ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

kızlar hepinize günaydın dün dayanamayıp test yaptım daha bat 3 gün var ama ben dayanamadım işte ilk belfüye yolladım dün gece hamişsin sen dedi şimdide size yolluyorum inşallah gerçektik o yüzden öğle yemeğinden sonra kan vermeye gitcem dün koçişle gittik acıle yapmadılar neymiş acil bır durum değilmiş cok kalabalıktı zaten :18::18:

suay cnm formu açarken dua ede ede açıyordum vallahi.tebrikler cnm bence değerin gayet iyi çıkar 3 gün olmasına rağman çokta silik bir çizgi yok.kan verince sonucuda yazarsın.dr.ada git hemen bu sefer olcak cnm bebişin seni bırakmıycak.artık aralık annelerinede gelirsin

canım benım sağol darısı hemen sana gurbete tuubaya da olsun zaten bugün kan mecbur vereceğim bende kan pıhtılaşması var bılıyorsun cumartesi hemen iğne için doktoa gideceğim suan aspirin kullanıyorum dualrın ıcın teşekkür ederim bıtanem önce sonucu alayım sonra eklersın ne olur ne olmaz yınede ınsan kan sonucu cıkmadan yınede emın olamıyor

tabi cnm sen hele bir kan verde.darısı bize ama ben bu ay yumurtladığımı bile anlamadım klomen dengemi bozdu sanırım ama gün aşırı devam allahtan ümit kesilmez.

suayyyyyyyyyyyy hamilesin ay çok sevindim. kan sonucunu hemen bildir bize ...aspirini ve progestanı ihmal etme.folik asitte alıyosundur.

canım benim ne çok sevindim anlatamam.

Rabbim hayırla ,sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah

hastane sonrası güzel haberlerini bekliyorum

SuayCım hadi gözün aydın. Allah tamamına erdirsin inşallah. Hemen git dr una da için rahat etsin.

ayyy gözünüz aydın inşallah kan testiyle de tescillenir de endişeleriniz kalmaz
ben de önceki aylarda ovülasyon testi yapıyordum ama sıkı çalışamadığımız için bıraktım
hiç belirtim yok yazmışsınız önceki sayfa da, gerçekten gebeliği düşündürecek bir belirtiniz yok mu? insan devamlı kendini dinliyor ya o nedenle soruyorum :44::44:

Kızlar kan sonucum daha cıkmamış aradım ama ne olursa olsun sıze haber vereceğim olmazsa akşam koçişin cebinden mesaj yazarım

tabi cnm sen hele bir kan verde.darısı bize ama ben bu ay yumurtladığımı bile anlamadım klomen dengemi bozdu sanırım Ama gün aşırı devam allahtan ümit kesilmez.

canım benım sen dediğim ilacı kullan ınan suan kasıklarım acaip ağrıyor darısı sana olsun
suayyyyyyyyyyyy hamilesin Ay çok sevindim. Kan sonucunu hemen bildir bize ...aspirini ve progestanı ihmal etme.folik asitte alıyosundur.

sağol hayatcım cok teşekkür ederim bak dediğin cıktı senın içine doğmuştu Yarın dr. Gideceğim hepsini söyleyeceğim canım sağol
canım benim ne çok sevindim anlatamam.

Rabbim hayırla ,sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah

Hastane sonrası güzel haberlerini bekliyorum

sağol kızlar sizin böyle benımle mutlu olmanız benı cok mutlu edıyor sağolun canlarım benım

suaycım hadi gözün aydın. Allah tamamına erdirsin inşallah. Hemen git dr una da için rahat etsin.

teşekkürler canım darısı başına

canım belirti erken zamanda yoktu ama ara ara kasık ağrılarım oluyordu başka belirti yok suanda ara ara oluyor tek belirti akıntının devam etmesi hala darısı başınıza olsun kızlar hepiniz için dua edeceğim rabbım en kısa zamanda yavrularınıza kavuştursun 2 düşükten sonra inş. Bunu sağlıkla alırım

hastaneden geldim simdi
Hersey bitti aldilar bedenimden kopardilar yavrumu
O kadar cok istedim bundada bir hayir
3. Kez yasadim insAllah baska yasamam
Allahim veriyo O aliyor ne denirki emir buyuk yerden arastirmalar bitsin
Iyi sonuc alirsam dr kontrolu altinda gebelik istiyorum yumurta takibi vs
Allahim sizlere yasatmasin cok zor ya kasim topiginde guzel haberler var bugun
Ne guzel masAllah
birseyler yazmaya elim gitmiyor yuregim dayanmiyor

SUayim yavrum bnm
Gozumuz aydin Allahim sagsalim kucagina almayi nasip etsin
Senin bu haber bana ilac gibi geldi moral oldu
Cnmmm sizi seviyorum

mrb kızlar nasılsınız
bi sorum olacak ovulasyon kullanlar iyi bilirler diye yazayım dedim
koyu çizgiyi gördükten sonra 24-36 saat içinde ilişki diye yazıyor
daha sonraki günler de ilişkiye devam mı yoksa bırakılacak mı kafam çok karışık
yardım lütfennn

geçmiş olsun cnm sen iyi olda herşeye bir çözüm bulunur mutlaka .araştırılsın bakalım nedeni ney neden bu sıkıntı ozaman tedavini olursun.sanırım birşeyi çok isteyince olmuyor

yazdıkalrını gördüm çok üzüldüm allah yardımcın olsun da bişeyi anlamadım ben aşılaman tutmadı sandım ama sen bebeğimi aldılar yazmışsın neden dış geblikmi oldu:26:benimde 1 oğlum var 2.olmuyor beklemedeyim 3 yıldır

ilişkiye gün aşırı devam et canım.ben bu yumurtlama olayını daha doğrusu ovülasyonu çözemedim ama...geçen ay 9.günde pozitif çıktı bu ay 14.gün oldu hala silik çıkıyor

Iki turlu gebelik olmus tupdede gebelik varmis
Rahimdede rahimdeki tahliye edildi arastiracak
Sagliklimi dehilmi diE tupteki ise cok sancilanirsam gel defiler
Surekli kontrol altinda olcam

Iki turlu gebelik olmus tupdede gebelik varmis
Rahimdede rahimdeki tahliye edildi arastiracak
Sagliklimi dehilmi diE tupteki ise cok sancilanirsam gel defiler
Surekli kontrol altinda olcam

geçmiş olsun gurbetim
Allh veriyor Allah alıyor
Rabbim tez zaman da sağlıklı bir hamilelik ve ikiz bebiş nasip etsin
üzmeyin kendinizi
ailecek zor zamanlar yaşadınız son dönemde
rahatlayın
olur inşallah

Ah canım benim ya...Offf diyemiyorumki hiç bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…