ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Ben 27-28 günde bir adet oluyorum ama klasik 14. gün değil 17. gün oldu ovulasyon testinde pozitifi görmem..Eczanelerde satılan hamilelik testleri kadar ucuz değil malesef..Ben gg den ısmarlamıştım.İçinde 20 tane test çubuğu var..160 tl civarıydı... Netteki ovulasyon hesaplamaları faso fiso bu arada...

Ben çubuk şeklinde olanlardan da almıştım ama hiç anlayamadım ne zaman yumurtladığımı..2. çizgi hep silikti..Çünkü hiç çift kalın çizgi göremedim o testlerle..Hatta yumurtlamadığımı sanmıştım ama 21.gün yapılan progesteron testinde yumurtladığım anlaşılmıştı...Gebelik testlerinde 2. çizgi silik de olsa pozitif sayılıyor ama bu testlerde illaki 2 çizginin de aynı belirginliklte olması gerekirmiş pozitif diyebilmek için..Eğer şartlarım uygun olsaydı dr a yumurta takibi düşünüyordum ama mümkün değil..Burası hem çok karlı öyleki okulları tatil etmişler..ikincisi şehir merkezinde dr ve 50 dakika bize uzaklığı..üçüncüsü havalar iyi de olsa kapının eşiğinden bile adım atamıyorum iki küçük çocukla :))

Bu testlerde yumutlaman varsa gülen yüz gösteriyor..Yoksa sadece boş bir daire çıkıyor...

Son düzenleyen: Moderatör:

bnde gulen yuz kullaniyorum cnm ins dogal yolla hamis kalirsin guzelim

tatlim adet gunun ne zaman senin ates iyi ilerlemis keske bnde yapabilsem yaaa

12.gün*11 şubat 36.8
13.gün*12 şubat 36.5
14.gün*13 şubat 36.4
15.gün*14 şubat 36.6
16.gün*15 şubat 36.6
17.gün*16 şubat 36.5
18.gün*17 şubat 36.5(ovu testi pozitif) ilişki oldu
19.gün*18 şubat 36.3(ovu testi pozitif)
20.gün*19 şubat 36.5(ovu testi silik) ilişki oldu
21.gün*20 şubat 36.6
22.gün*21 şubat 36.6
23.gün*22 şubat 36.8 ilişki oldu
24.gün*23 şubat 36.6 ilişki oldu
25.gün*24 şubat 36.8
26.gün*25 şubat 36.8 ilişki oldu
27.gün*26 şubat 37.0
28.gün*27 şubat 36.7
29.gün*28 şubat 36.9
30.gün*29 şubat 36.8
31.gün*01 mart 36.9 benm regil günü 3 mart inşallah gelmez yani bebiş varsa tabi yoksa gecikmesin günüm bozulmasın:)ama ovu testi yaptım bugün bişey çıkarmı varsa diyede; yok çıkmadı

valla canım benim de sorunum aynı testte iki çizginin rengi aynı olacak hatta daha koyu olacak diyor ama bende 2 aydır koyulaşmaya başlıyor ben daha da koyulaşacak diye beklerken bakıyorum renk açılıyor ya yumurtam büyümüyor ya da bu testleri ben beceremiyorum gülen yüzü deneyeceğim önümüzdeki ay...

sağol canım bu ay hamiş kalamadıysam önümüzdeki ay o markayı alacağım

selam kızlar bende ovulasyon testi yapıyorum dün net cizgiyi gördüm ama benim tek tüpüm dış gebelikten dolayı kapanmış...sag tüpüm acık inş rabbım nasip eder...

selam kızlar bende ovulasyon testi yapıyorum dün net cizgiyi gördüm ama benim tek tüpüm dış gebelikten dolayı kapanmış...sag tüpüm acık inş rabbım nasip eder...

inşallah tez zamanda kavuşursun bebeiğne .çok geçmiş olsun.

cnm meraktayim inshamis haberi ile donersin guzelim
kimseden ses yokmuuu.herkes gebelikten umudunu kesti herhalde:)
cnm diete basladim guzelim simdilik askida bebek isi arada girip okuyorum nisanda muhtesem donerim ins
hosgeldin cnmmmmmmmm ins topigimiz ugurlu gelirr
Ovulasyondan sonra kuruluk hissi olur mu ??

valla bn genelde islak olurum o nedenle bir sey dyemiycem cnm calismalar bittimi guzelimmm

Gün aşırı ...Elimizden geldiğince...

Arkadaşlar şu var bazı yumurtaların ömrü sadece 12 saatmiş..Yani 24 saat olmuyormuş her yumurtanın ömrü...Yani denk getirdik getirdik :))

bnm de adet biteli 8 gun oldu bugun iliski oldu az leke geldi yaa bu kist hala bnmlemi ki yaaaaa

Gün aşırı ...Elimizden geldiğince...

Arkadaşlar şu var bazı yumurtaların ömrü sadece 12 saatmiş..Yani 24 saat olmuyormuş her yumurtanın ömrü...Yani denk getirdik getirdik :))

bunu buldum
Soru: Dr bey ben kolomen kullanıyorum ve yumurta takibi yapılıyor, eşimde bir sorun yok. çatlatma iğnesi vurulduktan sonra yumurtanın ve spermin birleşme süresi nedir? yani kaç gün veya saat?
Cevap: Klomende klomifendir. çatlama iğnesinden sonra biz 40 saat sonra yumurtanın çatlayacağın tahmin ediyoruz bilimsel olarak % 90 vakada 40 ile 60 ıncı saat arası çatlar. sperm rahimde 2 gün yaşar ancak yumurta çatladıktan sonra 8 saat içinde döllenmelidir. en çok 12 saat yaşı 35 in altında ise % 50 cıvarında transfer de kolay oldu ise.

canım merhaba nasılsın sende kist mi var geçmiş olsun konusmustuk seninle..

benim bu ay ki bat 10 şubattı ve bata 5 gün kala 4 gün süren kahverengi siyah akıntım oldu ve kesilmişti o lekelenmeden 17 gün sonra adet oldum doktora gittim hormonlarıma bakılması için adetın 2.günü bana sanmıyorum kist oldugunu duzenli adet görenler için senede 1 kez gecikme sorun olarak görülmez dedi

sende benim gibi mi yasadın :26:

Ben 39 yaşındayım..Sabah gülen yüz yoktu testte..Akşam testi tekrarladığımda gülen yüz vardı..Ertesi gün yine yoktu gülen yüz..İşte demek ki 24 saatten az yaşıyor benim yumurta...

ben 30 aralikta adet oldum normal ve 22 ocakta adet olacakken 20 ocakta pembe akinti geldi 3 gun boyunca
iki gun birsey gelmedi iki gun kan geldi ve kesildi her ilsikide kanama oldu ara ara kanamlar oldu ama adet olamadim
8 subatta dra gittim iki tarafli ksit var dedi
18 subata kadar birsey gelmedi bu arada bende 10 subat 22 subat arasi sogan kuru ictim cnm iyi bir adet kanamasindan sonra
adet biteli 8 gun oldu iliskide kan geldi bu sekilde yaa hala bnmle mi bu kist yaa ufff adet kaniyla atilacak dedi dr hic birsey vermedi
nisanda randevum var

Ben 39 yaşındayım..Sabah gülen yüz yoktu testte..Akşam testi tekrarladığımda gülen yüz vardı..Ertesi gün yine yoktu gülen yüz..İşte demek ki 24 saatten az yaşıyor benim yumurta...

bnde 36 cnm yaaa bakalim ne olcekkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…