- 31 Ocak 2012
- 2.955
- 109
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #7.241
Canım çok su içiyorum suyun idarar yolu enfeksiyonuna çok faydası varda bu vajinal olanı pek etkilemiyo sankiyara olmuş kızarmış vajina girişi idare etcem başka çare yok ağır antibiyotik veremem dedi doktorda hafif fitillerde beni etkilemiyo Allah yardımcın olsun suay sende dua et bizler için canımm....
benim bata daha varya 16 nisanda.bekliyoruz bakalım ama olurmu bilmem kendimde çok belirti aramamaya çalışıyorum şu ara okul çok yoğun zaten eve gelince hiç halim kalmıyor
kuzucum canım benım allah bır nefeste kurtarsın inş. evet hamişim bende cok şükür rabbım sağlıkla almayı nasip etsin gurbetde bebeğini kaybettı inş. onunda yüzü hemen yüler güzel haberlerini bekliyorz allah kolaylık versın cok yorma kendınıkızlarrr herkese merhaba
uzun zamandır giremedim ne var ne yok, var mı güzel haberler :))
2 haftadır izindeyim artık evde olunca giremiyorum işler bitmedi bir türlü, normal olsam 2 günde bitecek iş 2 haftadır sürünüyor, kaplumbağa hızıyla :)
şimdilik 2 haftamız daha var doğuma bakalım beklicekmi gününü bizim kız.
tekrar girip haber veririm size
gurbetgüzelinin iyi haberini almıştım
suay, fatma sizde varmı gelişmeler?
dua edin benim için de
kolay gelsin cnm çok az kalmış yaparsın cnm kaplumbağa hızıylada olsa
suay hamile cnm takvmini görmedinmi
bende bekliyorum ayın 16 sını nasip
canım benım inş. geçer acıl şifalar dilerim
canım benım az kalmış hadı beklıyorum senıde duphaston kullandın mı bitti mi
kuzucum canım benım allah bır nefeste kurtarsın inş. evet hamişim bende cok şükür rabbım sağlıkla almayı nasip etsin gurbetde bebeğini kaybettı inş. onunda yüzü hemen yüler güzel haberlerini bekliyorz allah kolaylık versın cok yorma kendını
takvımı kydum ama ona baktıkcada gün geçmiyor sankı :)
canım benım az kalmış hadı beklıyorum senıde duphaston kullandın mı bitti mi
kuzucum canım benım allah bır nefeste kurtarsın inş. evet hamişim bende cok şükür rabbım sağlıkla almayı nasip etsin gurbetde bebeğini kaybettı inş. onunda yüzü hemen yüler güzel haberlerini bekliyorz allah kolaylık versın cok yorma kendını
sağol canım inş tez zamanda geçer adete kadar bekliycem bakalım olmam inş tabide olursam antibiyotik felan kullanırım geçer inş sen ne durumdasın kaç haftalık şimdi
suaycım zaman cabuk geciyor bana ilk başta öyle geliyodu.bi bakmısım 30 haftaya gelmişim...seninde öyle olcak...aman aspirine dikkat et..eğer ileriyse kan pıhtılasması iğne yapılıyodu olmazsa onuda yaptır
canım bişey sorcam banada doktor cuma günü aspirin ve progetan diye bi ilaca başla dedi birincisi bunlar kan pıhtılaşması için önlem amaçlı heralde bide sana bişey sormak istiyorum her hamileliğinde belirtiler aynımıydı canım çok merak ediyorum
cnm içiyorum hala 2 tane kaldı.gelen giden olmazsa p.tesi test yaparım battan 1 gün önce.
cnm şimdi bekleyiştesin ya ondan geçmiyor zaman hele pıtpıtları duy 12.haftadan sonra vakit çokdaha hızlı geçer.
canım benım sen dr. Nedıyorsa onu yap ihmal etme inş. Cabuk geçer bide vajınanı suyla yıkama kuruluk yapar eczaneden yıkama jelı al hem geçer hemde mıkropları temızler canım bugün 4+5 oldukPazar 5 hafta bıtıyor
canım benım bıtanem ınş dediğin gibi cabuk geçer hayatcım ben zaten suan dr. Gözetimindeyım bugün tekrar beta hcg yaptırıp yarın sabah dr. Gideceğim değerime göre iğneye başlıyacak yanı 1000 üstündeyse ama aspirine devam ediyorum bılıyosun dr. Düşükten sonra başlattı ve hala kullanıyorum rabbım korusun meleğimi bende heterozigot var zaten kan pıhtılaşması
canım öncelikle sana tavsıyem bır genetiğe git test yaptır bende kan pıhtılaşması var evet dr. Suan aspirin kullandırıyor yarın sanırım büyük ihtimal iğneye başlıyacağız tabıkı ıstediğini sor canım ben senı hep dinlerim cok yogun olsamda sorularını cvplarım sende kullan dr. Dediyse ama hamıle kalmadan progestan nasıl verıyor onu bılmıyorum ama aspirin kullan zararı olmaz ben 2 düşük yaptım 7 haftalık kaybettım hiç kalp atışlarını almadık ıkısınınde inş. Bu sağlıkla gelir
canım ilacı ıhmal etme bak sonra müjdemı alacağım bitince 2 gün sonra test yap haaa ayrıca sabah akşam içiyorsun unutma ayyy inş. Hadı elını çabuk tut
suay cnm ne yaptın gittinmi dr.a ....
ben çok hastayım kafamı kaldıramıyorum hiç bu kadar ağır bir grip geçirdiğimi hatırlamıyorum.bu sabah test yaptım ama tek çizgioyüzden ilaç aldım .
genetiğe gitmek istedimde 3 doktora gittim 3 üde ilk gebeliklerde olabilir diyo yaptırmadılar kendim labaratuvara gitim yaptırayım diye doktordan yazı istediler( bide ben o kadar zor hamile kalıyorum ki 1,5 yıl sonra hamile kalmıştım ilkindede zaten allah bekletmez inş bu sefer sağlıklı hayırlı bir şekilde hepimize nasip eder...
