ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

geçmiş olsun cnm .bebek için herşey yapılıyor dimi.olsun cnm çalışın siz bol bol
bende gittim dr.a klomen verdi perşembe tekrar gideceğim

geçmiş olsun cnm .bebek için herşey yapılıyor dimi.olsun cnm çalışın siz bol bol
bende gittim dr.a klomen verdi perşembe tekrar gideceğim

bende bu ay klomen kullandım ama benım geçen hafta bıttı şimdi sabah akşam duphaston içiyorum bebebk tutunsun dıye

bende bu ay klomen kullandım ama benım geçen hafta bıttı şimdi sabah akşam duphaston içiyorum bebebk tutunsun dıye

duphastonu herkese vermiyorlar sanırım dr.a söylesem banada verirmiki dr. zaten herşeyi araştırıp gitmeme gülüyor birde bunu söyleyim bakalım ne diyecek

bugun dra gittim hafta sonu karnim agridi
dr vajinal ultrasonda bebegin yolk sac kesesini gösterdi ok hamilesin dedi
bnm gec döllenme oldugu icin hersey gec görünüyor hersey simdilik guzel dedi beta hcg ye bakmak icin yine kan aldi yarin sonucu alcam insAllah tam kac haftalik ona bakacak adetle uyusmadigi icin su haftada diyemiyor tahmini 6 haftalik
persembe yeniden gidicem ALLAHIM HEPIMIZIN YUZUNU GULDURSUN HEP DUA EDIYORUM HEPIMIZE

ha bide karin agrisi icin magnesyum verdi dr

duphastonu herkese vermiyorlar sanırım dr.a söylesem banada verirmiki dr. zaten herşeyi araştırıp gitmeme gülüyor birde bunu söyleyim bakalım ne diyecek

canım benım eczaneye gıdıp al adetın 15 günü başlıyorsun sabah akşam içiyorsun klomen kulladığında kıst olabılıyor bu ılaç hem onu engellıyor hemde bebebğin tutunmasını sağlıyor

canım benım güzel haberlerini beklıyoruz bızı merakta bırakma

kizlar
11.100 betam hcg cikti dün ölctürdüm
35 progestan sinirdaymis ya duphasson yada progeston kullanicam sabah aksam
dr cok guzel dedi deger
persembe gunu yine gidicem insAllah

kizlar
dr cok guzel dedi deger

harika çıkmış tebrik ederim canım....inşallah kalp atısınıda duycaksın.

kizlar
dr cok guzel dedi deger

canım tebrık ederim peki şimdi ne kadarlık tam olarak bende duphaston içiyorum bebek olursa tutunsun dıye

canım tebrık ederim peki şimdi ne kadarlık tam olarak bende duphaston içiyorum bebek olursa tutunsun dıye

Cnm valla gec dollenme olunca bilemedik 6 haftalik sanirim yarin belli olur insAllah yarin basliycam
Bi arkadas 11 cikmis progestan dr birsey vermemis
Hamile bu bayan
10-90 mi neymis normal aralik progestan 40 normalmis 35 sinir olunca dr kullan dedi
Ic cnm cok onemli aspirinde al sen basla simdiden sonrada igneye devam edersin cnm

canım benım inş. sağlıkla gelsın ben düşükten bugüne hergün aspirin içiyorum canım benım devam yanı dr. kullan dedi duphaston folık asıt hergün bunları içiyorum hakkımıza hayırlısı olsun inş. sende stres yapma geç döllenme olmuş demekkı allahın ıznıyle yavrunu kucağına al

selam kızlar bana yardımcı olursanız cok sevinirim..benım ovulasyon testlerım bunlar..adetimin 7.günü yapmaya basladım..12.gün cok koyuydu..işaretli olan yerler calısmanın oldugu günler..14.günde bugunkü testim..sizce 12.gün yumurtlama olmsmudur.ben ıkı gün calıstım yumurtlama zamanı..diğer günler gün asırı.

14. gun yumurtan catölamis oluyor cnm pozitifi gordukten 24-36 icinde pozitifi gorunce hemen iliski yasayip birkamayin o gun catlamaiyor yumurta 36 saat sonra catliyor en erken 24 saat sonra siz degerlendirin bu gunleri

slm kızlar bende clear blue gigital kullanıyorum 2 aydır gülen yüzü 2 gün görüyorum bu 2 gün ilişki oluyo ilişki nasıl olmalı gülen yüzün olduğu 2 gün üst üstemi yoksa gün aşırımı yapsam ilk gördüğümde ilişki olsan sonra gün aşırımı yapsam bilemiyorum

selam kızlar nasılsınız..belfüdenn haber varmı bebişiyle uğraşmaktan giremiyo tabi buraya

cnm pozitifi gordukten 24-36 icinde pozitifi gorunce hemen iliski yasayip birkamayin o gun catlamaiyor yumurta 36 saat sonra catliyor en erken 24 saat sonra siz degerlendirin bu gunleri
her gün sabaha karsi yapin derim bennn

selam kızlar nasılsınız..belfüdenn haber varmı bebişiyle uğraşmaktan giremiyo tabi buraya

canım ben görüşüyorum cok ıyıler şükür oda bızı cok özlüyor afra hanımla uğraşıyor gaz sıkıntısı var bıraz onun dışında herşey yolunda sen nasılsın bebiş nasıl

cnm pozitifi gordukten 24-36 icinde pozitifi gorunce hemen iliski yasayip birkamayin o gun catlamaiyor yumurta 36 saat sonra catliyor en erken 24 saat sonra siz degerlendirin bu gunleri
her gün sabaha karsi yapin derim bennn

2 defa gülen yüz görüyorum 1 gün olması gerekmezmi onada anlam veremedim gülen yüzü gördüğüm 2 gün ve sonrasındaki 2 gün sabaha karşı yapalım sonra gün aşırı devam edelim o zman inş hayırlısıyla olur çok bekledim çokkkk rabbim en kısa zmanda nasip eder bana ve isteyen herkese inş ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…