- 26 Ocak 2007
- 2.082
- 2
- 40
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
kızlar ben kaçtım kendinize çok iyi bakın yarın görüşürüz bye
soğan kürünü birkaç kez denedim ama öğürmekten içim dışıma cıktı devamını getiremedim, şuanda da ilaç kullandığım için de tekrar denemeye çekindim. doktorum şuan için telaşlanıcak bir durum yok bu seninle ömür boyu yaşayacak bir hastalık, o yüzden bebek konusunda çok aceleci olmıcaksın gidişata göre ben gerekli yerlerde müdahalede bulucam diyor. çok şükür bende yapı olarak rahat bi insanımdır kadere çok inanırım, bebek için şimdilik çok hırs yapıp kafaya takma durumum yok ama ortada bi yumurtlama problemim varken işi baştan sıkı tutup ovü.test kullanarak büyümekte olan bi yumurtam varsa onu yakalasammı yoksa boşverip durumu unutsammı ona karar verememiştim. sen hangi markayı kullanıyorsun ve memnun musun canım?
ben 18 yaşındaydım kızıma hamile kaldığımda.ne yumurtlama günü biliyodum ne ateş.ilk ay oldu.
şimdi 5 aydır olmayınca bu yüzden sıkıntı yaptım:)
Cumartesi girdik,yani ayin 10 da gece ve ayin 12 de pozitifi gördüm
28 günde bir adet oluyorum.
11.gün 36.1 ovulasyon testi pozitif
12.gün 35.8 ovulasyon testi negatif(birden fazla denedim pozitif beklerken negatif görünce testmi bozuk diye düşündüm.
13.gün 36.0 ovulasyon testi yapmadım sizce yumurtam çatlamış olabilirmiyim
14.gün 36.4
15.gün 36.2
16.gün 36.4
17.gün ölçmedim
18.gün 36.5
19.gün 36.1
20.gün 36.6
21.gün 36.7
22.gün 36.6
23.gün 36.6
24.gün 36.6
oncesinde yapmak daha mi iyi sizce? bana sanki icerde pek bir sey kalmiyormus gibi geliyor. ne biliim tum gun kosusturuyoruz, egilim kalkiyoruz falan
oncesinde yapmak daha mi iyi sizce? bana sanki icerde pek bir sey kalmiyormus gibi geliyor. ne biliim tum gun kosusturuyoruz, egilim kalkiyoruz falan
slm nasılsın canım geçmişi okudum herşey daha yeni düzelmiş bundan sonrada sağlıklı olursun inşallah bebeişinde gelir sağlıkla inşAllah
slm canım kist ne oldu küçüldümü fazla kafaya takma canım bendede var 17 yaşmdan beri kötü huylu olmadığı müddetçe bişey olmaz inşallah burdaki dr da bişey olmaz dedi muayne ettigurbet güzeli
slm canım nasılsın bat yakın sanırım senin de yüzünü güldürr Rabbim inşAllah en kısa sürede (sanki ben hamileymşm gibi:))sağlıkla olur herşey
maasallah ne kadar genc bir annesin sen oylecanim 5 ay bir sey degil ya stres yapma.
laboquick testi kullaniyorum ben cok memnunum. bence dene ne kaybedersin ki
arkadaşım öncelikle merhaba.. Allah sana ve eşine sağlık sıhhat verdiği sürece eninde sonunda olacak bebeğin, lütfen moralini bozmayaya çalış. biliyorum zorlu ve yorucu bir süreç ama elden de gelen baska bir şey yok ne yazıkki. herseyin başı hayırlısını istemekte, sen gönlünü ferah tut o mutlaka bulacak seni. sen hangi test kullandım canım?
yaa takmamaya çalışıyorum ama olmuyor, babannem vefat etti, babam hasta ama aklım bir taraftan hep bu işte çok umutluydum bu ay artık vücudum da kandırıyor beni belirtilere falan güvenmeyeceğim...
bu aya da takip yaparım ovulasyon için ama olmadı bırakacağım ucunu çünkü çok yıpranıyorum
kafaya takmak elimizde değil çünkü her şeyi ona göre ayarlıyoruz...
slm canım kist ne oldu küçüldümü fazla kafaya takma canım bendede var 17 yaşmdan beri kötü huylu olmadığı müddetçe bişey olmaz inşallah burdaki dr da bişey olmaz dedi muayne etti
Bugün çift çizgiyi gördüm ama hiç akıntım yok.Normal mi ?
merhaba herkese. 2 gün önce çok çok silik çizgi vardı gebelik testimde. az önce gebelik testi yaptım silik çizgi falan yoktu
bugün çatlatma iğnesi olduğumun 13. günü ve ben ovulasyon testi yapmıştım dün t bölgesinde silikti. az önce gebelik testi negatif çıkınca ovulasyon testide yaptım hemen, arkadaşlar baya net çıktı.. yorum bekliyorum sizlerden. ovulasyon testlerimi yüklüyorum. üstteki dün yaptığım ovulasyon testi. alttakini de az önce yaptım. 3 sonra adet günüm bu arada.