ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

cnm bn yaklasik bir yildir folik aisd aliyorum merak etem birsey olmaz vitamin zatennn
wallahi bende korkuyorum ama elden bişi gelmiyor bebiş için katlanacağız sanırım bide rahim filmi tüplerin dışında neyi belirliyorki? klomen kullanıyorum demişin ya hani
tatlim kormk ins birsey cikmaz caresiz dert degil duzelirsdin ilaclarla falan

cnm bnm kac ay korunman lazim senin ins hayirlisiyla tuoplerede baktir drun eli yumusak olunca anlamayan bile var guzelim kolay gelsinnn

Merhaba kızlar benim bir sorum olacak clomen aldım fakat daha kullanmadım açıklama kısmında hamileler ve hamile olduğundan şüphelenenler için kullanılması sakıncalıdır yazıyor:26: iyi de biz hepimiz hamile kalmaya çalışıyoruz zaten bebiş olup olmadığını nereden bileceğiz o zaman bu ilacı kullanmak riskli midir? Kullanan arkadaşlar varsa bilgi verebilir mi...

talim zaten adetin ikinici gunu baslaniyor ve 5 gun boyunca bazen iki bazen 3 tane gunde iciliyor yumurtalarin kaliteli olmasi icin dr verdi ise takiptesin korkma yumurta buyuklugune falan bakar kiste cevirmeyi onler catlatmak icin igne vurur kendin kullanirsan yumurtayi takip edemessin cnm kistmi olmus buyumusmu buyumemismi klomeni kullanirken takip sart guzelimmm

Diyete baslama tarihi:16.02.2012
Başlangıç kilo:74.4
Geçen hafta:74.4
Bu hafta:72,5
Giden:1,900
Toplam verilen:1,900
Hedef:65

Doktor verdi fakat ben adetin 5. kullanmaya başlamadım çalıştığımı için izin alıp kontrole gidemiyorum adetime 11-12 gün var şimdi kullanıyım dedim baktım açıklamaya böyle birşey yazıyor tedirgin oldum bir de ovülasyon testi yaptım bugün 2. çizgide çok belirgin ben bu ay hiç kullanmayım o zaman olmadı önümüzdeki ay kullanırım. İnşallah gerek kalmaz de bebişime kavuşurum

cnm 6 ay korunma dedi.benım agrı eşiğim düşük ben yaptıramam kesin.muhtemelen anestesi ile yaptırırm herhalde

ay cnm benımde diyet yapmam gerek.çok kilo aldım hastaneden çıktıktan sonra sürekli yeme halindeyim .hastanede vermiştim verdiklerimi fazla fazla aldım.zaten kilom vardı.
66 kiloyum 57 olmak isityorum .nasıl diyet yapıyorsun.diyetisyen ile ben kilo verdim gecen sene ama işte dikkat etmeyince gene aldım.
2 kilo verdin super spor var mı.
bende haftaya başlamka istiyorum ama sporada gidicem

Bu da benim bugünkü ovulasyon testim .
Bu ay ilk defa kullandım bu testleri doğru zamanı tespit etmede önemli dediler bakalım neler olacak

masallah tatlim böyle devam az kaldi 65e... hedeflerimiz ayni canim yaaa muhtemelen boylarimiz da yakindir.. ben de bu hafta tartilmadim haftaya tartilcam kilo veriyorum ama kilolalarin gittigini görünce amacima ulasmadan birakiyorum..o sebepten cok sIk tartilmamaya karar verdim..hadi bakalim, haftaya daha cok kilo vermis olalim

Son düzenleme:

hadi hayırlı olsun diyetin.güzel gidiyor tebrik ederim:)
bende tam tersi biraz kilo almaya çalışıyorum.iyice zayıfladım.
hiç bişiy yiyesim gelmiyor.tartıya çıkmıyorum moralim bozulcak diyeeee(
hamile kalırsam belki azcık alırım.kızımda 15 kilo almıştım.56kg ile doğuma gitmiştim
basit bi işlemle kaç kiloyla hamile kaldığım çıkar ortaya:)))şimdide hamile kaldığım kiloda 2kg fazlayım.
acaba şuan kaç kiloyum:))ay sabah sabah saçmaladım

cnm bn müsli diyeti yapiyorum iki ögun müsli yersem aksam tavuk tuketiyorum salata ike az miktarda meyve iyirum bol su caylardan iciyorum ilk haftaya gore gayet iyi girioyor cok cok sukur arada bunalsamda kilo vermeyi gormek guzel inan
Eki Görüntüle 353902

Bu da benim bugünkü ovulasyon testim .
Bu ay ilk defa kullandım bu testleri doğru zamanı tespit etmede önemli dediler bakalım neler olacak
cok guzel ins ilk denmede kalirsin hamis
1.0 boy cnmvalla hergun cikiyorum tartiya bn dayanamiyorum napiyim ama cumadan cumaya tartilmak en guzeli yaaa iki ayda vermem lazim kilolari ondan sonra gelsin bebisss insAlllah

sen cok zayifsin o zamn yaaa 41 kilomusun cnm ayy hayal edipte ulasamadigim bir kiloooo

Hayırlısı kızlar..Ben de Clearblue dijital ovulasyon testi aldım..Adetin 8. gününden beri her gün yapıyorum..Bu gün adetimin 13.günü hala gülen yüzü göremedim testte....

sat 31 ocak ,bat 02-03 mart,siklus 32 gün
12.gün*11 şubat 36.8
13.gün*12 şubat 36.5
14.gün*13 şubat 36.4
15.gün*14 şubat 36.6
16.gün*15 şubat 36.6
17.gün*16 şubat 36.5
18.gün*17 şubat 36.5(ovu testi pozitif) ilişki oldu
19.gün*18 şubat 36.3(ovu testi pozitif)
20.gün*19 şubat 36.5(ovu testi silik) ilişki oldu
21.gün*20 şubat 36.6
22.gün*21 şubat 36.6
23.gün*22 şubat 36.8 ilişki oldu
24.gün*23 şubat 36.6 ilişki oldu
25.gün*24 şubat 36.8
26.gün*25 şubat 36.8 ilişki oldu

merhaba kızlar herkese

bende bu ay ovulasyon testiyle denemeye başlayacağm, bu resimlerde paylaştığınız beyaz kaset şekli denen değil mi? bide gitti gidiyordan alınca kaç günde geliyor? sizler hangi markayı aldınız?

ay içinde her gün mü yapmak gerekir yoksa muhtemel yumurtlama haftamda ( yani şu interntteki hesaplayıcılarda çıkan ) yapsam olurmu ? yapanlar hangisi daha sağlıklı sonuç verir ??

ben pazar akşam sipariş vermiştim salı öğlen elime ulaştı.Labouquıck marka aldım.bu ay ilk kez kullandım ve adet bitimi hergun kullandım.Ayın 24-25 inde pozitifi gördüm nihayet.Artık kalanları yapmam adet tarihine, kadar bakalım sonuç ne olacak dönem sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…