-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
canım ben sana diğer topiktende yazdım
sen kesin hamilesin hangi marka ovülasyon testini kullanıyosun bende kullandım bat 17 mart bekliyoruz bizde
LABOQUICK marka cnm. inş hamileyizdir. off bu son günlerde sıkıntı yapıyorum baya..
canım bende aynı markayı kullandım
inş. hamileyizdir hayırlısı olsun ben bide bayb smart erken gebelik testi aldım bir hafta önce yaptım tek çizgi çıktı tabi moralim çok bozuldu ama bizim diğer topikteki arkadaşlar bana kızdı bu kadar erken nıye yapıyorsun inanma hepsine dedi şimdi bat a 2 gün kaldı ama test yapmıcam sıkıyorum dişimi zaten olursa olur olmazsada çörekotu kürüne başlıcam bıde eşime keçiboynuzu pekmezi yedircem ama şuan ümüdüm iyice kırıldı çünkü karnım çok ağrıyor gögüslerimde sızlıyo kesin adet olacağım
çok haklısın arkadasım, insan kendi kendine bile strese girmemek için mücadele verirken böyle bi durumla karsılasınca iyice sabrı tükeniyo. zannediyorlarki biz bişeyin farkında değiliz umursamıyoruz onlar söyleyince hemen kendimize çeki düzen verip tedaviyse tedavi, çalışmaksa çalışma yapıcaz. farkında değillerde ki iyi niyetli olsa bile bu tarz konusmalar bebek sahibi olmak isteyen bi kadını nasıl kötü etkiliyor. bizimde elimizden gelen baska bişey yok ama yapmamız gereken tek sey kendi kendimizi motive etmek. ben üstüme düşen herseyi yapıyorum gerisi Allah'ın takdiridir diyebilmek. ama ne desen haklısın bu tarz şeyler çok sinir bozucu olabiliyor. Rabbim tez vakitte gönlündekine kavusmayı nasip etsin insallah.
cnm bakalim nisanda belli olacak gidip gitmedigi bu ikinici ayim adet olamadim sokulemedim adacayi iciyorum habire 23. gun geldi ya cok duzensiz bakalim ins hayirlia atlatirim cnm yaaa
silik cizgi var hadi bakalim mujdeli haberi ver bize guzelimmmm
meraba canım çift çizgiyi gördüysen akşam yıne yap çalışmaları bırakma sakın en önemli günler bugün
slm nasılsın canım geçmişi okudum herşey daha yeni düzelmiş bundan sonrada sağlıklı olursun inşallah bebeişinde gelir sağlıkla inşAllah
slm canım kist ne oldu küçüldümü fazla kafaya takma canım bendede var 17 yaşmdan beri kötü huylu olmadığı müddetçe bişey olmaz inşallah burdaki dr da bişey olmaz dedi muayne etti
slm canım nasılsın bat yakın sanırım senin de yüzünü güldürr Rabbim inşAllah en kısa sürede (sanki ben hamileymşm gibi:))sağlıkla olur herşey
dr eşime tedavi olmn lazım dedi (hız problemi) bugünde arayıp 28 marta gün verdiler ingilizce konştuğu için dr ile eşim sanki aşılamadan bahsetti diyo:)
bakalım ne olcak hakkımıza hayırlısı inşAllah ;
geçende kayınvaldm telde dedim ki hadi anne bi isteğn varmı (kaptmcm ya teli)evt var bi bebek istyrm diyo sinir oluyorum ya görümcemde gerizekalı sen dr gittnmi tedavini oldunmu diyo ne diyosun dedim ,benm bişeym yok şükür dedim eltim öyle söylemiş ona kist var diye Allahım insanlarn işi gücü yok nerde böle birisi var ezelim diye uğraşıyolar .ki sorun hani asla eşimin başına kalkmam böle birşyi ama onun da oğlu sonuçta sorun var yani biz bişey demiyoz hala beni ezmeye çalışıyolar .eşime dedim konuş bişey demesnler dedim .aramızda okyanuslar var hala ordan iş karıştırıyolar ....
