ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

herkese iyi günler aranıza yeni katıldım son bat 8 mart sat 22 mart benide eklermisiniz tablonuza :) nisan ayı adetimden snr ilk çalışmamızı yapıcaz Allah nasip ederse...geçen ay Ovi testi kullanmaya başladım aynı zamanda ateşde ölçüyorum 21martta ikinci çizgi hafif vardı ve ateşim 0.2 derece düşmüştü 22 Mart net bir şekilde çift çizgiyi gördüm ve akşam 5 civarı ateşimde tam 1 derece artma oldu.nisanda böyle düzenli olursa ERKEK bebek için yumurtanın çatladığı günümü yoksa bir gün önceyimi tercih etmeliyim.sdce bu ay tek deneme yapıcaz onun için soruyorum (bu arada Allah'tan önce sağlıksını sonrada hayırlsını istedikten snr oğlan olsa tadından yenmez ama kızda prensesim olur diyorum) yorumlarınızı bekliyorummmmmmmmm.rabbim kimseye evlat hasreti çektirmesin bu arada.

arkadaşlar merhaba:KK3:bende ilk kez geçen ay ovü testi kullandım 9.gün pozitifti sonrasında silikleşti,gün aşırı ilşki oldu ama tutmadı galiba:KK16::KK1::KK1:size bir sorum olacak ben hala şunu anlayamadım bu testte poztfi gördükten sonramı yumurtlama oluyor yani çift çizgi olduğu günmü ilşki önemli yoksa 2 gün içindeki ilşkimi:26::26:beni bi aydınlatın nolur

Canım bu testlerde sadece çift çizgi günü pozitif oluyo. Çift çizgi sana 1-1.5 gün içinde yumurtlamanın olacağını gösteriyor. Yani çift çizgiyi gördüğün günü be takip eden günlerde günaşırı çalışma lazım. Yani çizgiyi gördüm güne 1. Gün dersek 1. 3. 5. Günler kuvvetle ihtimal tutacak olan günler. Bilmem anlatabildim mi?

Son düzenleme:
kızlar günaydın nasılsınız bat son 5 gün yarın koçişle kromozon testi için kan vereceğiz

kızlar günaydın nasılsınız bat son 5 gün yarın koçişle kromozon testi için kan vereceğiz

hadi bakalım güzel haberler ver bize ....bu arada ben hala aspirine devam.kan pıhtılaşma testi yaptıramadım doktor tanıdık falan bulursan yaptır dedi ama bulamadım yoksa cok pahalıymış...son 3 haftaya kadar sanırım devam etcem aspirine

Canım bu testlerde sadece çift çizgi günü pozitif oluyo. Çift çizgi sana 1-1.5 gün içinde yumurtlamanın olacağını gösteriyor. Yani çift çizgiyi gördüğün günü be takip eden günlerde günaşırı çalışma lazım. Yani çizgiyi gördüm güne 1. Gün dersek 1. 3. 5. Günler kuvvetle ihtimal tutacak olan günler. Bilmem anlatabildim mi?

arkadaşım çok sağol ya:KK16:bu ay ilk kez ovulasyon testi kullanıcam ama pozitifi gördüğümde öncesi mi sonrası mı önemli bi türlü anlayamamıştım,çok teşekkürler:KK16:

bu arada ben de aranıza yeni katıldım kabul ederseniz...

hadi bakalım güzel haberler ver bize ....bu arada ben hala aspirine devam.kan pıhtılaşma testi yaptıramadım doktor tanıdık falan bulursan yaptır dedi ama bulamadım yoksa cok pahalıymış...son 3 haftaya kadar sanırım devam etcem aspirine

hayatcım kanpıhtılaşma testıne devlet hastanesı bedava yapıyor aspirin faydası var zararı yok bende hala kullanıyorum rabbım ınsallah benımde yüzümü güldürür

hayatcım kanpıhtılaşma testıne devlet hastanesı bedava yapıyor aspirin faydası var zararı yok bende hala kullanıyorum rabbım ınsallah benımde yüzümü güldürür

Amin canım inş hepimizin yüzünü güldürür bende yumurta takibine gittim adetin 13, günü çağırdı doktor çatlatma iğnesi veririm dedi bakalım hayırlısı olur inş birbirimize dua edelim Allah nasip ederse olur inş dualarımızı kabul eder Rabbim

yeniden selam arkadaşlar.ovulasyon testini ilk kez kullanıcam,o yüzden deneyimlerinize ihtiyacım var.ben 28-29 günde bir adet oluyorum.bu durumda 10. veya 11. günde testlere başlasam uygun mudur?

