ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

28 günde bir adet oluyorum.
11.gün 36.1 ovulasyon testi pozitif
12.gün 35.8 ovulasyon testi negatif(birden fazla denedim pozitif beklerken negatif görünce testmi bozuk diye düşündüm.
13.gün 36.0 ovulasyon testi yapmadım sizce yumurtam çatlamış olabilirmiyim
14.gün 36.4
15.gün 36.2
16.gün 36.4
17.gün ölçmedim
18.gün 36.5
19.gün 36.1
20.gün 36.6
21.gün 36.7
22.gün 36.6
23.gün 36.6
24.gün 36.6

soğan kürünü birkaç kez denedim ama öğürmekten içim dışıma cıktı devamını getiremedim, şuanda da ilaç kullandığım için de tekrar denemeye çekindim. doktorum şuan için telaşlanıcak bir durum yok bu seninle ömür boyu yaşayacak bir hastalık, o yüzden bebek konusunda çok aceleci olmıcaksın gidişata göre ben gerekli yerlerde müdahalede bulucam diyor. çok şükür bende yapı olarak rahat bi insanımdır kadere çok inanırım, bebek için şimdilik çok hırs yapıp kafaya takma durumum yok ama ortada bi yumurtlama problemim varken işi baştan sıkı tutup ovü.test kullanarak büyümekte olan bi yumurtam varsa onu yakalasammı yoksa boşverip durumu unutsammı ona karar verememiştim. sen hangi markayı kullanıyorsun ve memnun musun canım?

laboquick testi kullaniyorum ben cok memnunum. bence dene ne kaybedersin ki

ben 18 yaşındaydım kızıma hamile kaldığımda.ne yumurtlama günü biliyodum ne ateş.ilk ay oldu.
şimdi 5 aydır olmayınca bu yüzden sıkıntı yaptım:)

maasallah ne kadar genc bir annesin sen oyle :nazar: canim 5 ay bir sey degil ya stres yapma.

28 günde bir adet oluyorum.
11.gün 36.1 ovulasyon testi pozitif
12.gün 35.8 ovulasyon testi negatif(birden fazla denedim pozitif beklerken negatif görünce testmi bozuk diye düşündüm.
13.gün 36.0 ovulasyon testi yapmadım sizce yumurtam çatlamış olabilirmiyim
14.gün 36.4
15.gün 36.2
16.gün 36.4
17.gün ölçmedim
18.gün 36.5
19.gün 36.1
20.gün 36.6
21.gün 36.7
22.gün 36.6
23.gün 36.6
24.gün 36.6

evet canim 13. gun catlamis. hayirli olsun :) 2 gun ust uste gormeyebilirsin. LH artisinin sonunu yakaladin belki. benim de 2 gundur pozitif. hala atesim dusuk. bakalim ne zaman catlayacak.

oncesinde yapmak daha mi iyi sizce? bana sanki icerde pek bir sey kalmiyormus gibi geliyor. ne biliim tum gun kosusturuyoruz, egilim kalkiyoruz falan :KK17:

Canim ben bu ayin 6 sinda baslamistim ya ovu- test yapmaya ve negatif gösterdi daima ki adetimin 16 günü baslamis oldum yani biraz gec baslamis oldum.

cumarteside calisma amacli degildi:KK17:

ama bilmem ki be canim diyorlar ya uzmanlar günlerce kalabiliyor sperm rahimde,o yüzdende yumurtlamdan önce ki bir kac günüde düsükte olsa döllenme ihtimali olarak acikliyorlar ya,

iste oluyo demek ki:KK53::KK9:

oncesinde yapmak daha mi iyi sizce? bana sanki icerde pek bir sey kalmiyormus gibi geliyor. ne biliim tum gun kosusturuyoruz, egilim kalkiyoruz falan :KK17:

cnm şimdi şöyle bir durum var yumurtlamada döllenme gerçekleşmesi için içerde sperm olması daha iyi oluyormuş.spremler yumurtalıklarda 48-72 saat arası kalabılıyor yanı orda hazır spermler var oluyor, döllenme gerçekleşiyor yada yumurtlamada ilişki olursada olabılıyor

slm nasılsın canım geçmişi okudum herşey daha yeni düzelmiş bundan sonrada sağlıklı olursun inşallah bebeişinde gelir sağlıkla inşAllah
slm canım kist ne oldu küçüldümü fazla kafaya takma canım bendede var 17 yaşmdan beri kötü huylu olmadığı müddetçe bişey olmaz inşallah burdaki dr da bişey olmaz dedi muayne etti
slm canım nasılsın bat yakın sanırım senin de yüzünü güldürr Rabbim inşAllah en kısa sürede (sanki ben hamileymşm gibi:))sağlıkla olur herşey

