Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi hamilelik testi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle kadın doktoru bile kan almıyor canımı sıkıyo ultrasonla yok diyo geçiyor öyle yaptı 9 ay önce
Benimki ilacin bitince gelebilirsin demişti test yapmak için ama adetimi bekliyorum

Belirtim var kasıklarım çok ağrıyordu bugün adet olmam gerekiyor kasık ağrım gitti göğüsüm bir beden büyüdü emzirilcek çocğum var gibi ağrıyor
O bende de var göğüs siskinlig8 adet belirtisi de oldugu icin emin degilim

Clomifen yumurta büyütmek için sonra da catlatma ignesi oldum bekliyorum
Bende clomifen kullandım doktor ultrasona gel dediğinde yumurta çok küçük olmaz dedi gittim ona sinirimden ilk defa ovu aldım takip ettim taa onun baktığından 9 10 gün sonra gerçekleşti yumurtlama görmesi zaten mümkün değildi bir doktor olarak bence tekrar gel haftaya bidaha bakalım demesi gerekiyordu

Degistir doktorunu

Çatlatma iğnesi yapmış en azından olur belki belirtin var mı kaç gün kaldı adetine?
Gecen ayda kullandim olmadi ilk degil yani. Belirtiler adet ile ayni olunca emin değilim bu yuzden belirti aramiyorum. Bat 28 4 gun kaldi

Gecen ayda kullandim olmadi ilk degil yani. Belirtiler adet ile ayni olunca emin değilim bu yuzden belirti aramiyorum. Bat 28 4 gun kaldi
Ben 6 aydır kullanıyorum ilk ay oldu ama kimyasal olmuş bide inşaAllah şimdi diye ümit ediyorum

Yumurtlama dönemi dışında hiçbir zaman iki çizgi çıkmıyor bende. Hangi marka test kullanıyorsunuz?
Nasil ya ? Ben yurt disindayim orda yok kullandığım marka. Ovulasyon her daim cift çizgi gösterir sadece yumurtlama zamani koyu gosterir sizinki hangi marka ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…