- 22 Ocak 2012
- 5.885
- 3.889
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
Saol canım inşallah kesinleşsin müjdeli haberi hemen vericem. Evet ilk defa kullandım bu ovülasyon testlerini çift çizgiyi gördüğüm gün ve sonraki 2 gün ilişkiye girdik. yani 3 gün üst üste oldu ama ben hiç kalkmadım yataktan zaten hafta sonuna gelinde daha rahat oldu, yastık koydum belimin altına da sabaha kadar öyle uyudum nerdeyse. Bir de hergün sabah-akşam eşimle polenli bal+keçiboynuzu pekmezi+ceviz+incir+toz zencefil karışıımı bir macun yaptık ondan yiyorduk. İnşallah benim bebişim tutunur, senin de hayırlı haberlerini alırız bu ay canım.
hala regl olmadım.sonuçlar negatifen iyisi kan testi yaptırmak.en azından boşa ümitlenmemiş olurum.yada değilsem
bir an önce regl olsam.insan kırk şekle giriyo valla.
kizlar ben ilk defa bu ay ovulasyon testi kullaniyorum. Iki gundur git gide ikinci cizgi koyulasti. Bugunku test sonucumu gonderiyorum
Eki Görüntüle 366741
Sizce bu pozitif mi? Renk olarak aynilar ama kontrol cizgisi daha kalin.
deneyimli arkadaslar lutfen yardim edin gunlerdir bu ani bekliyorum :) Adetimin 13.gunu. 26-28 gun arasinda olurum.
kizlar ben ilk defa bu ay ovulasyon testi kullaniyorum. Iki gundur git gide ikinci cizgi koyulasti. Bugunku test sonucumu gonderiyorum
Eki Görüntüle 366741
deneyimli arkadaslar lutfen yardim edin gunlerdir bu ani bekliyorum :) Adetimin 13.gunu. 26-28 gun arasinda olurum.
canım nasılsın diğer topikten tanıyordum seni
kimyasal gebelik geciriyormuydun hamilelik var mıydı tatlım değerlerin yukselmişmiydi
inşAllah canım aminn
hala regl olmadım.sonuçlar negatifen iyisi kan testi yaptırmak.en azından boşa ümitlenmemiş olurum.yada değilsem
bir an önce regl olsam.insan kırk şekle giriyo valla.
Kızlarrr merhaba nasılsınızz uzun zamandır giemedim yeni arkadaşlarımız gelmiş hoşgeldinizzz
İnşallahhh hepimizin muradı olur inşallah hepimizin göbişleri dolar hayırlısıyla
Bende adet beklemedeyim kızlar sanırım benim bu ayda olmadı bebiş geçen hafta falan haftasonu sürekli bir kasıklarımda acıma ağrı vardı arar ara giren hiç gögüs acımam yoktu ama dünden beri şimdi gögüs acımam ve yüzümde sivilceler çıkmaya başladı
Ben anlamadım kızlar ya hangi gün çalışıcaz nasıl olucak yaaaabirer gün araylada çalıştık yumurtlama gününde 2,3gn üstüstede çalıştık popomun altında yazstıklada yattım hatta banyoyu bile sabaha bıraktım yeterki akmasın gitmesin die ama olmuyor yaaaa isyan etmek istemiyorummm etmiyorumda ama üzülüyorum ve korkmaya başlıyorum :18: neyse 16 mart adet günü biras daha bekleyelim olmadıysada bebiş bol bollll dua edip hayırlısını dilicemmm ALLAHdan
Hepimiz için hayırlısı olsun kızlarrrr göbişlerimiz kucaklarımız tez zamanda hayırlısıyla dolar inşallahhhhhh
Eki Görüntüle 366741
yok canım gebeliğim sona erdi.kimyasal gebelik değil.dış gebelik geçirdim iğne yapıldı ve değerlerim daha bugun 1e düştü yanı tamamen bitti allahıma şükür.kimseye göstermesin kimse yaşamasın.allahım bidaha banada yaşatmasın.
senın son durumun ?
Pozitif bence..Bu günlerde çalışmalara daha bir önem verin..Hayırlısı ile inşallah tutar canım.. Benim de 26-28 arası ama ovulasyon testi 17. günü gösterdi..İnternetteki ovulasyon hesaplamalarına inanmıyorum artık..Herşey kitabındakine uymuyor çoğu zaman...
Vallahi canim ben pek tecrübeli degilim ama bana göre bu tamamen pozitif demek!
yani bence calismalara baslayin derim
bak benimde dün 22. günümde ovu testim gülen yüz gösterdi,tam umudu kesmisken
birde son kalan test ti elimde dedim yapayim bitsin bari
canım tamamdır yumurtlama oluyor.bu testin üzerinden 18-24 saat arası ilişki olsun eger uygunsa sabah daha hareketli oluyormuş.
birde mutlaka gun aşırı hergun ilişki yapan arkadaşlar var birkaç dr. tarafından söylenen ve araştırmalarımdan dolayı hergun ilişki boşuna .
spremlerin kalitesi düşüyorr.gün aşırı olunca spermler kaliteli oluyormuş.
Sinyuk cnm gozunaydin Allahim saglicakla kucagina almak nasip etsin
Namikcim kiz ins gelmedin ya onun yerine beben gelsin hadi bakalim
Cerol cnm kist var bnde guzelim nisandaa kontrol var bakalim ne olacak
FBetuly ay cnm hadi mujdeyi ver guzelim
tatlim ya bu karisimi nerden ogrendin? neyden ne kadar koyacagiz?
aaay insallah :) evet bende daha yeni bir makalede okudum. kadinlarin sadece %30unda ovulasyon dongunun ortasinda oluyormus. gei kalanlarin cogunda cok daha gec oluyormus.
cok sagol canim yorumun icin. senin de bugun mu pozitif oldu? o zaman hadi bakalim insallah ayni zamanda iyi sonuclari aliriz
cok saol cerol yorumun icin. yani simdi bu aksam degil de yarin sabah yapsak daha mi iyi olur acaba?
9ay Canim benim dün aksam saat 21 de pozitif cikti ilk defa ve 22. günümdü dün.
canım merhaba
yalnız saat 20 den sonra yapılmaması gerekiyor benım testin üstünde bu sekılde yazıyor