dr eşime tedavi olmn lazım dedi (hız problemi) bugünde arayıp 28 marta gün verdiler ingilizce konştuğu için dr ile eşim sanki aşılamadan bahsetti diyo:)
bakalım ne olcak hakkımıza hayırlısı inşAllah ;
geçende kayınvaldm telde dedim ki hadi anne bi isteğn varmı (kaptmcm ya teli)evt var bi bebek istyrm diyo sinir oluyorum ya görümcemde gerizekalı sen dr gittnmi tedavini oldunmu diyo ne diyosun dedim ,benm bişeym yok şükür dedim eltim öyle söylemiş ona kist var diye Allahım insanlarn işi gücü yok nerde böle birisi var ezelim diye uğraşıyolar .ki sorun hani asla eşimin başına kalkmam böle birşyi ama onun da oğlu sonuçta sorun var yani biz bişey demiyoz hala beni ezmeye çalışıyolar .eşime dedim konuş bişey demesnler dedim .aramızda okyanuslar var hala ordan iş karıştırıyolar ....
kızlar kusra bakmayın dolmuşum yine uzun yazdım:) hepinizi öptüm beklenen bat 04 nisan

Son düzenleme:
maasallah ne kadar genc bir annesin sen oyle :nazar: canim 5 ay bir sey degil ya stres yapma.

kızımla beraber büyüdük:)şimdi benim büyümem durdu artık 2.bebişimi büyütmek istiyorum kızımla beraber.araları baya oldu kızım abla oldu.kardeşi hemen gelirse eğer 7 yaşında olcak inşallah.stres yapmamaya çalışıyorum hala regl olmadım dün 2 damla pembelik
geldi devamı yok.testler negatif çıkmasa yerleşme kanaması dicem ama malesf:KK43: senin beklenmeyen adet ne zaman
?

slm canım nasılsın bat yakın sanırım senin de yüzünü güldürr Rabbim inşAllah en kısa sürede (sanki ben hamileymşm gibi:))sağlıkla olur herşey

dr eşime tedavi olmn lazım dedi (hız problemi) bugünde arayıp 28 marta gün verdiler ingilizce konştuğu için dr ile eşim sanki aşılamadan bahsetti diyo:)
bakalım ne olcak hakkımıza hayırlısı inşAllah ;
geçende kayınvaldm telde dedim ki hadi anne bi isteğn varmı (kaptmcm ya teli)evt var bi bebek istyrm diyo sinir oluyorum ya görümcemde gerizekalı sen dr gittnmi tedavini oldunmu diyo ne diyosun dedim ,benm bişeym yok şükür dedim eltim öyle söylemiş ona kist var diye Allahım insanlarn işi gücü yok nerde böle birisi var ezelim diye uğraşıyolar .ki sorun hani asla eşimin başına kalkmam böle birşyi ama onun da oğlu sonuçta sorun var yani biz bişey demiyoz hala beni ezmeye çalışıyolar .eşime dedim konuş bişey demesnler dedim .aramızda okyanuslar var hala ordan iş karıştırıyolar ....
kızlar kusra bakmayın dolmuşum yine uzun yazdım:) hepinizi öptüm beklenen bat 04 nisan[/QUOTE]

çok haklısın arkadasım, insan kendi kendine bile strese girmemek için mücadele verirken böyle bi durumla karsılasınca iyice sabrı tükeniyo. zannediyorlarki biz bişeyin farkında değiliz umursamıyoruz onlar söyleyince hemen kendimize çeki düzen verip tedaviyse tedavi, çalışmaksa çalışma yapıcaz. farkında değillerde ki iyi niyetli olsa bile bu tarz konusmalar bebek sahibi olmak isteyen bi kadını nasıl kötü etkiliyor. bizimde elimizden gelen baska bişey yok ama yapmamız gereken tek sey kendi kendimizi motive etmek. ben üstüme düşen herseyi yapıyorum gerisi Allah'ın takdiridir diyebilmek. ama ne desen haklısın bu tarz şeyler çok sinir bozucu olabiliyor. Rabbim tez vakitte gönlündekine kavusmayı nasip etsin insallah.

Günaydın kızlarr,
Güzel bir gün olsun hepimize.

