ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

kesinlikle anestezili çektir cerolcum ben sonradan öğrendim baya bir sıkıntılı birde ben kendi kendimide korkuttum birde şanssızdım düşün önlüğü giydim çekim sehpasına yattım belki 20 dk doktorun gelmesini bekledim beklerken düşün artık o kadar kurmuşumki kafamda doktor içeri girer girmez acı hissetmeye başladım sanki burada dr faktörü çok önemli bence kendi dr.um yapmadı çekimi özel bir radyoloji merkezine yönlendirmişti beni çekimi nerdeyse yarıda bıraktırıyordum dediğim gibi karında ve kasıklarda müthiş bir ağrı oluyor ilaç vücuda girdiği anda iki ölçek veriolarmış normalde ben dayanamayınca baktılar filmde net çıkmış ikincisini vermeye gerek duymadılar ben istanbulda değilim bursadayım burtom diye bir radyoloji merkezi ama çekimden memnun kalmadım açıkçası dr.ları çok soğuk sakinleştirmiyorlar insanı daha çok bana dioki ben böyle çekim yapamam kusura bakma ama benimkide can dedim neyseki geçti gitti benim sana tavsiyem kesinlikle anestezili çekim yaptırman cnm birde ağrıyı çok hissedersen her iki tüpte açık oluyormuş diye okumuştum nette inş. sorun çıkmaz cerolcum hayırlısıyla bir bir kalırız hamile inşallah AMİN.

saol cnm kesinlikle tavsıeyne uyucam

17.günüm hala ovulasyon testimde gülen yüzü göremedim ((

Canım testi idrarını bir kaba koyarak yaparsan daha net çıkıyor diğer şekli ile tutarak yapınca çok net çıkmıyor. Bende 21. gün gördüm gülen yüzü aslında 20. gün yumurtlamıştım ama 21. gün dediğim şekilde yaptım testi çıktı. Bide ucuz testlerden de kullanıyordum ben öğlen ucuz testi akşam diğerini yapıyordum kaçırmamış oldum böylelikle fakat diğer pahalı testi aldığıma da pişman oldum sonra çünkü o daha iyi sonuç verdi. İnşallah sende görürsün gülen yüzü...

ben de zaten hep idrarı kaba koyarak ölçüyorum tatlım..15 sn bekliyorum.. sanırım sandığımdan geç yumurtluyorum ben...

selam kızlarrrrr...napıonuz bakem..ben dün çift çizgiyi gördüm.çalıştık bugün de çalışsak iyi olur demi?yada yarın sabah mı iyi olur dersiniz?

selam kızlarrrrr...napıonuz bakem..ben dün çift çizgiyi gördüm.çalıştık bugün de çalışsak iyi olur demi?yada yarın sabah mı iyi olur dersiniz?

bence bugün de bos gecirme canim, yarin sabah gec olabilir.. dün calismissiniz zaten önemli olan da oydu.. gelsin bebislerrr

sat 31 ocak ,bat 03 mart,siklus 33 gün
12.gün*11 şubat 36.8
13.gün*12 şubat 36.5
14.gün*13 şubat 36.4
15.gün*14 şubat 36.6
16.gün*15 şubat 36.6
17.gün*16 şubat 36.5
18.gün*17 şubat 36.5(ovu testi pozitif) ilişki oldu
19.gün*18 şubat 36.3(ovu testi pozitif)
20.gün*19 şubat 36.5(ovu testi silik) ilişki oldu
21.gün*20 şubat 36.6
22.gün*21 şubat 36.6
23.gün*22 şubat 36.8 ilişki oldu
24.gün*23 şubat 36.6 ilişki oldu
25.gün*24 şubat 36.8
26.gün*25 şubat 36.8 ilişki oldu
27.gün*26 şubat 37.0
28.gün*27 şubat 36.7
29.gün*28 şubat 36.9
30.gün*29 şubat 36.8

yorumlarınız neler bakalım:?

Selam hanimlar.

ben araniza yeni katildim,yani bende bu ay baslamak istiyorum ovalasyon testine

Hoşgeldin canım. Ben hemen hepsini kullandım bu gg'de satılan ucuz testler var hem uygun hem kesin sonuç veriyor şahsen ben menun kaldım hiç diğerlerine para dökmene gerek yok ama yine de sen bilirsin tabi.

tatlim adet gunun ne zaman senin ates iyi ilerlemis keske bnde yapabilsem yaaa

Arkadaşlar merhaba..Yumurtlama günlerinde hafif mide bulantısı olur mu sizce ? Yumurtlama günlerinde olduğum kesin test gülen yüzü gösterdi...Bir tuhaf midem bu günlerde..Üşüttüm mü acaba diyorum ama evden çıktığım yok ki...(

17.günüm hala ovulasyon testimde gülen yüzü göremedim ((

kızlar ben bu işten bir şey anlamadım ben gg den laboq.. marka test aldım 11. gün den beri hergün yapıyorum 11. gün koyu idi ama çok değildi ben gün geçtikçe koyulaşmasını beklerken giderek rengi daha da açılıyor ne anlama geliyor bu?
yaa acaba önümüzdeki ay şu gülen yüzlü olanı mı alsam paraya kıyıp?

Arkadaşlar dün akşam gördüğüm gülen yüz bu gün kaybolmuş..Dün akşam çalışma yaptık ama bu gülen yüzden sonra oluyordu çatlama değil mi ?

cnm bnim miden bulanir uykuya egilim olur yorgun olursun akintin fazlalasir cinsek istek artar pozitifi gorunce ilk 24 ila 36 saat icinde yumurta catlar cnm iy yapmisin denemekle birde yarin sabah dene guzelim gun asiri olmasi sart
valla ne yalan soylm gulen yuz cok iyi adet olamadigim ay cikmadi gulen yiuz adette olmadim megersem kist varmis o ndenle yumurtlamamisim cnm almni tavsiye ederim
Arkadaşlar dün akşam gördüğüm gülen yüz bu gün kaybolmuş..Dün akşam çalışma yaptık ama bu gülen yüzden sonra oluyordu çatlama değil mi ?

ilk 24 ila 36 saat icinde catlar cnmmm pozitifi gordukten sonra

Biliyorum da daha önceki hamileliklerim tedaviyle olduğu için normal yollarla şansımı deneme konusunda biraz tecrubesizim :)) Sağolasın canım :)

Yumurtlama konusunda yazdıkların birebir doğru canım :) biesteron dha da kullanıyorum bu ay..Yumurtaları geliştirsin diye..Bir de preseed de kullanıyorum..Umarım faydaları oluyordur ..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…