ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Arkadaşlar Merhaba,

Sat : 8 Mart.
Adet döngüm : 28 gün.
İlişki günlerim : 16, 17, 18, 20, 23, 24, 26 Mart

20 Mart Günü ovülasyon testinde koyu çizgiyi gördüm.

Sizce değerlendirebildim mi ?

inşallah iyi değerlendirmişsindir ,hayırlı haberlerini alırız.

testte koyu çizgiyi gördükten sonra 24 saat içinde yumurta çatlıyor.

21-22 yi boş geçmeseydin iyi olurmuş

Rabbim istedikten sonra her şekilde gelir bebeğin.yeter ki istesin.

stres yapma,ilişki sonrasında da acaba oldu mu olmadı mı diye düşünüp strese girme derim.

rahat ol ki tez zamanda güzel haberler ver bize.

Kizlar ovl. testimde. Bu ay cift cizgi cikmadi. gecen ay 15. Gunde cifti gormustum. ama bu ay 18. Gunde bile cift cizgi yok.. cok silikte degil ama. acaba yumurtam catlamicak mi bu ay...bilen var mi

kızlar hepinize günaydın yaaa bu gurbet nerelerde bebşe birsey mi oldu merak ediyorum onu :18: ben yarın test yapacağım kızlar korkuyorum

gördüm aralığı devralmışsın kız fatama bütün topikleri almışsın allah emi nasıl ıdare ediyorsun cadı

Suay ben seni rüyamda gördüm nasıl gördün diyceksin ama çok hatırlamıyorum hayra çıksın inş tanımıyorum gerçi seni ama birisi vardı sendin yani :)) hayır olsun inş

yaaaa ayyy bır hoş oldum hayır olsun inş. tuğbacım nasıl gördün diyeceğim ama madem hatırlamıyorsun hayırlara vesile olsun canım benım sen hangı sehirdesin

suay nerdesin......bugün perşembe...

geldım cadı gelsın bugün yapmayacağım akşam koçiş test alacak belkı akşam yaparım belkıde yarın sabah yaparım söz yarın hemen yapacağım ama bende hiç bir belirti yok malesef üzülüyorum ama hayırlı tabı herşeye hazırlıklıyım

Günaydın. Gurbet epeydir yok. Mİde bulantıları falan varsa ondan gelemiyordur belki ya

kızlar ovu testinde 23. gün orta koyulukta çizgi çıktı. yani C nin çizgisinden azcık daha açık.. ama mesela eski silik çizgilerimle kıyaslayınca onlardan daha koyu. bu normal mi?

Slm kizlar benicok merak etmissiniz öncelikle bana verdiginiz o guzel destek ve teselleriniz icin cok cok tesekkurler sakin kafayla tekrar girer yazarim size
ALLAHIM HEPINIZIN YAVRUSUNU KUCAGINIZA VERSIN insAllah
Gectigimiz pazartesi hersey yolundaydi yolk saci da görünce biraz daha rahatlamistik bos gebelik degildi bebegim ben geliyorum anne demisti....
bu goruntusuyle dr betanin artip artmadigini kontrol ermek icin kan aldi sonuc mukemmeldi 11776 cikmisti....
drumuz bile cok sevindi rutin kontrol degildi karnim agrimisti gitmistim asil randevum persembe günüydü
persembe günü gittim dr yolk sac göremedi kesede bir iki mm kücülme olmustu
Progestan kullan bir hafta bekleyelim dedi ben izine gidicem kontrol icin hastaneye git dedi....
dün gittim ayrintili ultrasonda kese ve yolk saci gorduk fakat olmasi gerektiginden cok buyuktu bu durumlarda düsük riski var kûrtaj yapicaz dedi drla bugun konusma yapilacak anestesi uzmaniyla konusucam alinan parca patolojiye gidecek
InsAllah son olur insAllah bilemiyorum bir daha cesaret edermiyim kizimin yuzunu gulduremedim bunun ezikligi var icimde kizim iki senedir bebek almaz oldu kucagina ....
Ilk kaybimda ablamla hamileydik o kucagina aldi ben alamadim
Ikinci kaybimda kuzenimle hamileydik nisan sonu bebegini kucagina alacak insAllah ben alamiycam
Ucincu kaybimda ise eltimle hamileydik kasimda bebegini kucagina alacak ben alamiycam
Her gördugumde icim gidecek elimde degil biliyorum
Cok sükürler olsun cocugum var Allahim hayirli uzun ömürler versin
Kizim boynumu büktü bir daha kismet olurmu olmazmi bunu Allah bilir

Cok sevindik kizimla
4 ayri test yaptim sanki ilkmis gibi
Kizim elimi sicak sudan soguk suya sokturmadi yat dinlen stres yapma uzulme sanki o bnm annemdi
Asitli iceceklerden uzak durdum
Sucuk sosis salam yemedim
Etlere ciplak elle dokunmadim
Abur cubur yemedim saglikli beslenmeye calistim
Her sabah pekmez ceviz badem findik kayisi incir hurma yedim
DEMEKKI BUNLARI YAPMAK YETMIYORMUS
ALLAHIMIN DILEMESI GEREKIYORMUS
Surekli dua ettim tesbihler cektim Rabbim bu sefer olsun ne olur dedim
DUALARIMIN KARSILIGINI YA GEC GÖRÜCEM YADA AHIRETE KALDI BAKALIM MEVLAM NEYLER NEYLERSE GUZEL EYLER

