- 24 Ağustos 2012
- 1.156
- 222
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #7.141
Arkadaşlar Merhaba,
Sat : 8 Mart.
Adet döngüm : 28 gün.
İlişki günlerim : 16, 17, 18, 20, 23, 24, 26 Mart
20 Mart Günü ovülasyon testinde koyu çizgiyi gördüm.
Sizce değerlendirebildim mi ?
Canım benim öz annem kv gibi sağolsun ondan o değil yanımda.Hatta görüşmüyorum şuan.
Ay kuzular iyi olsunda gerisini bir süre görmüyorsun.Senin safak kaç
benim şafak 16 nisan cnm henüz yapım aşamasında
suaycım inşallah cnm ya.zaten aralık topiği bende şimdiden yerimi ayırttım
Suay ben seni rüyamda gördüm nasıl gördün diyceksin ama çok hatırlamıyorum hayra çıksın inş tanımıyorum gerçi seni ama birisi vardı sendin yani :)) hayır olsun inş
suay nerdesin......bugün perşembe...
kızlar hepinize günaydın yaaa bu gurbet nerelerde bebşe birsey mi oldu merak ediyorum onu :18: ben yarın test yapacağım kızlar korkuyorum
gördüm aralığı devralmışsın kız fatama bütün topikleri almışsın allah emi nasıl ıdare ediyorsun cadı
yaaaa ayyy bır hoş oldum hayır olsun inş. tuğbacım nasıl gördün diyeceğim ama madem hatırlamıyorsun hayırlara vesile olsun canım benım sen hangı sehirdesin
geldım cadı gelsın bugün yapmayacağım akşam koçiş test alacak belkı akşam yaparım belkıde yarın sabah yaparım söz yarın hemen yapacağım ama bende hiç bir belirti yok malesefüzülüyorum ama hayırlı tabı herşeye hazırlıklıyım
Slm kizlar benicok merak etmissiniz öncelikle bana verdiginiz o guzel destek ve teselleriniz icin cok cok tesekkurler sakin kafayla tekrar girer yazarim size
ALLAHIM HEPINIZIN YAVRUSUNU KUCAGINIZA VERSIN insAllah
Gectigimiz pazartesi hersey yolundaydi yolk saci da görünce biraz daha rahatlamistik bos gebelik degildi bebegim ben geliyorum anne demisti....
bu goruntusuyle dr betanin artip artmadigini kontrol ermek icin kan aldi sonuc mukemmeldi 11776 cikmisti....
drumuz bile cok sevindi rutin kontrol degildi karnim agrimisti gitmistim asil randevum persembe günüydü
persembe günü gittim dr yolk sac göremedi kesede bir iki mm kücülme olmustu
Progestan kullan bir hafta bekleyelim dedi ben izine gidicem kontrol icin hastaneye git dedi....
dün gittim ayrintili ultrasonda kese ve yolk saci gorduk fakat olmasi gerektiginden cok buyuktu bu durumlarda düsük riski var kûrtaj yapicaz dedi drla bugun konusma yapilacak anestesi uzmaniyla konusucam alinan parca patolojiye gidecek
InsAllah son olur insAllah bilemiyorum bir daha cesaret edermiyim kizimin yuzunu gulduremedim bunun ezikligi var icimde kizim iki senedir bebek almaz oldu kucagina ....
Ilk kaybimda ablamla hamileydik o kucagina aldi ben alamadim
Ikinci kaybimda kuzenimle hamileydik nisan sonu bebegini kucagina alacak insAllah ben alamiycam
Ucincu kaybimda ise eltimle hamileydik kasimda bebegini kucagina alacak ben alamiycam
Her gördugumde icim gidecek elimde degil biliyorum
Cok sükürler olsun cocugum var Allahim hayirli uzun ömürler versin
Kizim boynumu büktü bir daha kismet olurmu olmazmi bunu Allah bilir
Cok sevindik kizimla
4 ayri test yaptim sanki ilkmis gibi
Kizim elimi sicak sudan soguk suya sokturmadi yat dinlen stres yapma uzulme sanki o bnm annemdi
Asitli iceceklerden uzak durdum
Sucuk sosis salam yemedim
Etlere ciplak elle dokunmadim
Abur cubur yemedim saglikli beslenmeye calistim
Her sabah pekmez ceviz badem findik kayisi incir hurma yedim
DEMEKKI BUNLARI YAPMAK YETMIYORMUS
ALLAHIMIN DILEMESI GEREKIYORMUS
Surekli dua ettim tesbihler cektim Rabbim bu sefer olsun ne olur dedim
DUALARIMIN KARSILIGINI YA GEC GÖRÜCEM YADA AHIRETE KALDI BAKALIM MEVLAM NEYLER NEYLERSE GUZEL EYLER
Suda gercekki cok özlem duyacagim bir bebege yeni bir ferde
Cok isterdim akli basinda guzel bir gebelik gecirmeyi her anini doya doya yasamayi
Ama olmadi
Allahim sen buyuksun senden gelene raziyim sende benden razi ol guzel Allahim
Elbet bunun altinda ne hikmetler var
Sabirla bekleyecegim kim bilir belki ahirette nasip olur Kizlar sizlere nasip olsun insAllah hayirli gebelik hayirli dogum hayirli saglikli evlatlar
cok aci fakat elden birsey gelmiyor
Rabbimden geldi basim Gözüm üstüne
Hepinizi cok seviyorum iyiki varsiniz iyiki sizi tanimisim benim en degerli dostlarim ♥
Slm kizlar benicok merak etmissiniz öncelikle bana verdiginiz o guzel destek ve teselleriniz icin cok cok tesekkurler sakin kafayla tekrar girer yazarim size
Gectigimiz pazartesi hersey yolundaydi yolk saci da görünce biraz daha rahatlamistik bos gebelik degildi bebegim ben geliyorum anne demisti....