suay yinemi haftasonuna geliyor senin bat :KK47::KK47::KK47:
bende duphastona başladım ama içinde günde 1 defa yazıyor sen 2 demiştin sanırım ne yapsam karar veremedim.

ben 1 yıldır istiyorum cnm kızım 4 yaşında zaten arada 4 yaş olsun dedik ama olmadı işte .senin oğlun daha büyüktür heralde 3 yıldır istediğinize göre.sebepsizmi olmuyor yoksa bir sıkıntı varmı?

benimki 7 yaşında ,bir sıkıntı yok şükür sadece sol yumurtalığım biraz zayıfmış başka sorun yok.6 ay kadar serophone kullandım sonrada aşılama oldu ama tutmadı bende bıraktım bakalım ne zaman olacak :KK31:sizde sebep varmı tedavi oldunmu hiç

canım anlattın sağol:KK16::KK16:ama bende garip olan bişey var geçen ay 9.gün pozitifti bu ay 10.gün bugün yine negatif nedir bu yaaa şeffaf olsakta görsek içimizde neler olduğunu diyesim geliyor yaniiiiii:KK3::KK3:

canım anlattın sağol:KK16::KK16:ama bende garip olan bişey var geçen ay 9.gün pozitifti bu ay 10.gün bugün yine negatif nedir bu yaaa şeffaf olsakta görsek içimizde neler olduğunu diyesim geliyor yaniiiiii:KK3::KK3:

Canım adet günün geciktiyse ya da erken geldiyse ondan olmuştur. Ve her ay aynı gün olacak diye bir kaide yok. Ayrıca bi Doç. Dr. Da bana kadınlar her ay yumurtlamayabilir demişti

$1.jpg $2.jpg $3.jpg $4.jpg $5.jpg $6.jpg $7.jpg $8.jpg

Kızlar nasılsınız bakalım.Özledim hepicinizi :) :KK19::KK19::KK19:
Kuzumla görüşüyoruz haberlerinizi alıyorum.Neyseki haziran da suayımla da kavuşacağız.
Gurbetim kuzum gözün aydın kuzum , sağlıkla büyüsün kuzucuğum.
Fatmam senden de güzel haberler alalım suayımla beraber inşallah.
Hayatçım ve karabiberim sizlerden de doğum haberlerinizi bekliyorum sağlıkla kavuşun yavrucaklara :KK19::KK19::KK19:

Afra hanım ile herşey yolunda.Özellikle bugün kv yoktu (bu hafta yok) herşey şahane.Kızımı tek yıkadım ve ağlamaktan içi çıkan çocuğum zerre ağlamadı :))
Keyfimiz yerinde birlikte güzel zaman geçiriyoruz.Artık gülücükler saçıyoruz , anneyi tanıyoruz en rahat onun kucağında rahatız.
Uyku düzenimiz var maşallağımız var kısaca :)
Afra nın resimleri ile veda ediyorum artık uyuma vakti.
Hepinizi kocaman öpüyorumm canlarım.

benimki 7 yaşında ,bir sıkıntı yok şükür sadece sol yumurtalığım biraz zayıfmış başka sorun yok.6 ay kadar serophone kullandım sonrada aşılama oldu ama tutmadı bende bıraktım bakalım ne zaman olacak :KK31:sizde sebep varmı tedavi oldunmu hiç

bakıldığı kadarıyla bende sorun yok eşimde biraz hareket ve şekil sıkıntısı vardı dr.lar çok önemsemedi ama.bu ay klomen kullandım ama iğne yapmadı dr. yumurtlaman var senin dedi.

belfücüm maşallah diyelim kuzuya çok tatlı olmuş nasılda bakıyor şeker kız.k.v.sürekli sizdemiydi doğumdan sonra :KK53::KK53::KK53:

suaycım devlet hamilelikten önce yapılırsa karşılıyormus..hamileyken yapılmıyomus test devlet o zaman karsılamıyo malesef.evet şimdilik sorun yok aspirin içiyorum ama son haftalar bırakmak zorundayım doğum için...rabbim seninde yüzünü güldürcek en kısa zamanda ben buna inanıyorum.isteyen herkesin bebişleri gelsin hemen.bu arada isimde bulamadım ben hala:KK52::KK52::KK52:

