- 31 Ocak 2012
- 2.955
- 109
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #7.161
Hem rahimde Kese var
Hemde tuplerde karalti gorduler ayni zamanda dis gebelikte olabilirmiki ?
Degerler yuksek haftasina gore
kızlar hepinize günaydın dün dayanamayıp test yaptım daha bat 3 gün var ama ben dayanamadım işte ilk belfüye yolladım dün gece hamişsin sen dedi şimdide size yolluyorum inşallah gerçektik o yüzden öğle yemeğinden sonra kan vermeye gitcem dün koçişle gittik acıle yapmadılar neymiş acil bır durum değilmiş cok kalabalıktı zaten Eki Görüntüle 677058 :18::18:
canım benım sağol darısı hemen sana gurbete tuubaya da olsun zaten bugün kan mecbur vereceğim bende kan pıhtılaşması var bılıyorsun cumartesi hemen iğne için doktoa gideceğim suan aspirin kullanıyorum dualrın ıcın teşekkür ederim bıtanem önce sonucu alayım sonra eklersın ne olur ne olmaz yınede ınsan kan sonucu cıkmadan yınede emın olamıyorsuay cnm formu açarken dua ede ede açıyordum vallahi.tebrikler cnm bence değerin gayet iyi çıkar 3 gün olmasına rağman çokta silik bir çizgi yok.kan verince sonucuda yazarsın.dr.ada git hemen bu sefer olcak cnm bebişin seni bırakmıycak.artık aralık annelerinede gelirsin
canım benım sağol darısı hemen sana gurbete tuubaya da olsun zaten bugün kan mecbur vereceğim bende kan pıhtılaşması var bılıyorsun cumartesi hemen iğne için doktoa gideceğim suan aspirin kullanıyorum dualrın ıcın teşekkür ederim bıtanem önce sonucu alayım sonra eklersın ne olur ne olmaz yınede ınsan kan sonucu cıkmadan yınede emın olamıyor
kızlar hepinize günaydın dün dayanamayıp test yaptım daha bat 3 gün var ama ben dayanamadım işte ilk belfüye yolladım dün gece hamişsin sen dedi şimdide size yolluyorum inşallah gerçektik o yüzden öğle yemeğinden sonra kan vermeye gitcem dün koçişle gittik acıle yapmadılar neymiş acil bır durum değilmiş cok kalabalıktı zaten Eki Görüntüle 677058 :18::18:
canım benım sağol darısı hemen sana gurbete tuubaya da olsun zaten bugün kan mecbur vereceğim bende kan pıhtılaşması var bılıyorsun cumartesi hemen iğne için doktoa gideceğim suan aspirin kullanıyorum dualrın ıcın teşekkür ederim bıtanem önce sonucu alayım sonra eklersın ne olur ne olmaz yınede ınsan kan sonucu cıkmadan yınede emın olamıyor
tabi cnm sen hele bir kan verde.darısı bize ama ben bu ay yumurtladığımı bile anlamadım klomen dengemi bozdu sanırımAma gün aşırı devam allahtan ümit kesilmez.
suayyyyyyyyyyyy hamilesinAy çok sevindim. Kan sonucunu hemen bildir bize ...aspirini ve progestanı ihmal etme.folik asitte alıyosundur.
canım benim ne çok sevindim anlatamam.
Rabbim hayırla ,sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah
Hastane sonrası güzel haberlerini bekliyorum
suaycım hadi gözün aydın. Allah tamamına erdirsin inşallah. Hemen git dr una da için rahat etsin.
ayyy gözünüz aydınInşallah kan testiyle de tescillenir de endişeleriniz kalmaz
Ben de önceki aylarda ovülasyon testi yapıyordum ama sıkı çalışamadığımız için bıraktım
Hiç belirtim yok yazmışsınız önceki sayfa da, gerçekten gebeliği düşündürecek bir belirtiniz yok mu? Insan devamlı kendini dinliyor ya o nedenle soruyorum :44::44:
gurbetcim sen aspirin kullanıyormuydun ne zaman başaldın aspirine
hastaneden geldim simdi
Hersey bitti aldilar bedenimden kopardilar yavrumu
O kadar cok istedim bundada bir hayir
3. Kez yasadim insAllah baska yasamam
Allahim veriyo O aliyor ne denirki emir buyuk yerden arastirmalar bitsin
Iyi sonuc alirsam dr kontrolu altinda gebelik istiyorum yumurta takibi vs
Allahim sizlere yasatmasin cok zor ya kasim topiginde guzel haberler var bugun
Ne guzel masAllah
birseyler yazmaya elim gitmiyor yuregim dayanmiyor
hastaneden geldim simdi
Ne guzel masAllah
birseyler yazmaya elim gitmiyor yuregim dayanmiyor
mrb kızlar nasılsınız
bi sorum olacak ovulasyon kullanlar iyi bilirler diye yazayım dedim
koyu çizgiyi gördükten sonra 24-36 saat içinde ilişki diye yazıyor
daha sonraki günler de ilişkiye devam mı yoksa bırakılacak mı kafam çok karışık
yardım lütfennn
yazdıkalrını gördüm çok üzüldüm allah yardımcın olsun da bişeyi anlamadım ben aşılaman tutmadı sandım ama sen bebeğimi aldılar yazmışsın neden dış geblikmi oldu:26:benimde 1 oğlum var 2.olmuyor beklemedeyim 3 yıldır
Iki turlu gebelik olmus tupdede gebelik varmis
Rahimdede rahimdeki tahliye edildi arastiracak
Sagliklimi dehilmi diE tupteki ise cok sancilanirsam gel defiler
Surekli kontrol altinda olcam
hastaneden geldim simdi
Ne guzel masAllah