ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

kızlar yardım edin lütfen benim aklım karıştı:

ben 11. günden itibaren hergün ovülasyon testi yapıyorum 14. güne kadar koyulaşıyordu sonra açılmaya başladı ben tam ümidi kesiyordum iki gündür yine koyulaşmaya başladı 18. gün bugün ne demek bu hep aynı saatte yapıyorum su içdikten en az 2 saat sonra yani çizginin bir silikleşip bir koyulaşması normal mi bunun anlamı ne bilen varsa söylesin lütfen...

Bazan ayda 2 defa yumurtlanabiliyormuş..Belki sen de 2 kere yumurtlamışsındır...

Canım sen kaç günde bir adet oluyorsun? Mesela ben 33 günde bir adet oluyorum ve 21.gün yumurtluyorum geç yumurtlama da olabilir seninki. Testini yapmaya devam et sen.

su içtikten 2 saat sonra yı 4 saate çıkar sen garanti olsun.oda etkiliyebilir.

Canım sen kaç günde bir adet oluyorsun? Mesela ben 33 günde bir adet oluyorum ve 21.gün yumurtluyorum geç yumurtlama da olabilir seninki. Testini yapmaya devam et sen.
28 günde bir oluyorum devam edeceğim bakalım ne çıkacak dün hep dışardaydık gece yarısı geldik yapamadım ama bugün yapacağım adet olana kadar yapmayı düşünüyorum...

Bazan ayda 2 defa yumurtlanabiliyormuş..Belki sen de 2 kere yumurtlamışsındır...

olabilir mi böyle bir şey? ama ilk koyulaşmaya başladığında yeterince koyu olmadan açılmaya başladı acaba yumurtalarım yeterince gelişmiyor mu? hormon testlerimi yaptırdım temiz çıkmıştı ama...

su içtikten 2 saat sonra yı 4 saate çıkar sen garanti olsun.oda etkiliyebilir.

4 saat su içmeden nasıl durayım bacım doktor hergün 3 lt su iç dedi nasıl olcek o?

canım olabiliyor..araştır istersen...bazı kadınlar birden fazla yumurtlayabiliyorlarmış 1 ay içinde...

Gurbet güzeli 4.çocuğunu bekliyorsun sanırım..Diğerleri kaç yaşındalar ?

4. bebegimi cennete yolladim cnm ben ve yine ugrasiyom olsun diyee kizimin yanina saglikli sihatli bir kiz insAllah
cnm seninde ikizlerin var bir kiz bir erkek sanirim face arkadasiz zaten gurbet melek im bn

herkese iyi aksamlar;

bu ay 6. deneme ayımız olacak bugun ovulasyon testıa ldım ılk kez denemek ıstedım daha erken olmasına ragmen ama 2. çizgiyi gördum tam koyu deıl ama hemen hemen aynı renkte.
Bugun detımın 9. gunu bukdr erken yuurtlama olbılırmı sızce kızlar yoksa test mı bozuk. Bu test her zaman ıkı cızgımı cıkıyor onemlı olan koyulukmu hıc bısı anlamadım ben sat 26 şubat, bat 28 mart sizcede yumurtama ıcın erken degılmı daha once yapan varsa yardımlarınızı beklıyorum arkadaslar

bu arada istnbuldayım 26 yasındayım ve ilk bebşim olacak inşallah listeye ekleyebilirseniz seinirim arkadaslar :)

Ben de 28 gün de bir adet oluyorum çift çizgiyi 19. gün gördüm ben mi geç yumurtladım diyordum demekki gecikebiliyor.

merhaba bende ovulasyon testi alıcam ama nasıl yapılıyor ve ne zaman hangi günler nasıl uygulanıyor lütfen yardımcı olun

Narmikcim benim evet:)
Kizlar yaa
Adet biteli 8 gun oldu ben yine adet oldum yaaa bu ne simdii kisti olanlar sizdede oldumu oyle ya

kızlar dün 18. günümdü ve iyice silikleşti hatta yok gibi bir şey artık yapmasam mı bakalım hamiş kalamadıysam önümüzdeki maçlara bakacağız artık

merhaba arkadaşlar ateşimi ölçmücem dedim ama gene ölçtüm:)) yorumlarsanız sevinirim. 11.güne kadar ölçmedim
11.gün 36.1 ovulasyon testi pozitif
12.gün 35.8 ovulasyon testi negatif(birden fazla yaptım test ama negatif)
13.gün 36.0
14.gün 36.4
15.gün 36.2
16.gün 36.5

Canım ikisi de aynı koyulukta olacak hatta test çizgisi bazen daha koyu olabiliyor erken yumurtluyor olabilisin tabi neden olmasın. Ben farklı markalarda farklı test kitleri kullandım hemen hemen hepsi aynı ve yumurtlama gününde muhakkak 2.çizgi çok belirgin bir şekilde koyulaşıyor zaten daha testi yaparken koyulaşmaya başlıyor. İnşallah bu ay bebişine kavuşursun tabi bende

Canım kaç günde bir regl oluyorsun? 11. gün pozitif çıkmış zaten testin 24-36 saat içinde yumurtlama gerçeleşiyor. Değerlendirdiysen bu günleri sorun yok bekleyeceksin artık:18: inşallah olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…