Eki Görüntüle 673981 Eki Görüntüle 673982 Eki Görüntüle 673983 Eki Görüntüle 673984 Eki Görüntüle 673985 Eki Görüntüle 673986 Eki Görüntüle 673987 Eki Görüntüle 673988

Kuzumla görüşüyoruz haberlerinizi alıyorum.Neyseki haziran da suayımla da kavuşacağız.
Hayatçım ve karabiberim sizlerden de doğum haberlerinizi bekliyorum sağlıkla kavuşun yavrucaklara :KK19::KK19::KK19:

Afra hanım ile herşey yolunda.Özellikle bugün kv yoktu (bu hafta yok) herşey şahane.Kızımı tek yıkadım ve ağlamaktan içi çıkan çocuğum zerre ağlamadı :))
Keyfimiz yerinde birlikte güzel zaman geçiriyoruz.Artık gülücükler saçıyoruz , anneyi tanıyoruz en rahat onun kucağında rahatız.

ay cok tatlı maşallah yerim ben onun yanacıklarını çok güzel.darısı başımıza inşallah bizde alalım bebişlerimizi kucağımıza...iyi bak kendine ve afraya..öptüm

Amin canım inş hepimizin yüzünü güldürür bende yumurta takibine gittim adetin 13, günü çağırdı doktor çatlatma iğnesi veririm dedi bakalım hayırlısı olur inş birbirimize dua edelim Allah nasip ederse olur inş dualarımızı kabul eder Rabbim

tugbacım ınşallah rabbım büyük biz yeterkı dıleyelım yumurta takıbı yaptırmakla ıyı yapmışsın ınsallah bebişin hemen gelir:KK34:
suay yinemi haftasonuna geliyor senin bat :KK47::KK47::KK47:
bende duphastona başladım ama içinde günde 1 defa yazıyor sen 2 demiştin sanırım ne yapsam karar veremedim.

evet canım yıne haftasonuna geliyor ama ben perşembe sabah test yapacağım bılıyorsun kan pıhtılaşması olduğu için öncede test yapmam lazım fatmacım sen günde 2 kez içi benım dediğimi yap inşallah bebişin gelır bende günde ıkı kez ıçtim daha öncede bu sekılde hamış kaldım

Eki Görüntüle 673981 Eki Görüntüle 673982 Eki Görüntüle 673983 Eki Görüntüle 673984 Eki Görüntüle 673985 Eki Görüntüle 673986 Eki Görüntüle 673987 Eki Görüntüle 673988

teyzesinin gülü maşallah süpanallah :nazar::nazar: evet az kaldı kavuşmamıza inşallah ıkınızıde görcem :KK16::KK16::KK54: ben yerim onun yanaklarını :nazar: sizi seviyorum :KK19::KK19:
belfücüm maşallah diyelim kuzuya çok tatlı olmuş nasılda bakıyor şeker kız.k.v.sürekli sizdemiydi doğumdan sonra :KK53::KK53::KK53:

evet canım süreklı ordaydı belfü sezeryan olduğu için yanında kaldı ama oda gıttı :KK34:

suaycım devlet hamilelikten önce yapılırsa karşılıyormus..hamileyken yapılmıyomus test devlet o zaman karsılamıyo malesef.evet şimdilik sorun yok aspirin içiyorum ama son haftalar bırakmak zorundayım doğum için...rabbim seninde yüzünü güldürcek en kısa zamanda ben buna inanıyorum.isteyen herkesin bebişleri gelsin hemen.bu arada isimde bulamadım ben hala:KK52::KK52::KK52:

hayatcım zaten doğuma 2 hafta kala bırakıyorsun allah korusun kanaman fazla olmasın dıye zaten o saatden sonrada allahın ıznıyle bebişe bırsey olmaz sen içini ferah tut bende bugün eşimle kromozon testı yaptırmaya gittik sonuçlar 1,5 ay yada 2 ay sonra cıkacakmış hayırlısı artık :KK54:

Son düzenleme:
kızlar bu arada gurbetı merak ettım haberınız varmı durumu nasıl acaba bebişin kalp atışlarını duydumu allahın ıznıyle :44:

X