bu goruntusuyle dr betanin artip artmadigini kontrol ermek icin kan aldi sonuc mukemmeldi 11776 cikmisti....
drumuz bile cok sevindi rutin kontrol degildi karnim agrimisti gitmistim asil randevum persembe günüydü
Progestan kullan bir hafta bekleyelim dedi ben izine gidicem kontrol icin hastaneye git dedi....
dün gittim ayrintili ultrasonda kese ve yolk saci gorduk fakat olmasi gerektiginden cok buyuktu bu durumlarda düsük riski var kûrtaj yapicaz dedi drla bugun konusma yapilacak anestesi uzmaniyla konusucam alinan parca patolojiye gidecek
InsAllah son olur insAllah bilemiyorum bir daha cesaret edermiyim kizimin yuzunu gulduremedim bunun ezikligi var icimde kizim iki senedir bebek almaz oldu kucagina ....
Ikinci kaybimda kuzenimle hamileydik nisan sonu bebegini kucagina alacak insAllah ben alamiycam
Ucincu kaybimda ise eltimle hamileydik kasimda bebegini kucagina alacak ben alamiycam
Cok sevindik kizimla
Kizim elimi sicak sudan soguk suya sokturmadi yat dinlen stres yapma uzulme sanki o bnm annemdi
DUALARIMIN KARSILIGINI YA GEC GÖRÜCEM YADA AHIRETE KALDI BAKALIM MEVLAM NEYLER NEYLERSE GUZEL EYLER
Cok isterdim akli basinda guzel bir gebelik gecirmeyi her anini doya doya yasamayi
Ama olmadi
Sabirla bekleyecegim kim bilir belki ahirette nasip olur Kizlar sizlere nasip olsun insAllah hayirli gebelik hayirli dogum hayirli saglikli evlatlar
Hepinizi cok seviyorum iyiki varsiniz iyiki sizi tanimisim benim en degerli dostlarim ♥
kızlar hepinize günaydın yaaa bu gurbet nerelerde bebşe birsey mi oldu merak ediyorum onu :18: ben yarın test yapacağım kızlar korkuyorum
gördüm aralığı devralmışsın kız fatama bütün topikleri almışsın allah emi nasıl ıdare ediyorsun cadı
yaaaa ayyy bır hoş oldum hayır olsun inş. tuğbacım nasıl gördün diyeceğim ama madem hatırlamıyorsun hayırlara vesile olsun canım benım sen hangı sehirdesin
geldım cadı gelsın bugün yapmayacağım akşam koçiş test alacak belkı akşam yaparım belkıde yarın sabah yaparım söz yarın hemen yapacağım ama bende hiç bir belirti yok malesefüzülüyorum ama hayırlı tabı herşeye hazırlıklıyım
Cok sevindik kizimla
Ama olmadi
Allah herşeyden önce hepimiz için en hayırlısını nasip etsin canım üzülme diyemem çünkü elinde olan bişey değil ama bizler herşeyin Allahın takdiri olduğunu bilen inanan insanlarız mutlaka senin şu anda göremediğin bi hayır vardır şükürki çocuğun var buda büyük bi nimet bende 2 2,5 yıldır uğraşıyorum neydeyse tabi benden bile daha kötü durumda olanlar tedaviyle bile hamile kalması imkansız olan insanlar var bu günümüze şükürler olsun Rabbim her zman hayırlısını versin bizler için her zman her konuda bana çok yardımların oldu Allah senden razı olsun hiç beklemediğin bi anda Rabbim hayırlı sağlıklı bi bebek nasip eder canım ben eminim..
insanın psikolojisinin bile nasıl bozulduğunu biliyorum ama kendini üzmemeye çalış ben her adetimde hüngün hüngür ağlıyorum aslında biliyorum Rabbim nasip edecek ama anlatamıyo bazen insan kendine, gözyaşlarını tutamıyo....
Gulucuk masAllah sana ve cocuklarina gaybi ancak Allah bilir
Kullar karar veremez buna sukurler olsun yaradana
Rabbime sigindim ben insAllah sonuc guzel olacak