ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

merhaba bende ovulasyon testi alıcam ama nasıl yapılıyor ve ne zaman hangi günler nasıl uygulanıyor lütfen yardımcı olun

Canım gg'da satılıyor zaten pahalı testlerden almana gerek yok. ben pahalıyı da kullandım ucuzu da ucuzdan çok da memnun kaldım. testi yapmadan en az2-3 saat önce su içmeyi bırakıyorsun idrarını tutuyorsun öyle testini yapıyorsun adet bittikten 1 hafta sonra test yapmaya başlayabilirsin. iki çizgi de aynı koyuluğa ulaştığı zaman 24-36 saat içinde yumurtluyorsun ama çizgiyi gördün zaman ilişkiye girmelisin garanti olsun. Gerçi hiçbirşeyin garantisi yok bende yapıyorum ama olmadı bir türlü inşallah olur bu ay...

canım ya dün eczaneye sordum alacaktım yok dediler neyse önce dedim bi nasıl ne zaman uygulanması gerekiyor anlıyım ondan sonra demiştim ..şuan ben hastayım zaten 4.günüm ne zaman başlmalıyım yapmaya ve sahabları mı yapılıyor

tatlım sabah yapma çıkmıyor çünkü öğleden sonra 3-4 gibi yap gg'dan alırsan 20'li-30'lu falan var adet bittikten 3 gün sonra yapmaya başla.

Slm kızlar bende ovülasyon testine yeni başladım 11.12.13 gün çift çizgi gördüm
bu benım toblom sizce nasıl düşmesi normal mi
benim son adetim 19 şubat beklenmeyen batda 17 mart
adet döngüm 27 gün de bir düzenli çok şükür ama 8 aylık evliyim hiç korunmadık ama olmuyor ilk kez bu ay bu testleri birde pree seed hamilelik jeli kullandım
7 gün ilişki oldu
8 gün olmadı
9 gün olmadı
10 gün ilişki oldu ateş 36.3
11 gün ilişki oldu ateş 35.9
12 gün ilişki oldu ateş 36.0
13 gün olmadı ateş 36.3
14 gün ilişki oldu ateş 36.3
15 gün olmadı ateş 36.6
16 gün ilişki oldu ateş 36.4
sizce normal mi bu tablo çünkü bugün düşüş oldu

3b15d2 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Son düzenleme:
Canım kaç günde bir regl oluyorsun? 11. gün pozitif çıkmış zaten testin 24-36 saat içinde yumurtlama gerçeleşiyor. Değerlendirdiysen bu günleri sorun yok bekleyeceksin artık:18: inşallah olur.

28 günde bir adet oluyorum değerlendirmez olurmuyum:)
10.gün ölçmedim. ilişki oldu
11.gün 36.1 ovulasyon testi pozitif
12.gün 35.8 ovulasyon testi negatif(birden fazla yaptım test ama negatif) ilişki oldu
13.gün 36.0 ilişki oldu
14.gün 36.4
15.gün 36.2ilişki oldu
16.gün 36.5

tatlım ateşimiz birbirine çok yakın allahım bize Nasip etsin

28 günde bir oluyorsan yumurtlama günün normal 12-13. günler yumurtlamışsın bu tabloya göre hadi hayırlısı.

tatlım bu kadar ilişkiye kaçırman mümkün değil zaten adet döngün kısa yani erken yumurtlama şansın çok yüksek inşallah tutar canım

tatlım bu kadar ilişkiye kaçırman mümkün değil zaten adet döngün kısa yani erken yumurtlama şansın çok yüksek inşallah tutar canım

İNŞ. CANIM HAYIRLISI AMA tatlım işte o düşüş benım acaip moralimi bozdu ama senin durumlar nedir canım

birde 3 gündür yumurtalıklarım sızlıyor kıramp gibi girip çıkıyor özellikle sağ kasığım

İNŞ. CANIM HAYIRLISI AMA tatlım işte o düşüş benım acaip moralimi bozdu ama senin durumlar nedir canım

canım tabiki düşüş olacak yumurtlama günlerinde yükseliyor değerler daha sonra normale dönüyor bir de ben hiç bir zaman ateş ölçme yöntemine güvenemedim yediğin içtiğin şeylerden bile değişiyor bazen biraz hasta oluyorsun o bile çok yükseltiyor. Benim bu ay da yok yarın regl günüm pazar günü kan testi yaptırdım negatif

yaa şu beklme işi çok sinir bozucu bekle ki adet olacan mı olmayacan mı, oldu mu acaba ye kendini dur...

Hamilelik gerçekleşirse ateşin nasıl olması gerekir ? Hiç bilmiyorum bu ateş ölçme yöntemini...

canım bence sende benım gibi yap adet sonra sabah 7 de ateşini ölç en az 4-5 saat uyku uyuman lazım yataktan çıkmadan dil altı ateş ölçümü kullan birde laboquick ovülasyon testi al 1 kutuda 2 adet var ben 10 kutu aldım birini öğlen 11:30 yaptım birinide akşam 7:30 yaptım birde ilişkiden önce preeseed hamilelik jeli kullandım bu ay bu kadar şey denedik ne olacak bakalım senın bat kaç

Hamilelik gerçekleşirse ateşin nasıl olması gerekir ? Hiç bilmiyorum bu ateş ölçme yöntemini...

ben her sabah ölçüm değerlerimi FertilityFriend.com giriyorum sanada tavsiye ederim çok arjkadaş bu yöntemle hamıle kalmış

gurbet güzeli benımde ekle tabloya sat:19 şubat beklenmeyen bat :17 mart inş. gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…