- 28 Haziran 2012
- 5.481
- 1.578
- 44
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #7.041
Ne kadar oldu siz çalışmalara başlayalı canım çok mu oldu
kızlar hemoroid oldum napcam
merhaba arkadaslar ben aranıza yenı katıldım.Suan ates olcuyorum gelecek aydan ıtıbarende ovu testı yapmaya baslayacagım ates olcumumde ılk ayım yum gunumu tespıt etmeye calısyorum.Bu ay ovu gunum gectıgı ıcın testı yapamayacagım ama gelecek ay testlere baslamayı dusunuyorum .Gördüğüm kadarıyla herkes bırbırıne cok yardımcı oluyor.RAbbım kımsenın kucagını bos bırakmasın.
hosgeldin cnm insAllah ilk ay bebegin gelir
arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ocak ayında aşılama yaptırdım sonuç olumsuz ocak 20 sinde adet oldum şubat 12 sinde adet oldum ve aralık 17 sinde adet oldum şimdi idrardan ovulasyon testi aldık ne zaman test yapmaya başlıycam kafam çok karıştı arkadaşlar yardım edin lütfen. bu ara 3.5 yaşında dünya tatlısı bir oğlum var kardeş diye tutturuyo yaklaşık 1 senedir istiyoruz 2.çocuğu ama olmuyo
siliklesmeye baslayin ca zaten yumurtlama baslayacak demek kuzum hadi kolay gelsin
Nasil gidiyor hamislik guzelim
Bizim. Randevumuz haftaya persembe insAllah
hosgeldin cnm ilk yapacagin icin adet bitiminden basla her gun o zaman ne yumurtluyorsun bulursun ovu zamanini
AAAAAA Ay sen ne diyosunnnn. Benimki geçen ay belkide o yüzden olmadı. Çünkü geçen ay bi yerde o haftadan sonra adete kadar ilişkiye girmeyin bebeğin tutunmasını zorlaşıtırıyor falan demişti. Ama bak bu gerçekten çok mantıklı. Ateş ölçme yöntemini de duydum daha önce. Ama hiç yapmamıştım. 0.5 derece artış olunca ilişki gereçkiyordu di mi canım
Yumurtlama, çift çizgiden en az 24 saat SONRA oluyor arkadaşlar. Çoğunlukla da 36-48 saat diyorlar. Yani yumurtlamadan ilişkiye girmiş oluyorsunuz o zaman. En mantıklısı testin pozitifinden sonra 1 hafta boyunca 2 günde bir çalışma yapmak. Şansa bırakmamış olursunuz..kızlar dün öğlen 2 gibi çift çizgiyi gördüm kopkoyu, gece 11 de ilişki oldu..doğru zamanda yapmış mıyım yoksa bugün mü olması gerekirdi...bugün her ihtimale karşı bir daha yapalım mı?
kızlar dün öğlen 2 gibi çift çizgiyi gördüm kopkoyu, gece 11 de ilişki oldu..doğru zamanda yapmış mıyım yoksa bugün mü olması gerekirdi...bugün her ihtimale karşı bir daha yapalım mı?
koyu 2. çizgiyi görünce değil mi yumurtlama? silikleşmeye başlayınca mıymış? o zaman çift çizgi gördükten ne kadar sonra çalışma yapmak gerek? ben tam bilmiyorum da ondan soruyorum canlar kusuruma bakmayın
iyiym bacım sen nasılsın?
hamilelik iyi gidiyor çok şükür
ara sıra sıkıntıları olsa da çok şükür yaradana.
sen de hayırlı haberlerinle dönersin inşallah.
bana oğlun olacak gibi geliyor ne zamandır.rabbim hayırlısını versin tabi.
beklerim haberlerini.merakta bırakma bizi.
merhaba kızlar bu ayda gelmedi bizim nazlı bebek.cuma dr.a gideceğim yumurta takibi istiyeceğim bu ay artık.
cnm nerelerdesin göremiyorum artık seni varmı takıldığın başka konu ya....ne alemdesin cnm haber ver kendinden...