Sonradan kan pihtilasmasi olurmuki
suay cnm ne yaptın gittinmi dr.a ....
ben çok hastayım kafamı kaldıramıyorum hiç bu kadar ağır bir grip geçirdiğimi hatırlamıyorum.bu sabah test yaptım ama tek çizgioyüzden ilaç aldım .
Adet olmadan icme derim adeti bir gun gecti tek cizgi cikti gecesi yerlesme kanamasi oldu
Adeti 7-8 gun gecti pozitifti test
Kizlar bu arada goz amaliyatim 29 nisanda insAllah hayirlidiyla atlatirim
Sol gozum amaliyat olurken hamileymisim meger
Bebek buyusun yada dogsun sag gozumden olurum demistim
Ama bebek nasip olmadi gozumunde amaliyatini bitireyim
Hersey guzel cikarsa ilk adetten sonra basliycam insAllah calismaya
ALLAHU EKBER YARATICI MEVLAM BIZIMLE BILIYORUM
BIZI COK SEVIYOR BIRAZ DAHA DUA ETMEMIZI ISTIYOR
VERECEK SAGLIKLI HAYIRLI BIR EVLAT INSALLAH
Mrb hanımlar ben 6 aydır tedavi görüyorum yumurta geliştiriciler falan pko var bende ama tedavi süresince adetleim düzenli oldu hep ve ilk kez bu ay ovu testi kullanıyorum 9.gün yapmaya başladım 14.gün ikinci çizgiyi net gördüm o akşam ilişki oldu ertesi gün sabah ilk defa akintim geldi galiba yumurtam catlamis aksamı yine ilişki oldu ertesi gün de oldu uc gün üst üste yani artik gün aşırı mi daha uygun zamanlama doğru mu sizce
bundan sonra gün aşırı devam et cnm 24.güne kadar deneyebilirsin.
Cnm bnm 4. Haftada biz bevegin yatagini gorduk vajinal ultrasondakızlar günadın cuma kan testı yaptırdım 4+5 de 1661 cıktı ertesi gün doktora gittik ultrasonla karından baktı ne kese ne bebek görmedi daha küçük ondan görmemiş olabılırız dedi vajınalda bakmak ıstemedı dış gebelıkte olabılır dedı bır ıhtımal inşallah değildir bugün tekrar kan vereceğim akşam yarında saat 5 de tekrar gideceğim tekrar bakacak keseyi görünce iğneye başlıyacağız ama raporum cıkartıldı benden durumlar bu haaa ınternetde baktım karından kese 5 ila 6 haftada gözükürmüş inş. öyledir
canım sende özlede yaptır yaptıra bılıyorsun yada sen git genetiğe iste 4 düşüğüm oldu de inş. bebişin hemen gelir
olur canım bazıları 2 hamilelikten sonrada oluyor
acele etme canım benım sabırlı ol adetın geçsin bır hemen ilaç kullanmasaydın keşke
canım acıl şifalar dılerım tabıkı pes etmek yok enınde sonunda olacak allahın ıznıyle
Cnm yarin randevum var insAllahgünaydın kızlar....
suaycım maşallah değerin güzel artmış cnm.yarın görünür kesinlikle.
gurbet cnm senin düşükler neden oluyor anlaşılsında sonra çalış ona göre önlem alırsın yine aynı sıkıntı ile karşılaşma cnm.
Gun asiri devam et cnmMrb hanımlar ben 6 aydır tedavi görüyorum yumurta geliştiriciler falan pko var bende ama tedavi süresince adetleim düzenli oldu hep ve ilk kez bu ay ovu testi kullanıyorum 9.gün yapmaya başladım 14.gün ikinci çizgiyi net gördüm o akşam ilişki oldu ertesi gün sabah ilk defa akintim geldi galiba yumurtam catlamis aksamı yine ilişki oldu ertesi gün de oldu uc gün üst üste yani artik gün aşırı mi daha uygun zamanlama doğru mu sizce
Tmm canım tsklerrrr peki ovu testini yapmaya devam edeyim mi
suay malesef aralıkta buluşamıyoruz geldi benimkiler
kızlar günadın cuma kan testı yaptırdım 4+5 de 1661 cıktı ertesi gün doktora gittik ultrasonla karından baktı ne kese ne bebek görmedi daha küçük ondan görmemiş olabılırız dedi vajınalda bakmak ıstemedı dış gebelıkte olabılır dedı bır ıhtımal inşallah değildir bugün tekrar kan vereceğim akşam yarında saat 5 de tekrar gideceğim tekrar bakacak keseyi görünce iğneye başlıyacağız ama raporum cıkartıldı benden durumlar bu haaa ınternetde baktım karından kese 5 ila 6 haftada gözükürmüş inş. öyledir
canım sende özlede yaptır yaptıra bılıyorsun yada sen git genetiğe iste 4 düşüğüm oldu de inş. bebişin hemen gelir
olur canım bazıları 2 hamilelikten sonrada oluyor
acele etme canım benım sabırlı ol adetın geçsin bır hemen ilaç kullanmasaydın keşke
canım acıl şifalar dılerım tabıkı pes etmek yok enınde sonunda olacak allahın ıznıyle