İnşaAllah vardır yaGebelik silik çıkmış ya ondan ihtimal de yüksek

9 ay önce evetYaaa inşllah öyle değildir geç döllenmedir umarım ya DHA önce geçirmişmişiydin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşaAllah vardır yaGebelik silik çıkmış ya ondan ihtimal de yüksek
9 ay önce evetYaaa inşllah öyle değildir geç döllenmedir umarım ya DHA önce geçirmişmişiydin
Benim mesela çok daha koyu ama gebelik negatif ovü testi ile aslından sevinmemek gerek ama senin gebelikte silik var inşllah sağlıklıdırBöyleydi yeniden koyulaştıEki Görüntüle 2710032
İnşaAllah vardır ya
9 ay önce evet![]()
O uymuyor mu ya bir çok kişide okudum pik gibi olupta adet olan veya hiç olmayıpta hcg testinde çift çizgi olanBenim mesela çok daha koyu ama gebelik negatif ovü testi ile aslından sevinmemek gerek ama senin gebelikte silik var inşllah sağlıklıdır![]()
Hep niyese hafta sonunu buluyor böyle şeylerİnşllah iyi düşün canım son kimyasalındır umarım
Aslında acilde de gidip kan verebilirsin gebelik şüphem var DİE bakarlar benceHep niyese hafta sonunu buluyor böyle şeyler![]()
O uymuyor mu ya bir çok kişide okudum pik gibi olupta adet olan veya hiç olmayıpta hcg testinde çift çizgi olan
Ovulasyon testelr her daim iki cizgi cikar. Gebelik testinden farkı da bu. T ve c cizgisi cok koyu çıkarsa yumurtlamadir. Adete yakin yine koyu cikarsa gebelik ihtimali var onda her kadinda olmaz. Demek istedigim bu.Böyleydi yeniden koyulaştıEki Görüntüle 2710032
Cizgi kurumadan evvel çıkmış sa dogrudur. Kurudukdan sonra da cizgi olabiliyor. Insallah gebedirGebelik silik çıkmış ya ondan ihtimal de yüksek
Ben almanyada yaşıyorum canım yapmıyor burasıAslında acilde de gidip kan verebilirsin gebelik şüphem var DİE bakarlar bence
İnşaAllah tutmuştur canımAynen ama benim adeditimin 23de çok koyu çıkmıştı geç döllenme de olmuş olabilir ona inanmak istiyorum aslında. Testlerim çok istikrarsız çıktı dengesizlık vardı hep testlerdenbir şey anlamadım onyızden gün aşırı birliktelik oldu yani umarım tutmuştur geçen ay kimyasal beni çok üzmüştü malesef
Kurumadan daha belirgindi ama kameraya nazlanıyordu gözle gördüm kamraya kuruyunca gösterdi kendisiniCizgi kurumadan evvel çıkmış sa dogrudur. Kurudukdan sonra da cizgi olabiliyor. Insallah gebedir
Bende burda yasiyorum. Acile hastayken gitmek bile en az 4 saatini aliyor. Turkiyedeki gibi kolay olsaydi keskeBen almanyada yaşıyorum canım yapmıyor burası![]()
Hmm o zaman el mahkum bekleyeceksin canım gönlünü ferah tut allah en doğru zamanı biliyor buna İnan inşllah en hayırlısı neyse o olur senin için canımBen almanyada yaşıyorum canım yapmıyor burası![]()
Insallah gebesindirKurumadan daha belirgindi ama kameraya nazlanıyordu gözle gördüm kamraya kuruyunca gösterdi kendisini![]()
ÖyleBende burda yasiyorum. Acile hastayken gitmek bile en az 4 saatini aliyor. Turkiyedeki gibi kolay olsaydi keske
Bende burda yasiyorum. Acile hastayken gitmek bile en az 4 saatini aliyor. Turkiyedeki gibi kolay olsaydi keske
Belirtim var kasıklarım çok ağrıyordu bugün adet olmam gerekiyor kasık ağrım gittiInsallah gebesindirbelirtin var mi ?
Ne güzelAllah yardımcınız olsun ben diyim ben hastanede çalışıyorum şükür o konuda sıkıntı yaşamıyorum hemen kan verebiliyorum