ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

günaydın suaycım.tamam cnm 2 içeçeğim sabahta içtim zaten.perşembeyi sabırsızlıkla bekleyeceğim
bende sezeryan oldum ama benim annemde k.v.dede 16-17 günden sonra gittiler çokda kolay hallettik işleri....bazen onların varlığı daha zor olabiliyor malesefki (annem çok karışmazda)

Teşekkür ederim canım güzel dileklerin için.

Allah bağışlasın canım.
41 kere maşallah Afra ya.fıstık gibi
büyüdükçe daha bir anlamlı bakıyorlar değil mi?
hele ki annenin babanın sesini tanımaya başladıkları zaman...... öpmeye,koklamaya doyamıyor insan.
ben de banyo düzenini kendim kurmak isterim ama büyükler her zaman taze annelere karşı 'kaç çocuk büyüttün,sen bilmezsin' edalarında...pek fırsat vermiyorlar buna.
bebek suyun içinde kendini rahat hissetmeliyken ciyak ciyak ağlamasını istemem.
benim kv değil de annem olur yanımda muhtemelen,kv biraz rahat bir yapıdadır.
misafir gibi gelip akıl vereceğine eminim.

kuzunla güzel günler geçir canım,inan ki sizi gördükçe sabırsızlanıyorum.

Allah en kısa zamanda suaya,fatmaya ve isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu.

öylede işte gelene gitde diyemıyorsun malesef bakalım bızım nasıl olacak benım annem olsun bana yeter inşallah ıkımızde ayna anda hamiş oluruz canım benım

ay ay kımlerı görüyorum burda kuzucum gelmiş meleğim nasıl fırsat buldunda girdin

belfücüm maşallah diyelim kuzuya çok tatlı olmuş nasılda bakıyor şeker kız.k.v.sürekli sizdemiydi doğumdan sonra

Fatmam bizim ki yapıştı zaten yoksa ihtiyaç yok ilk haftalardan sonra.
Şimdilik 1 haftalığına kardeşine gitti henüz tam kurtulamadık yani :))

ay cok tatlı maşallah yerim ben onun yanacıklarını çok güzel.darısı başımıza inşallah bizde alalım bebişlerimizi kucağımıza...iyi bak kendine ve afraya..öptüm

Hayatçım dualarım seninle kolay doğumlar nasip etsin Allahım

Kuzumm nisandayız günler çabuk geçiversin kavuşalım da o zaman beraber resimlerimizi koyacağız

Canım benim öz annem kv gibi sağolsun ondan o değil yanımda.Hatta görüşmüyorum şuan.
Ay kuzular iyi olsunda gerisini bir süre görmüyorsun.Senin safak kaç

Amin canımcım.Az kaldı senin de canım, güzel kavuşmalarınız olsunn.
Çperim çokca

Üffff zor işler bunlar ya Hamile kalması dert. Hamilelik dert. Hazırlıklar dert. Doğum dert. Doğum sonrası ayrı bi dert. AMa gene de çok güzel bi duygu olmalı yaaaaaaaaaaaaaa.
Bende istiyoruummmm bende istiyorum bende istiyorum......
Allah olanları nazardan korusun. İsteyenlere de tez vakitte hayırlısıyla versin inşallah...

Merhaba hanımlar
hiç ovulasyon testi kullanmadım ancak yumurtladığımı akıntımın şeffaf ve sümüksü bir yapıda olmasından anlıyorum buda adet döngünüm 14-15 veya 16 günü oluyor fakat benim sormak istediğim şu, ovulasyon testinde çift çizgiyi gördüğünüz zamanlar akıntınız böyle sümüksü yumurta akı gibimi oluyor
yani bilmiyorum anlatabildimmi ama bu akıntı geldiğinde yumurtam çatlamışmı oluyor yoksa çatlayacakmı oluyor onu öğrenmek istiyorum
deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

Ben bu soruyu doktora sordum o ble cevap vermedi. Ben de çok merak ediyorum.

canım benım inşallah kavuşcaz ayy afrayla kuzenın düğünede gelirsin meleğim tamam kuzucum bol bol resim paylaşırız

Arkadaşlar Merhaba,

Sat : 8 Mart.
Adet döngüm : 28 gün.
İlişki günlerim : 16, 17, 18, 20, 23, 24, 26 Mart

20 Mart Günü ovülasyon testinde koyu çizgiyi gördüm.

Sizce değerlendirebildim mi ?

Arkadaşlar Merhaba,

Sat : 8 Mart.
Adet döngüm : 28 gün.
İlişki günlerim : 16, 17, 18, 20, 23, 24, 26 Mart

20 Mart Günü ovülasyon testinde koyu çizgiyi gördüm.

Sizce değerlendirebildim mi ?

hakkına hayırlısı olsun canım inş. değerlenmiştir fakat hayırlı ve sağlıklı bir şekilde herşeyin önemlisi bu çünkü

canım ayın 20 sinde koyu çizgiyi görüdğünde akıntın nasıldı mesela dikkat ettinmi?

normalde akıntı(uzayan) olduğu zaman yumurtan çatlamıştır.ama ben birkere dikkat etmiştim akıntıdan sonra testte çift çizgiyi görmüştüm.bu durumda çelişkili oluyor yani .çünkü testte çift çizgiyi gördükten 24-36 saat sonra yumurta çatlıyor deniliyor.oyüzden çok takmamk lazım sanırım akıntıyı çifti çizgiyi regliye 1 hafta kalana kadar gün aşırı ilişki yapmak en iyisi

Canım benim öz annem kv gibi sağolsun ondan o değil yanımda.Hatta görüşmüyorum şuan.
Ay kuzular iyi olsunda gerisini bir süre görmüyorsun.Senin safak kaç

benim şafak 16 nisan cnm henüz yapım aşamasında

suaycım inşallah cnm ya.zaten aralık topiği bende şimdiden yerimi ayırttım

cevabın için çok teşşekkür ederim, bende buay reglimden sonra ovu testi alsammı acaba diyorum bi yandanda rahatmı bıraksam kendimi diyorum henüz karar veremedim ama cevaba değer görüdğün tekrar teşekkür ederim arkadaşım

canım benım inşallah kavuşcaz ayy afrayla kuzenın düğünede gelirsin meleğim tamam kuzucum bol bol resim paylaşırız

Suay ben seni rüyamda gördüm nasıl gördün diyceksin ama çok hatırlamıyorum hayra çıksın inş tanımıyorum gerçi seni ama birisi vardı sendin yani :)) hayır olsun inş

Canım adet günün geciktiyse ya da erken geldiyse ondan olmuştur. Ve her ay aynı gün olacak diye bir kaide yok. Ayrıca bi Doç. Dr. Da bana kadınlar her ay yumurtlamayabilir demişti

oy allah korusun ya yumurtlayınca bile olmuyor bide yumutlama olmassa yandıkbu ay 2 gün geçmişti o yüzden olabilir.artık ne yapalım nasip

Kızlar dün gece bende acayip kasık ağrısı oldu. Önce solda başladı şimdi sağda devam ediyor. batıp batıp çıkan bi ağrı. Adetimin 20. günündeyim. Geçmişte de oluyordu ama hiiç biri hamilelikle sonuçlanmadı. Bu niye oluyoki acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…