- 25 Mart 2013
- 1.072
- 8
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #7.101
arkadaşlar merhababende ilk kez geçen ay ovü testi kullandım 9.gün pozitifti sonrasında silikleşti,gün aşırı ilşki oldu ama tutmadı galiba size bir sorum olacak ben hala şunu anlayamadım bu testte poztfi gördükten sonramı yumurtlama oluyor yani çift çizgi olduğu günmü ilşki önemli yoksa 2 gün içindeki ilşkimi:26::26:beni bi aydınlatın nolur
kızlar günaydın nasılsınız bat son 5 gün yarın koçişle kromozon testi için kan vereceğiz
Canım bu testlerde sadece çift çizgi günü pozitif oluyo. Çift çizgi sana 1-1.5 gün içinde yumurtlamanın olacağını gösteriyor. Yani çift çizgiyi gördüğün günü be takip eden günlerde günaşırı çalışma lazım. Yani çizgiyi gördüm güne 1. Gün dersek 1. 3. 5. Günler kuvvetle ihtimal tutacak olan günler. Bilmem anlatabildim mi?
hadi bakalım güzel haberler ver bize ....bu arada ben hala aspirine devam.kan pıhtılaşma testi yaptıramadım doktor tanıdık falan bulursan yaptır dedi ama bulamadım yoksa cok pahalıymış...son 3 haftaya kadar sanırım devam etcem aspirine
hayatcım kanpıhtılaşma testıne devlet hastanesı bedava yapıyor aspirin faydası var zararı yok bende hala kullanıyorum rabbım ınsallah benımde yüzümü güldürür
kızlar günaydın nasılsınız bat son 5 gün yarın koçişle kromozon testi için kan vereceğiz
ben 1 yıldır istiyorum cnm kızım 4 yaşında zaten arada 4 yaş olsun dedik ama olmadı işte .senin oğlun daha büyüktür heralde 3 yıldır istediğinize göre.sebepsizmi olmuyor yoksa bir sıkıntı varmı?
Canım bu testlerde sadece çift çizgi günü pozitif oluyo. Çift çizgi sana 1-1.5 gün içinde yumurtlamanın olacağını gösteriyor. Yani çift çizgiyi gördüğün günü be takip eden günlerde günaşırı çalışma lazım. Yani çizgiyi gördüm güne 1. Gün dersek 1. 3. 5. Günler kuvvetle ihtimal tutacak olan günler. Bilmem anlatabildim mi?
canım anlattın sağolama bende garip olan bişey var geçen ay 9.gün pozitifti bu ay 10.gün bugün yine negatif nedir bu yaaa şeffaf olsakta görsek içimizde neler olduğunu diyesim geliyor yaniiiiii
benimki 7 yaşında ,bir sıkıntı yok şükür sadece sol yumurtalığım biraz zayıfmış başka sorun yok.6 ay kadar serophone kullandım sonrada aşılama oldu ama tutmadı bende bıraktım bakalım ne zaman olacaksizde sebep varmı tedavi oldunmu hiç
hayatcım kanpıhtılaşma testıne devlet hastanesı bedava yapıyor aspirin faydası var zararı yok bende hala kullanıyorum rabbım ınsallah benımde yüzümü güldürür
Eki Görüntüle 673981 Eki Görüntüle 673982 Eki Görüntüle 673983 Eki Görüntüle 673984 Eki Görüntüle 673985 Eki Görüntüle 673986 Eki Görüntüle 673987 Eki Görüntüle 673988
Kızlar nasılsınız bakalım.Özledim hepicinizi :)
Kuzumla görüşüyoruz haberlerinizi alıyorum.Neyseki haziran da suayımla da kavuşacağız.
Gurbetim kuzum gözün aydın kuzum , sağlıkla büyüsün kuzucuğum.
Fatmam senden de güzel haberler alalım suayımla beraber inşallah.
Hayatçım ve karabiberim sizlerden de doğum haberlerinizi bekliyorum sağlıkla kavuşun yavrucaklara
Afra hanım ile herşey yolunda.Özellikle bugün kv yoktu (bu hafta yok) herşey şahane.Kızımı tek yıkadım ve ağlamaktan içi çıkan çocuğum zerre ağlamadı :))
Keyfimiz yerinde birlikte güzel zaman geçiriyoruz.Artık gülücükler saçıyoruz , anneyi tanıyoruz en rahat onun kucağında rahatız.
Uyku düzenimiz var maşallağımız var kısaca :)
Afra nın resimleri ile veda ediyorum artık uyuma vakti.
Hepinizi kocaman öpüyorumm canlarım.
Amin canım inş hepimizin yüzünü güldürür bende yumurta takibine gittim adetin 13, günü çağırdı doktor çatlatma iğnesi veririm dedi bakalım hayırlısı olur inş birbirimize dua edelim Allah nasip ederse olur inş dualarımızı kabul eder Rabbim
suay yinemi haftasonuna geliyor senin bat
bende duphastona başladım ama içinde günde 1 defa yazıyor sen 2 demiştin sanırım ne yapsam karar veremedim.
Eki Görüntüle 673981 Eki Görüntüle 673982 Eki Görüntüle 673983 Eki Görüntüle 673984 Eki Görüntüle 673985 Eki Görüntüle 673986 Eki Görüntüle 673987 Eki Görüntüle 673988
Kızlar nasılsınız bakalım.Özledim hepicinizi :)
Kuzumla görüşüyoruz haberlerinizi alıyorum.Neyseki haziran da suayımla da kavuşacağız.
Gurbetim kuzum gözün aydın kuzum , sağlıkla büyüsün kuzucuğum.
Fatmam senden de güzel haberler alalım suayımla beraber inşallah.
Hayatçım ve karabiberim sizlerden de doğum haberlerinizi bekliyorum sağlıkla kavuşun yavrucaklara
Afra hanım ile herşey yolunda.Özellikle bugün kv yoktu (bu hafta yok) herşey şahane.Kızımı tek yıkadım ve ağlamaktan içi çıkan çocuğum zerre ağlamadı :))
Keyfimiz yerinde birlikte güzel zaman geçiriyoruz.Artık gülücükler saçıyoruz , anneyi tanıyoruz en rahat onun kucağında rahatız.
Uyku düzenimiz var maşallağımız var kısaca :)
Afra nın resimleri ile veda ediyorum artık uyuma vakti.
Hepinizi kocaman öpüyorumm canlarım.
belfücüm maşallah diyelim kuzuya çok tatlı olmuş nasılda bakıyor şeker kız.k.v.sürekli sizdemiydi doğumdan sonra
suaycım devlet hamilelikten önce yapılırsa karşılıyormus..hamileyken yapılmıyomus test devlet o zaman karsılamıyo malesef.evet şimdilik sorun yok aspirin içiyorum ama son haftalar bırakmak zorundayım doğum için...rabbim seninde yüzünü güldürcek en kısa zamanda ben buna inanıyorum.isteyen herkesin bebişleri gelsin hemen.bu arada isimde bulamadım ben hala