ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

tatlim ya bu karisimi nerden ogrendin? neyden ne kadar koyacagiz?

hala regl olmadım.sonuçlar negatifen iyisi kan testi yaptırmak.en azından boşa ümitlenmemiş olurum.yada değilsem
bir an önce regl olsam.insan kırk şekle giriyo valla.

biraz sabret bakalim. kitap oku film izle. biraz cikar aklinda. hamilyesen bile cok erken oldugu icin negatif cikiyor olabilir. acile falan gidip yorma kendini bence. bekle bir iki gun o zaman doktora gidersin ve insallah guzel haberleri alirsin

kizlar ben ilk defa bu ay ovulasyon testi kullaniyorum. Iki gundur git gide ikinci cizgi koyulasti. Bugunku test sonucumu gonderiyorum

Sizce bu pozitif mi? Renk olarak aynilar ama kontrol cizgisi daha kalin.
deneyimli arkadaslar lutfen yardim edin gunlerdir bu ani bekliyorum :) Adetimin 13.gunu. 26-28 gun arasinda olurum.

Son düzenleme:

Pozitif bence..Bu günlerde çalışmalara daha bir önem verin..Hayırlısı ile inşallah tutar canım.. Benim de 26-28 arası ama ovulasyon testi 17. günü gösterdi..İnternetteki ovulasyon hesaplamalarına inanmıyorum artık..Herşey kitabındakine uymuyor çoğu zaman...

Vallahi canim ben pek tecrübeli degilim ama bana göre bu tamamen pozitif demek!

yani bence calismalara baslayin derim

bak benimde dün 22. günümde ovu testim gülen yüz gösterdi,tam umudu kesmisken

birde son kalan test ti elimde dedim yapayim bitsin bari

canım nasılsın diğer topikten tanıyordum seni

kimyasal gebelik geciriyormuydun hamilelik var mıydı tatlım değerlerin yukselmişmiydi

inşAllah canım aminn

yok canım gebeliğim sona erdi.kimyasal gebelik değil.dış gebelik geçirdim iğne yapıldı ve değerlerim daha bugun 1e düştü yanı tamamen bitti allahıma şükür.kimseye göstermesin kimse yaşamasın.allahım bidaha banada yaşatmasın.
senın son durumun ?

hala regl olmadım.sonuçlar negatifen iyisi kan testi yaptırmak.en azından boşa ümitlenmemiş olurum.yada değilsem
bir an önce regl olsam.insan kırk şekle giriyo valla.

bencede cnm en garantisi kesinlikle kan testi hiç bekleme git yaptır 1.5 saate çıkıyor tr de.
inşallah güzel haberlerini verirsin

canım olacağı varsa olur zaten sen stres yapma ama benımde göğüslerim hiç ağrımaz adet zamanı.hamile oldgumda elleyemiyordum bile çok ağrıyordu ve bir anda büyüdü iç çamaşırma sığmıyordu .inşallah bu gebelik belirtisidir

canım tamamdır yumurtlama oluyor.bu testin üzerinden 18-24 saat arası ilişki olsun eger uygunsa sabah daha hareketli oluyormuş.
birde mutlaka gun aşırı hergun ilişki yapan arkadaşlar var birkaç dr. tarafından söylenen ve araştırmalarımdan dolayı hergun ilişki boşuna .
spremlerin kalitesi düşüyorr.gün aşırı olunca spermler kaliteli oluyormuş.

geçmiş olsun tatlım Allahım hiçbirimizin basına vermesin aminnn

bende de hamilelik yok inşAllah tez vakitte hayırlısıyla gelir bebişlerimiz

bizde bu ay ilk defa çocuk planlamaya başladık.internetten laboquick ovulasyon kiti sipariş ettim tahmini ovulasyon günümden bir gün önce çift çizgiyi gördüm. bu dönemde eşimle birlikte olduk. şu an adetime 3 gün var ama bugün bakturdığım Bhcg sıfır çıktı.

aaay insallah :) evet bende daha yeni bir makalede okudum. kadinlarin sadece %30unda ovulasyon dongunun ortasinda oluyormus. gei kalanlarin cogunda cok daha gec oluyormus.

cok sagol canim yorumun icin. senin de bugun mu pozitif oldu? o zaman hadi bakalim insallah ayni zamanda iyi sonuclari aliriz

cok saol cerol yorumun icin. yani simdi bu aksam degil de yarin sabah yapsak daha mi iyi olur acaba?

Sinyuk cnm gozunaydin Allahim saglicakla kucagina almak nasip etsin
Namikcim kiz ins gelmedin ya onun yerine beben gelsin hadi bakalim
Cerol cnm kist var bnde guzelim nisandaa kontrol var bakalim ne olacak
FBetuly ay cnm hadi mujdeyi ver guzelim

Saol gurbetgüzeli amin inşallah hepimiz bebişlerimizi alırız kucağımıza. Allahım isteyen herkese nasip etsin.

tatlim ya bu karisimi nerden ogrendin? neyden ne kadar koyacagiz?

Canım ben orta bir kavanoza yaptım karışımı bal polen karışımından ve keçiboynuzu pekmezinden eşit miktarda koydum sonra diğerlerini ekledim istediğinden istediğin kadar koyabilirsin. Biraz araştırdım aktarcıya falan gittim bunlar ayrı ayrı da işe yarıyordu bende garanti olsun diye hersini karıştırdım öyle yedim.

pozitifi gördükten 18-24 saat aras olsun işte

canım merhaba

yalnız saat 20 den sonra yapılmaması gerekiyor benım testin üstünde bu sekılde yazıyor

bende de oyle yaziyor ama gece 11'de pozitifi goren var. hormon varsa bile idrarda cikmayabilir diye cok erken veya gec yapmain diyor.dedigin gibi en iyi sonuc 14-16 arasi oluyormus.

benden kocamannnnnn bi negatiffffmalesef kan testi yaptırdım yokmuş bebişş bu ayda gelmicekmiş.
olsun en azından reglim gelmediği heran umutlanmıcam.şimdide bi an önce gelse diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…