ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Kötü düşünme canım, hayırlısıyla içini ferah tut inşallah çok sevindireceksin bizi:)

sağol tatlım ya inş. sende güzel haberler alırsın inş. bide sana tavsiyen bal çörekotu ve tarçın karıştırıp ye 12 gün çok faydası varmış yumurtaları büyütüyormuş bende eğer adet olursam başlıcam

Suay

canim bilmem biliyormusun okudun mu,pazartesi aksam 21 de gördüm gülen yüzü ovuda,ve bu benim 22. günüme denk gelmisti,yani bugün 24 günüm...ne kadar gec yumurtluyommmm:26:

Suay

canim bilmem biliyormusun okudun mu,pazartesi aksam 21 de gördüm gülen yüzü ovuda,ve bu benim 22. günüme denk gelmisti,yani bugün 24 günüm...ne kadar gec yumurtluyommmm:26:

canım öncelikle ne zaman adet oldun sat ve batın kaç birde kaçgünde bir oluyorsun adet düzenlimi
yanı yazdıklarından tam bırsey anlamadım

Bu ay olmazsa bende başlayabilirim.İnşallah gerek kalmaz
Geçen ay doktorum bana direk klomen vermişti,yumurtalıklarımda sorun olmadığı halde , ben 2 gün kullanıp bırakmıştım ürktüm çünkü.
Umarım bi rahatsızlık yapmamıştır bende.

tatlım bu arada resimlerine bayıldım gerçekten süper olmuş
ne iş yapıyorsun tatlım makyözmüsün yoksa hangi şehir de

Teşekkürler :) asıl mesleğim muhasebe, yandan makyözüm :) özel istek olunca yapıyorum.İstanbul da oturuyorum.
Sen neredesin, kaç yaşındasın, kaç yıllık evlisin, mesleğin :)

canım öncelikle ne zaman adet oldun sat ve batın kaç birde kaçgünde bir oluyorsun adet düzenlimi
yanı yazdıklarından tam bırsey anlamadım

Sat 20.2.- 24.2.

bat 18.3. veya 19.3 falan olmali ama adetlerim düzenli yani 4 haftada bir.

yani simdiye kadar gözlemlemiyordum,ama artik not alacam tarileri.

senin anliyacagin bu ayin 12 de ovu test te positif gösterdi - yani son adetimin ilk gününden itibaren 22. gün oluyor bu pozitifi görmem...

6.3. den itibaren baslamistim ovu testine hep negatifti - yani 6.3 de 16. günde baslamis oluyorum ölcmeye.

tatlım öncelikle klomen bir zararı olmaz yumurtalık çatlaması için vermiş inş. gerek kalmaz canım ateş ölçmeye
ne güzel ya bende ankara oturuyorum 29 yaşındayım 8 aylık evliyim teknik ressamım

tatlım bak unutma her kadın farklı günde yumurtlar her ayda yumurtlama olmayabilir sen geç yumurtlamaışsın ogün ertesi gün ilşkide bulunmuşsundur inş. birde 11 de
sonrada gün aşrı bir kaç gün gir sonra bırak hayırlsı artık inş. olur

ben 18 yaşındaydım kızıma hamile kaldığımda.ne yumurtlama günü biliyodum ne ateş.ilk ay oldu.
şimdi 5 aydır olmayınca bu yüzden sıkıntı yaptım:)

İçimi rahatlattın valla:) teşekkürler canım benim.

ooo süper meslek , çizim işlerini çok severim..

Bende 27 yaşındayım.6,5 yıllık evliyim.Ağustostan beri düzensiz çalışmalar içerisindeyim:)

birde 11 de ne demek canim:26:

gidik ertsi günü iliskiye sabah birde bu sabah,

yarin sabahta yapmayi düsünüyoruz,veya bu gece mi yapsak yaaa

cünkü yumurtda sadece 24 saat falan döllenmeye müsait diyorlar ovulasyon olduktan sonra.:26:

Hala adet olmadım..İdrar testi negatif..Kan testi yaptırmaya vaktim yok...

ben kan testi yaptım negatif ama regl olmadan insanın umutları bitmiyo.bütün belirtilerimde vardı halbuki.sürekli regl sancım var ama olmuyo.olsa bari 4 gözle bekliyorum:)

ayyy kuzum benım sen düzensiz şalışma düzenli çalış
tatlım neresi güzel ya ben bıktım valla ben hidro elektrik santralı planlamasını yapıyorum ama çok yorucu ama işim çok güzel şükür
kucağım bebişle dolsun tatlım inş.

ben kan testi yaptım negatif ama regl olmadan insanın umutları bitmiyo.bütün belirtilerimde vardı halbuki.sürekli regl sancım var ama olmuyo.olsa bari 4 gözle bekliyorum:)

Çok stres yapıyoruz aslında elimizde olmuyor ne yazık ki ama çok düşünmesek keşke

canım 12 de pozitif görmüşsün ya 11 bir gün öncesi girdinmi

Cumartesi girdik,yani ayin 10 da gece ve ayin 12 de pozitifi gördüm

o zaman çok güzel çalışma olmuş eğer sabah yaptıydan gece yapma yarın akşam yap çünkü hergün yapmak iyi değil spermleri zayıflatıyor
tatlım sen bır ikigün daha gün aşırı çalış snra bırak canınız ne zaman isterse yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…