ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

kızlar günaydın bu ovulasyon testinde en iyi marka hangisi bende denemek istiyorum ama hangiasi iyidir bilmiyorum :26:

benden kocamannnnnn bi negatiffffmalesef kan testi yaptırdım yokmuş bebişş bu ayda gelmicekmiş.
olsun en azından reglim gelmediği heran umutlanmıcam.şimdide bi an önce gelse diyorum.

canimmm olsun. bir sonraki ay insallah. reglin gelsin bitne kadar keyine bak dinlen sonra yeiden ayni hevesle calismalara devam. zaten daha yasin da cok kucuk ve daha yeni baslamissin denemelere. cok normal hemen olmamasi. sakin endiselenip uzulme

bu arada bir kizin varmis gecmisi okurken gordum allah bagislasin :)

Son düzenleme:
kızlar günaydın bu ovulasyon testinde en iyi marka hangisi bende denemek istiyorum ama hangiasi iyidir bilmiyorum :26:

kullanmadim ama en kolay okunani dijital olan clearblue gibi. fakat o cok pahali. ben tanesi 1TL'den laboquick aldim. cok memnunum. ilk kez bu ay kullandigim icin biraz okumakta zorlandim ama simdi ogrendim :)

canimmm olsun. bir sonraki ay insallah. reglin gelsin bitne kadar keyine bak dinlen sonra yeiden ayni hevesle calismalara devam. zaten daha yasin da cok kucuk ve daha yeni baslamissin denemelere. cok normal hemen olmamasi. sakin endiselenip uzulme

umutlanmıştım ilk defa gecikmişti.oyüzden azcık üzüldüm ama geçti:)saolasın senin kaçıncı ayın denemnde ilk bebeğinmi olucak.nisan ayı
yeni umutlarla gelsin inşallaah.senin bat ne zaman

umutlanmıştım ilk defa gecikmişti.oyüzden azcık üzüldüm ama geçti:)saolasın senin kaçıncı ayın denemnde ilk bebeğinmi olucak.nisan ayı
yeni umutlarla gelsin inşallaah.senin bat ne zaman

gecsin gecsin :) biz 8 aylik evliyiz. 3 ay once korunmayi biraktik. Ama en cok bu ay bilincli davrandik. Dun ovulasyon testim pozitif cikti. Bir kac gune yumurtam olusacak insallah. Benim bat 27 Mart. Daha cooook var. Ilk cocuk daha zor oluyormus diyorlar. Senin ilki nasil oldu?

günaydın arkadaşlar..
öncelikle hamile olan arkadaşlara hayırlısı ile bebeklerini kucaklarına almayı, bebek sahipi olmayı isteyen herkese de hayırlısıyla bu mucizeyi yaşamanısı dilerim.
benim sizlere bir kaç sorum olacak. henüz ovülasyon testi kullanmaya baslamadım, kullanmak istiyorum fakat polikistik over olduğum için yumurtlama problemim var bununla ilgili başlangıç seviyesinde ilaç kullanıyorum şuan için çok ciddi bir tedavim yok çok şükür. benimle aynı durumda olup ovülasyon testi kullanan ve olumlu sonuç alan arkadaslar var mı aranızda? sizde bilirsiniz ki sağlıklı regl olan kadınlarda bile yumurtlama olayı tam bi karmaşa hele de benim gibi olaya 1-0 yenik başlayınca durum daha sıkıntı oluyor. acaba diyorum benimle aynı problemi yaşayıp olumlu sonuc alan varsa belki bende cesaret edip test kullanmaya başlaya bilirim. Rabbim herkese hayırlı günler ve hayırlı haberler almayı nasip etsin inş..

kizlar bu da bugunku testim:

iyice koyulasti oleeey
Ben kendimi 12. gun civari yumutluyor saniyordum bugun 14.gun. Sabah atesim dusuktu. Hala yumurtlama olmamis. Muhtemelen 15. yada 16. gun olacak. Tabi bu 26 gun dongusu olan biri icin biraz gec. 15. -16. gun yumurtalayanlarin dongusu kac gun soruyor acaba?

