kızlar hepinize günaydın dün doktor teyzemıze gittik 3 bucuk saat bekledik yarın amerikaya gidecekmiş tüm hastaları gelmişti neyse girdik ve kesemızı gördük cok şükür
herşey ıyı dedi iğneyede dün akşam başladık akşam iğne öğlen aspirin içeceğim 18 gün sonra kontrolümüz var ozamana kadar bebişide görürüz dedi inş. herşey yolunda gıder kasıklarım cok ağrıyor dünderdir bırde dün hastanede kahve rengı akıntım oldu dr. gösterdim hemen birsey olmaz korkma dedı bu tür lekeler olur kanaman olmasın önemlı olan o kahverengı lekeden korkma dedı ama benı biliyorsunuz pimpirikliyim işte zaten bırdahada gelmede şükür dün iğneyi eşim kolumdan vurdu ama vurana kadar neler cektı bır türlü cesaret edemedim aslında göbekten vurmak lazım ama bugün göbekten vuracağız cesaret olsun dıye koldan yaptık sağolsun belfüm benı hiç yalnız bırakmadı cesaretlendırdı bende durumlar böyle kızlar
inş. canım benım güzel haberlerini beklıyoruz
olsun fatmacım sen zaten duphaston kullanıyorsun ya o klomen kullandığında kıst olmasınıda engellıyor ama yınede sen bılırsın canım için nasıl rahat ediyorsa öğle yap hadı benı aralık lıstesine ekle bat:09/03/2013 ankarada yaşıyorum tahmini doğum 15/12/2013 takvım öğle diyor 1982 doğumluyum 03/temmuz/2011 evlılık
teşekkürler canım benım sen nasılsın bebiş nasıl günler geçiyor
sağol tatlım iklem doğuma az kaldı hazırladın mı odasını meleğin hanı fotolar beklıyorum bak bızede fikir olsun gerçi ben ayrı oda yapmayı düşünmüyorum yatak odam kocam oraya yatak iki kapaklı dolap alacağım beyaz yatak odamda beyaz
canım benım cok sevındım en azından ne olduğunu öğrendın sende kesın kan pıhtılaşma testini yaptır dualarım sızınle