kızlar kusra bakmayın dolmuşum yine uzun yazdım:) hepinizi öptüm beklenen bat 04 nisan
herkese merhaba
ben 30 yaşındayım ve 9 aydır bebek için çalışıyoruz henüz başarıya ulaşamadık. bende pko var o yüzden ilk aylarda ovulasyon günümü yakalayamadım. sonra ovulasyon testini kullanmaya başladım ilk kullandığım ay kimyasal gebelik yaşadım. sonrasında doktor takibi ve klomen iğne...klomenin ilk ayında tekrar kimyasal gebelik oldu 2. klomenli ayda yumurtam iyice geliştiği halde yine olmadı. bütün bunlardan çok sıkıldım ve bu ay ilaç kullanmamaya karar verdim.kendiliğinden ne olacak görmek istiyorum. öyle böyle 9 ay geçti ve bu günlere geldik. bu ay da kendi çapımda takip yapıorum, vücut ısımı ölçüyorum ve bu kitlerden kullanıyorum. test sonuçlarına göre bu günler benim için verimli günler..
her şey şey allahtan, ben elimden geleni yapıyorum sonrası allaha havale ediyorum. umarım gönülden gelen dularımız kabul olur ve sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz.
kızımla beraber büyüdük:)şimdi benim büyümem durdu artık 2.bebişimi büyütmek istiyorum kızımla beraber.araları baya oldu kızım abla oldu.kardeşi hemen gelirse eğer 7 yaşında olcak inşallah.stres yapmamaya çalışıyorum hala regl olmadım dün 2 damla pembelik
geldi devamı yok.testler negatif çıkmasa yerleşme kanaması dicem ama malesfsenin beklenmeyen adet ne zaman
?
Haklisin canim bende aliyim en iyisi reglimi bekliyorum oldugunda baslicam kismetse. Allah gonlune gore versin arkadasim.
Günaydın kızlarr,
Güzel bir gün olsun hepimize.
Tatlım en son doktora gittiğimde spermlerin 3 gün yaşadığını söyledi doktor.Zaten içeri giden ulaşan ulaşıyor.İlişki sonrası kalkmaman daha önemli, sonrasının bi zararı yok diye biliyorum.
Dün 2.çizgim silikti, gene de değerlendirdik.Çünkü gün aşırı standardını koruyorum.
Hepimizin hakkında hayırlısı.
Bugün çift çizgiyi gördüm ama hiç akıntım yok.Normal mi ?
Tatlım dün çalıştım ben.. yarın akşam artık.
Gün aşırı deniyoruz.
Bugün çift çizgi demek,24-36 saat arası yumurtlamak demek değil mi?
Yarın yapmam hem faydalı da olur değil mi?
kızımla beraber büyüdük:)şimdi benim büyümem durdu artık 2.bebişimi büyütmek istiyorum kızımla beraber.araları baya oldu kızım abla oldu.kardeşi hemen gelirse eğer 7 yaşında olcak inşallah.stres yapmamaya çalışıyorum hala regl olmadım dün 2 damla pembelik
geldi devamı yok.testler negatif çıkmasa yerleşme kanaması dicem ama malesfsenin beklenmeyen adet ne zaman
?
evet inşallah olur hemencecik. yaş araları fazla açılmamış olur hem. kaç gün gecikti senin? kan testin 0 çıkmıştı herhalde di mi. belki geç yumurtladın bu ay. endişelenmezsen gelir bence adet
benim bat 30 mart. çoook var :)
Canım ben de hala adet olmadım ve test negatif..Pembelik vs de yok şimdilik...
ben kurtuldum belirsizlikten çok şükür.en kötüsü buymuş ilk defa başıma geldi hep günü gününe olan ben bu ay demek psikolojik olarak gecikti.seninde en yakın zamanda kurtulmanı dilerim.varsa pozitifi gör yoksa kırmızılar bekletmesin.görüşmek üzere bu arada ikizlerin daha çok küçük cesaretlisin maşallah.ben 6 sene sonra anca düşündüm:)