- 2 Aralık 2011
- 94
- 0
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
ay canım çok sevindim inşallah bbu ay olur sağlıkla.
demek söylenenler kadar zormuş .çok mu canın yandı ben aneztesi ile mi yaptırmamı tavsiye ediyorsun.nerde yaptırdın bu arada istanbuldamısın.
bende korunma suresi bittikten sonra yaptırıcam ınşallah benımkılerdede sorun yoktur
kesinlikle anestezili çektir cerolcum ben sonradan öğrendim baya bir sıkıntılı birde ben kendi kendimide korkuttum birde şanssızdım düşün önlüğü giydim çekim sehpasına yattım belki 20 dk doktorun gelmesini bekledim beklerken düşün artık o kadar kurmuşumki kafamda doktor içeri girer girmez acı hissetmeye başladım sanki burada dr faktörü çok önemli bence kendi dr.um yapmadı çekimi özel bir radyoloji merkezine yönlendirmişti beni çekimi nerdeyse yarıda bıraktırıyordum dediğim gibi karında ve kasıklarda müthiş bir ağrı oluyor ilaç vücuda girdiği anda iki ölçek veriolarmış normalde ben dayanamayınca baktılar filmde net çıkmış ikincisini vermeye gerek duymadılar ben istanbulda değilim bursadayım burtom diye bir radyoloji merkezi ama çekimden memnun kalmadım açıkçası dr.ları çok soğuk sakinleştirmiyorlar insanı daha çok bana dioki ben böyle çekim yapamam kusura bakma ama benimkide can dedim neyseki geçti gitti benim sana tavsiyem kesinlikle anestezili çekim yaptırman cnm birde ağrıyı çok hissedersen her iki tüpte açık oluyormuş diye okumuştum nette inş. sorun çıkmaz cerolcum hayırlısıyla bir bir kalırız hamile inşallah AMİN.