Suda gercekki cok özlem duyacagim bir bebege yeni bir ferde
Cok isterdim akli basinda guzel bir gebelik gecirmeyi her anini doya doya yasamayi
Ama olmadi
Allahim sen buyuksun senden gelene raziyim sende benden razi ol guzel Allahim
Elbet bunun altinda ne hikmetler var
Sabirla bekleyecegim kim bilir belki ahirette nasip olur Kizlar sizlere nasip olsun insAllah hayirli gebelik hayirli dogum hayirli saglikli evlatlar
cok aci fakat elden birsey gelmiyor
Rabbimden geldi basim Gözüm üstüne
Hepinizi cok seviyorum iyiki varsiniz iyiki sizi tanimisim benim en degerli dostlarim ♥

Ya gerçekten mi? Hiç mi ümit yok progesta da mı iyi gelmedi. Of ya ne kadar sevinmiştin yaaaa

ya gurbetcim nıye böyle oldu canım benım bende senın gıbı ıkı kez düşük yaptım kan pıhtılaşması cıktı bende acaba sendede olabılırmı kesşke genetikte test yaptırsan patolojı sonucu pek bırşey fayda olmuyor sen aspirin içiyormuydun peki ınan şuan elım ayağım titredi senı cok ıyı anlıyorum bende cok uzulmuştum ama ne olur pes etme pes etmek yok bak ben etmedım sende etme önce allaha sonra hekimlere güven ve araştır ben cok araştırdım bunun yemeyle içmeyle alakası yok zaten bebek ilk 3 aya kanla beslenıyor neyse bu bebek gelişmiyor bence sen kesınlıkle genetiğe git bizde senı cok seviyoruz canım benım üzme kendını

Amin canım amin ben tekirdağda yaşıyorum:)

Allah herşeyden önce hepimiz için en hayırlısını nasip etsin canım üzülme diyemem çünkü elinde olan bişey değil ama bizler herşeyin Allahın takdiri olduğunu bilen inanan insanlarız mutlaka senin şu anda göremediğin bi hayır vardır şükürki çocuğun var buda büyük bi nimet bende 2 2,5 yıldır uğraşıyorum neydeyse tabi benden bile daha kötü durumda olanlar tedaviyle bile hamile kalması imkansız olan insanlar var bu günümüze şükürler olsun Rabbim her zman hayırlısını versin bizler için her zman her konuda bana çok yardımların oldu Allah senden razı olsun hiç beklemediğin bi anda Rabbim hayırlı sağlıklı bi bebek nasip eder canım ben eminim..

insanın psikolojisinin bile nasıl bozulduğunu biliyorum ama kendini üzmemeye çalış ben her adetimde hüngün hüngür ağlıyorum aslında biliyorum Rabbim nasip edecek ama anlatamıyo bazen insan kendine, gözyaşlarını tutamıyo....

Rabbime sigindim ben insAllah sonuc guzel olacak

Hem rahimde Kese var
Hemde tuplerde karalti gorduler ayni zamanda dis gebelikte olabilirmiki ?
Degerler yuksek haftasina gore

Dış gebeliğin en talihsiz şekli heterotopik gebelik adı verilen durumdur. Burada aynı anda hem bir dış gebelik hem de normal rahim içi gebelik aynı anda bulunur. Ultrasonografide rahim içinde normal gelişmekte olan bir gebelik görüldüğünden ektopik çok rahat bir şekilde atlanabilir.

Ektopik gebeliğinin tehlikelerinden korunmanın en kolay yolu adet gecikmesi olduğunda vakit kaybetmeden doktora gitmektir. Bu sayede en erken zamanda saptanan dış gebelik kadına ve tüplere zarar vermeden tedavi edilebilir.

selam hanımlar..ben çokk eski bir üyeyim belki aranızda tanıyanlarda vardır..1 oğlum vardı adı atakan..arada 1 boş gebelik gecirdim..sonra hormonlarım alt üst oldu ve 2. çocugun asla olmaz demişlerdi dr.lar..şimdi 17 ay 4 günlük bir paşam daha oldu..2 erkek cocugu annesiyim..biri 10 yaşında biri 17 aylık canıma okuyorlar..ne prof.lara gitmiştim asla uğraşma fsh 18 bu yaşta uğraşma boşa elindekine şükür et demişlerdi..veren Kurban olduğum Allah'ım 1 kez daha nasip etti bana yavrumu..darısı isteyen dileyen herkesin olsun hayırlısıyla inşallah..

gurbet cnm ne desem boş bu sefer olacaktı sanki niye böyle oldu.geçen suay sorunca aklıma hemen acaba kötübirşeymi var dedim.herşey allahtan cnm ya sen hamile kalıyorsun devam etmiyor bizde boş boş bekliyoruz.olmayacaksa olmuyor işte bir şekilde.allah yardımcın olsun cnm

suay cnm korkma eninde sonunda öğrenicen ama sen ne kadar erken öğrenirsen iyi olur tabi....birtek aralık annelerini devraldım diğerlerinide açıverdim ama şimdilik uğrayan olmaz ona.senide eklemeyi sabırsızlıkla bekliyorum cnm

Gulucuk masAllah sana ve cocuklarina gaybi ancak Allah bilir
Kullar karar veremez buna sukurler olsun yaradana

Rabbime sigindim ben insAllah sonuc guzel olacak

herşey Allahtan mutlaka bi hayır vardır bi hikayeyi paylaşmak istiyorum

bizim burda yaşayan bi market sahibi var karısının cocuğu olmuyodu çok istediği için bi çocuğunun olmasını başka biriyle evlendi ondan bi oğlu olmuş ama o kadar hayırsız bi çocukkii her pislik kötü huy onda demişlerki arkadaşları sen namazında niyazında bi adamsın çocuğun neden böyle oldu demiş ben Allahtan hayırlısını hiç istemedim hep bi çocuğum olsun istedim ondan böyle oldu

Rabbim bizlere her zaman hayırlısını versin yaşadığın herşeyde mutlaka bi hayır vardır Allah yardımcın olsun canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…