Son düzenleme:

malesef bu konuda bilgim yok canim. benim sag yumurtaligimda 1 tane cikolata kisti var. ovulasyon testi (opk) normal cikiyor. duzensiz midir adetin?

malesef bu konuda bilgim yok canim. benim sag yumurtaligimda 1 tane cikolata kisti var. ovulasyon testi (opk) normal cikiyor. duzensiz midir adetin?

evet ne yazııkki düzensiz.. 1 sene doğ.kont.hapı kullanıp bıraktım yaklaşık 5 aydır her ay adet görüyorum ama günlerim genelde ileriye atıyor. bugünlerde yine regl olmam lazım bekliyorum. şuanda da polikistikten dolayı insilün direncimi kontrol altında tutması için ialç kullanıyorum. bazı kadınlarda bu ilaç düzenli regl saylamış inş.bende de işe yarar die umut ediyorum.

insallah ise yarar. saracgolunun sogan suyunu denesene. Bir cok kisi pco'da cok etkili oldugunu soyluyor. bu arada ben opk ile ilgili nette arastirma yaparken yumurtalik kistleri olanlarda iyi sonuc vermeyecegini okumustum. ama ben de sorun yok. belki deneyebilirsin. bence bunu doktoruna danis.

bakalim belki pco su olan ve opk kullanan vardir.

soğan kürünü birkaç kez denedim ama öğürmekten içim dışıma cıktı devamını getiremedim, şuanda da ilaç kullandığım için de tekrar denemeye çekindim. doktorum şuan için telaşlanıcak bir durum yok bu seninle ömür boyu yaşayacak bir hastalık, o yüzden bebek konusunda çok aceleci olmıcaksın gidişata göre ben gerekli yerlerde müdahalede bulucam diyor. çok şükür bende yapı olarak rahat bi insanımdır kadere çok inanırım, bebek için şimdilik çok hırs yapıp kafaya takma durumum yok ama ortada bi yumurtlama problemim varken işi baştan sıkı tutup ovü.test kullanarak büyümekte olan bi yumurtam varsa onu yakalasammı yoksa boşverip durumu unutsammı ona karar verememiştim. sen hangi markayı kullanıyorsun ve memnun musun canım?

kızlar benim ovulasyon testleriyle yaptığım ilk çalışma bşarısızlıkla sonuçlandı

bu ay gülen yüzlü olanı deneyeceğim olmadı yapmam bir daha insan çok heves yapıyor artık olmadı bırakırım ucunu ( çok mutsuzum bir sürü belirtim vardı hepsi yanılsamaymış çok üzüldüm yaa

arkadaşlar ayrıca bal+çörekotu+tarcın karışımı yumurta gelişiminden çok etkiliymiş belki kullanmak isteyenler olur die yazıyorum. ben regl olmayı bekliyorum kısmetse reglimin 2. günü başlayıp 12.gününe kadar sabah akşam günde 1'er tatlı kaşığı kadar tüketicem. insallah sağlıklı kocaman kocaman yumurtacıklarımız oluşur. bununla ilgili açılan forumlar ve faydasını gören birçok arkadaş var.

arkadaşım öncelikle merhaba.. Allah sana ve eşine sağlık sıhhat verdiği sürece eninde sonunda olacak bebeğin, lütfen moralini bozmayaya çalış. biliyorum zorlu ve yorucu bir süreç ama elden de gelen baska bir şey yok ne yazıkki. herseyin başı hayırlısını istemekte, sen gönlünü ferah tut o mutlaka bulacak seni. sen hangi test kullandım canım?

nasil yaaa simdi yanlis olabilir mi ovu testim

Ama güya iyi marka yani clearb...

dedim alayim pahali belki daha iyi cünkü cok üzgünüm bu belirginsizlikten

Merhaba kızlar,

Bende bugünden itibaren ovülasyon testi yapmaya başladım.Bugün 14.günüm.Ve testte 2.çizgi silik çıktı.
Cumartesi gününden itibaren gün aşırı çalışmalara başladık.
Artık bu ay hayırlısı diyorum

Bol hamiş haberleri alırız inşallah.

canım bende ovülosyon testini ilk kez bu ay kullandım ayrıca hergün ateşimi ölçtüm birde preeseed hamilelik jeli kullandım sat:19 şubat bat:17 mart son :3 gün
ben laboquick kullandım kaset tipi 11 12 silik çizgi gördüm bu iki gün ilişki oldu 13 tam çizgi gördüm ama 14 gün ilişki oldu sonra gün aşırı çalıştık sende benım gibi çalışmışsın sanırım allahj ikimizede nasip etsin inş.

Merhaba canım,
Bende ateş ölçmeyi sonradan akıl ettim,geç kaldığım içinde başlayamadım.benim sat :29şubat bat:29mart.
Bende Laboquck kullanıyorum.Daha evvel 1 ay kullanmış sonuç alamamıştım.O zaman ilişki koyu çizgi gördüğüm gün ve ertesi gün olmuştu.Düzensiz ilişkiye bağladım bende.
Senin için son 3 gün sabırsızlıkla güzel haberlerini istiyorumm :))
Öperimm çok

sağol tatlım inş. hayal kırıklığına uğramam
3b15d2 Ovulation charts on FertilityFriend.com

buda benım ateş tablom ama heran düşebilirde inş. düşmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…