Tatlım en son doktora gittiğimde spermlerin 3 gün yaşadığını söyledi doktor.Zaten içeri giden ulaşan ulaşıyor.İlişki sonrası kalkmaman daha önemli, sonrasının bi zararı yok diye biliyorum.

Dün 2.çizgim silikti, gene de değerlendirdik.Çünkü gün aşırı standardını koruyorum.
Hepimizin hakkında hayırlısı.

arkadaşım öncelikle merhaba.. Allah sana ve eşine sağlık sıhhat verdiği sürece eninde sonunda olacak bebeğin, lütfen moralini bozmayaya çalış. biliyorum zorlu ve yorucu bir süreç ama elden de gelen baska bir şey yok ne yazıkki. herseyin başı hayırlısını istemekte, sen gönlünü ferah tut o mutlaka bulacak seni. sen hangi test kullandım canım?

yaa takmamaya çalışıyorum ama olmuyor, babannem vefat etti, babam hasta ama aklım bir taraftan hep bu işte çok umutluydum bu ay artık vücudum da kandırıyor beni belirtilere falan güvenmeyeceğim...
bu aya da takip yaparım ovulasyon için ama olmadı bırakacağım ucunu çünkü çok yıpranıyorum
kafaya takmak elimizde değil çünkü her şeyi ona göre ayarlıyoruz...

yaa takmamaya çalışıyorum ama olmuyor, babannem vefat etti, babam hasta ama aklım bir taraftan hep bu işte çok umutluydum bu ay artık vücudum da kandırıyor beni belirtilere falan güvenmeyeceğim...
bu aya da takip yaparım ovulasyon için ama olmadı bırakacağım ucunu çünkü çok yıpranıyorum
kafaya takmak elimizde değil çünkü her şeyi ona göre ayarlıyoruz...

başın sağolsun canım, Allah babacığına da acil şifalar versin.. çok haklısın hastalık, ölüm bunlar insanı üzen, yıpratan şeyler. bu koşuşturmacanın içinde birde bebek stresi gercekten insanın bütün direncini düşürüyor. ama birde şöyle bişey var belki şimdi olsaydı hayırlı bi evlat olmıcaktı bunu bilemeyizki. rabbim herkes için herseyin hayırlısını versin insallah. Allah herkese büyüttükçe gurur duyacağı, insanın yüzüne eğdirmeyecek evlatlar versin en kısa zamanda. burdaki bütün arkadasların cok kısa zamanda bebeklerine kavusacağına inanıyorum.

slm canım kist ne oldu küçüldümü fazla kafaya takma canım bendede var 17 yaşmdan beri kötü huylu olmadığı müddetçe bişey olmaz inşallah burdaki dr da bişey olmaz dedi muayne etti

cnm bakalim nisanda belli olacak gidip gitmedigi bu ikinici ayim adet olamadim sokulemedim adacayi iciyorum habire 23. gun geldi ya cok duzensiz bakalim ins hayirlia atlatirim cnm yaaa

merhaba herkese. 2 gün önce çok çok silik çizgi vardı gebelik testimde. az önce gebelik testi yaptım silik çizgi falan yoktu :KK43: :KK43: :KK43:
bugün çatlatma iğnesi olduğumun 13. günü ve ben ovulasyon testi yapmıştım dün t bölgesinde silikti. az önce gebelik testi negatif çıkınca ovulasyon testide yaptım hemen, arkadaşlar baya net çıktı.. yorum bekliyorum sizlerden. ovulasyon testlerimi yüklüyorum. üstteki dün yaptığım ovulasyon testi. alttakini de az önce yaptım. 3 sonra adet günüm bu arada.

merhaba herkese. 2 gün önce çok çok silik çizgi vardı gebelik testimde. az önce gebelik testi yaptım silik çizgi falan yoktu :KK43: :KK43: :KK43:
bugün çatlatma iğnesi olduğumun 13. günü ve ben ovulasyon testi yapmıştım dün t bölgesinde silikti. az önce gebelik testi negatif çıkınca ovulasyon testide yaptım hemen, arkadaşlar baya net çıktı.. yorum bekliyorum sizlerden. ovulasyon testlerimi yüklüyorum. üstteki dün yaptığım ovulasyon testi. alttakini de az önce yaptım. 3 sonra adet günüm bu arada.

canım ben sana diğer topiktende yazdım
sen kesin hamilesin hangi marka ovülasyon testini kullanıyosun bende kullandım bat 17 mart bekliyoruz bizde

X