- 28 Haziran 2012
- 5.481
- 1.578
- 44
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #7.081
2 defa gülen yüz görüyorum 1 gün olması gerekmezmi onada anlam veremedim gülen yüzü gördüğüm 2 gün ve sonrasındaki 2 gün sabaha karşı yapalım sonra gün aşırı devam edelim o zman inş hayırlısıyla olur çok bekledim çokkkk rabbim en kısa zmanda nasip eder bana ve isteyen herkese inş ....
2 gün görmen norml cnm çoğunda öyle oluyor normali bu.
hımm anladım cnm o zman 2 , gülen yüzden 24 -48 saat sonramı yumurta çatlıyo öylemi düşünmeliyim acaba yani tam olarak ne zman ilişki olması gerektiğini kestiremiyorumda(
kızlar günaydın benım çalışmalar bıttı dün sonuncuydu
yanı adetin 7-11-13-15-16-17-18-20 günleri calıştık bat 8 gün var hakkımıza hayırlı olsun inşallah
hadi hayırlısı cnm artık bizde anne olalım bu ay da bizim yüzümüz gülsün.bende bugün başlıyorum 12.günüm bende bu sefer bırakmıyacağım bol bol çalışacağım
canım ben görüşüyorum cok ıyıler şükür oda bızı cok özlüyor afra hanımla uğraşıyor gaz sıkıntısı var bıraz onun dışında herşey yolunda sen nasılsın bebiş nasıl
kızlar günaydın benım çalışmalar bıttı dün sonuncuydu
yanı adetin 7-11-13-15-16-17-18-20 günleri calıştık bat 8 gün var hakkımıza hayırlı olsun inşallah
canım 1 hafta boyunca gün aşırı çalışın :) çatlaması için bie yapmana gerek yok, beklemeye al kendini :)ya kızlar dr bana duphaston vermedi. Ben bugün adetin 14. günündeyim. Dün dr bu akşam çalışmalara başla yumurtan 1.6 cm olmuş hergün 1-2 mm büyür zaten haftaya kadar gün aşırı devam et haftaya gel çaylamış mı çatlamamış mı ona bakarız dedi. Çatlaması için ne yapmak lazım bilen var mı? Tabi bi de çatladıktan sonraki uygulamaları sorcam
ben aynı canım ya hatta git gide zorlanıyorum.kalça ağrılarım artıyor yataktan kalkamıyorum artık... birbuçuk ay daha işe nasıl gelirim bilmiyorumherşey bebiş için
güzel çalışmak iyidirinşallah olucak bu ay suaycım
ben de ovulasyon testleriyle hamile kaldım arkadaslar.. allah nasi ederse kal atısını duyucam haftaya, dua edin nolur..
ya kızlar dr bana duphaston vermedi. Ben bugün adetin 14. günündeyim. Dün dr bu akşam çalışmalara başla yumurtan 1.6 cm olmuş hergün 1-2 mm büyür zaten haftaya kadar gün aşırı devam et haftaya gel çaylamış mı çatlamamış mı ona bakarız dedi. Çatlaması için ne yapmak lazım bilen var mı? Tabi bi de çatladıktan sonraki uygulamaları sorcam
canım benım allah hayırlısıyla kurtarsın zor ama bebişler için herşey dikkat et kendıne geçer merak etme bak aylar ne cabuk geçti 1,5 ay nedir ki bol bol akşamları uzan dınlen bol su iç aspirine devam ediyormusun ınsallah canım bizim koçişte öyle sylüyo bu aydan cok ümitliyim diyor ama ben yınede cok ümitlenmek ıstemıyorum
canım sağlıkla gelsın yavrum
canım git eczaneden al yarın başla sabah akşam anlamadığım yumurtan 16 cm yoksa 1.6 cm 16 ıyı ama 1.6 onu bılmıyorum sen bugün çalış diyer arkadaşa söylediğim gibi 15 18 hergün yap sonra 1 gün ara 20 gün yıne yap
Canım yumurta 20 milim yani 2 cm i geçmez zaten geçerse ya çatlar ya da çatlamazsa kistleşir. 16 iyi dediğin 16 milimi cm diye düşündün heralde.
fatmacım özellikle 14 18 kadar çalışmesela 12 çalış 13 bırak 14 çalış 15 16 17 18 çalış 19 bırak 20 çalış sonra canın ne zaman ısterse yap bırde adetin 15 günü duphaston başla sabah akşam bıtane bıttıkten sonra 2 gün geçince test yaparsın hadı hayırlsı
sağol cnm aklımda duphaston pazartesi başlayacağım.
canım merhaba senindemi 2.olmuyor ortakmıyız bu konuda:26:
evet cnm benimde 2. olmuyor.kızım var bir tane
benimde oğlumne kadar zamandır istiyosun sen benn 3 yıldır istyrm