- 26 Ocak 2007
- 2.082
- 2
- 40
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
sağol tatlım inş. hayal kırıklığına uğramam
3b15d2 Ovulation charts on FertilityFriend.com
buda benım ateş tablom ama heran düşebilirde inş. düşmez
Kötü düşünme canım, hayırlısıyla içini ferah tut inşallah çok sevindireceksin bizi:)
Suay
canim bilmem biliyormusun okudun mu,pazartesi aksam 21 de gördüm gülen yüzü ovuda,ve bu benim 22. günüme denk gelmisti,yani bugün 24 günüm...ne kadar gec yumurtluyommmm:26:
Kötü düşünme canım, hayırlısıyla içini ferah tut inşallah çok sevindireceksin bizi:)
sağol tatlım ya inş. sende güzel haberler alırsın inş. bide sana tavsiyen bal çörekotu ve tarçın karıştırıp ye 12 gün çok faydası varmış yumurtaları büyütüyormuş bende eğer adet olursam başlıcam
tatlım bu arada resimlerine bayıldım gerçekten süper olmuş
ne iş yapıyorsun tatlım makyözmüsün yoksa hangi şehir de
canım öncelikle ne zaman adet oldun sat ve batın kaç birde kaçgünde bir oluyorsun adet düzenlimi
yanı yazdıklarından tam bırsey anlamadım
Bu ay olmazsa bende başlayabilirim.İnşallah gerek kalmaz
Geçen ay doktorum bana direk klomen vermişti,yumurtalıklarımda sorun olmadığı halde , ben 2 gün kullanıp bırakmıştımürktüm çünkü.
Umarım bi rahatsızlık yapmamıştır bende.
Teşekkürler :) asıl mesleğim muhasebe, yandan makyözüm :) özel istek olunca yapıyorum.İstanbul da oturuyorum.
Sen neredesin, kaç yaşındasın, kaç yıllık evlisin, mesleğin :)
Sat 20.2.- 24.2.
bat 18.3. veya 19.3 falan olmali ama adetlerim düzenli yani 4 haftada bir.
yani simdiye kadar gözlemlemiyordum,ama artik not alacam tarileri.
senin anliyacagin bu ayin 12 de ovu test te positif gösterdi - yani son adetimin ilk gününden itibaren 22. gün oluyor bu pozitifi görmem...
6.3. den itibaren baslamistim ovu testine hep negatifti - yani 6.3 de 16. günde baslamis oluyorum ölcmeye.
gecsin gecsin :) biz 8 aylik evliyiz. 3 ay once korunmayi biraktik. Ama en cok bu ay bilincli davrandik. Dun ovulasyon testim pozitif cikti. Bir kac gune yumurtam olusacak insallah. Benim bat 27 Mart. Daha cooook var. Ilk cocuk daha zor oluyormus diyorlar. Senin ilki nasil oldu?
tatlım öncelikle klomen bir zararı olmaz yumurtalık çatlaması için vermiş inş. gerek kalmaz canım ateş ölçmeye
ne güzel ya bende ankara oturuyorum 29 yaşındayım 8 aylık evliyim teknik ressamım
tatlım bak unutma her kadın farklı günde yumurtlar her ayda yumurtlama olmayabilir sen geç yumurtlamaışsın ogün ertesi gün ilşkide bulunmuşsundur inş. birde 11 de
sonrada gün aşrı bir kaç gün gir sonra bırak hayırlsı artık inş. olur
Hala adet olmadım..İdrar testi negatif..Kan testi yaptırmaya vaktim yok...
İçimi rahatlattın valla:) teşekkürler canım benim.
ooo süper meslek , çizim işlerini çok severim..
Bende 27 yaşındayım.6,5 yıllık evliyim.Ağustostan beri düzensiz çalışmalar içerisindeyim:)
ben kan testi yaptım negatif ama regl olmadan insanın umutları bitmiyo.bütün belirtilerimde vardı halbuki.sürekli regl sancım var ama olmuyo.olsa bari 4 gözle bekliyorum:)
Sat 20.2.- 24.2.
bat 18.3. veya 19.3 falan olmali ama adetlerim düzenli yani 4 haftada bir.
yani simdiye kadar gözlemlemiyordum,ama artik not alacam tarileri.
senin anliyacagin bu ayin 12 de ovu test te positif gösterdi - yani son adetimin ilk gününden itibaren 22. gün oluyor bu pozitifi görmem...
6.3. den itibaren baslamistim ovu testine hep negatifti - yani 6.3 de 16. günde baslamis oluyorum ölcmeye.
canım 12 de pozitif görmüşsün ya 11 bir gün öncesi girdinmi
Cumartesi girdik,yani ayin 10 da gece ve ayin 12 de pozitifi gördüm
kızlar ben kaçtım kendinize çok iyi bakın yarın görüşürüz bye