ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

slm kızlar geldim bende aranıza daha önce bahsettiğim gibi dün rahim filmini çektirdim çektirecek olan arkadaşlara kesin önerdiğim muhakkak anestezili çektirsinler ben çok pişman oldum çevremdekiler gerek yok dediler ama kesinlikle anestezili, çekimi yarıda bıraktırıyordumki son anda tamamlandı ilaç verildiği anda müthiş bir ağrı karın ve kasıklarda hissediliyor dün bütün gün yattım ağrım bugün azalmaya başladı ve sonucunu alınca rahatladım tüplerimin her ikiside açık çıktı Allah a şükür şuan gebeliğe engel sadece hipotiroidi gözüküyor bakalım ondada ilaç tedavisine başladık iki ay sonraya bir dahaki kontrolüm kadın doğumcumda tiroit tedavim devam ettiği sürece bekleyelim dedi rahim filmi çektirdikten sonra hamile kalan çok hastaları olmuş naz arkadaşımın dediği gibi yapışık olan tüpler açılıyormuş birde rahime ilaç gittiği için bir nevi yıkama yağlama işlemi gerçekleşiyormuş kanallar temizleniyormuş bakalım bekleme sürecindeyim 2-3 ay inşallah bu süre zarfında hamile kalırım ben ve isteyen tüm arkadaşlarım güzel haberlerle dönelim birbirlerimize inşallah

Kiz atesin cok guzel ilerlemis hamis olmayasin super ya hadi ins

Krdy sevindim cnm bnde duydum filmlerdn sonra hamis kalanlari hadi ins

Adetimin 14. günü ve ben hala yumurtlamadım ovulasyon testine göre..Bu arada lh artışı olduğundan hamileyseniz ovulasyon testleri de pozitif çıkar...:)

Kiz atesin cok guzel ilerlemis hamis olmayasin super ya hadi ins

sat 31 ocak ,bat 02-03 mart,siklus 32 gün
12.gün*11 şubat 36.8
13.gün*12 şubat 36.5
14.gün*13 şubat 36.4
15.gün*14 şubat 36.6
16.gün*15 şubat 36.6
17.gün*16 şubat 36.5
18.gün*17 şubat 36.5(ovu testi pozitif) ilişki oldu
19.gün*18 şubat 36.3(ovu testi pozitif)
20.gün*19 şubat 36.5(ovu testi silik) ilişki oldu
21.gün*20 şubat 36.6
22.gün*21 şubat 36.6
23.gün*22 şubat 36.8 ilişki oldu
24.gün*23 şubat 36.6 ilişki oldu
25.gün*24 şubat 36.8
26.gün*25 şubat 36.8 ilişki oldu
27.gün*26 şubat 37.0
bugünde arrttı geçen ayda regile kadar 37.1 leri gördüm canım o yüzden heveslenmiyorum . canım eşimin sonucu çıktı sperm harektsizliği %90 çıktı ne yapmak lazım ben :bişeyler yaptım kendi çapımda ama ;keçi boynuzu pekmezi,kara kovan balı ,fındık ,ceviz ,badem,çam fıstığı ,bal ,tarçın hepsini çektim karıştırdım inşallah faydası olur.bildiğin bişeyler varmı başka ne yapılabilir doğru dürüst dr yok burada ne yapcaz bilemiyorum...

Son düzenleme:
ya çok önemli bişey sorucam geçen ay ayın 8 inde adet oldum ve ovulasyon testiyle yumurtlama günüm tam 24ünde gerçekleti bu ayda 8inde adet oldum 20 sinden itibaren test yaptım çok az bir pembelik çıktı 23-24üne oda kayboldu şimdi hiç yok geçen ay 24ünde olan yumurtlama günüm bu ay neden gerçekleşmedi acaba? hey ay aynı aşşağı yukarı dönemde olmuyormu acaba bilenler varsa cevaplarsa çok sevinirim

Kızlar günaydın hayırlı haftalarrr nasılsınızzz ????
Benim adetim bitti bugün 8.gün büyük ihtimal bu hafta yumurtlamam olması gerek yarından itibaren gün aşırı çalışmayı planlıyor bakalım ama nasip olursa inşallahh
Gurbetcim listede benide düzeltirmisin adet tarihim 20 şubat - gelecek adet tarihim 16 mart deneme 3.ayyyyy hayırlısı bakalımmm şimdiden sağol tatlımm çok teşekkürlerrrr bu arada ara ara kasık agrım oluyor sanırım psiklojik bu kadar erkende yumurtlamam olmass daha 8.gün :)))

Son düzenleme:

geçmişler olsun.sorun çıkmaması güzel.
herkes yavaş yavaş bütün sorunları haletti.teker teker hamile kalabiliriz artık:)

geçmişler olsun.sorun çıkmaması güzel.
herkes yavaş yavaş bütün sorunları haletti.teker teker hamile kalabiliriz artık:)

tşk. ederim fbetuly inşallah önümüzdeki aylarda sırayla veririz müjdeli haberleri birbirlerimize Rabbim eli ayağı düz aklı dengesi yerinde evlatlar nasip eylesin isteyen tüm arkadaşlarıma ve banada AMİN...

tşk. ederim fbetuly inşallah önümüzdeki aylarda sırayla veririz müjdeli haberleri birbirlerimize Rabbim eli ayağı düz aklı dengesi yerinde evlatlar nasip eylesin isteyen tüm arkadaşlarıma ve banada AMİN...
amiiinnnn inşallah.

ay canım çok sevindim inşallah bbu ay olur sağlıkla.
demek söylenenler kadar zormuş .çok mu canın yandı ben aneztesi ile mi yaptırmamı tavsiye ediyorsun.nerde yaptırdın bu arada istanbuldamısın.
bende korunma suresi bittikten sonra yaptırıcam ınşallah benımkılerdede sorun yoktur

valla kilolar da gitsin bebis de gelsin yaaa ikisini de istiyorum ben... bebisi öne alabiliriz, kilolarla cok dertli degilim, 3-4 kilo versem süper olur ama bebek konusu daha hassas oldu artik

bu arada ates tablolarimizi da paylasiyor muyuz??? su internet sitesi fertility friend de yapin isterseniz kizlar daha derli toplu oluyor.. ben her gün ölcüp oraya kaydediyorum.. tek sIkIntI ingilizce olmasi, ama biraz ingilinzceden anladigimiz zaman sorun olmuyor zaten..

Geçmiş olsun canım..Hayırlısı..Ben de merak ediyorum hangi gün yumurtlayacağımı açıkçası...

dogru diyorsun cnm en yiyisi kendimizi dinlememk yaaa
cnm yaaa bnde tahmini cat gununde test yaptim pozitif gormedim ve adet olamadim meer kist varmis o nedenle catlamamais yumurtam yaaa

tamam cnm bnmm eklerim

kızlar dün 11. günümdü ciddi şekilde koyulaşma var başta hiç çizgi çıkmıyordu nerdeyse belli belirsizdi dün epey belirgindi hatta fotoğrafını da çektim koyacağım artık hergün yapayım test diyorum sonra kaçırmayalım

Allahım inşallah bu çalışmalarımız başarıya ulaşır hepimizin yüzü güler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…