• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi hamilelik testi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim mesela çok daha koyu ama gebelik negatif ovü testi ile aslından sevinmemek gerek ama senin gebelikte silik var inşllah sağlıklıdır 🙏
O uymuyor mu ya bir çok kişide okudum pik gibi olupta adet olan veya hiç olmayıpta hcg testinde çift çizgi olan

O uymuyor mu ya bir çok kişide okudum pik gibi olupta adet olan veya hiç olmayıpta hcg testinde çift çizgi olan

Aynen ama benim adeditimin 23de çok koyu çıkmıştı geç döllenme de olmuş olabilir ona inanmak istiyorum aslında. Testlerim çok istikrarsız çıktı dengesizlık vardı hep testlerdenbir şey anlamadım onyızden gün aşırı birliktelik oldu yani umarım tutmuştur geçen ay kimyasal beni çok üzmüştü malesef

Ovulasyon testelr her daim iki cizgi cikar. Gebelik testinden farkı da bu. T ve c cizgisi cok koyu çıkarsa yumurtlamadir. Adete yakin yine koyu cikarsa gebelik ihtimali var onda her kadinda olmaz. Demek istedigim bu.
Cogunlukla adete yakin koyu cikar hormonlar yüzünden

Aynen ama benim adeditimin 23de çok koyu çıkmıştı geç döllenme de olmuş olabilir ona inanmak istiyorum aslında. Testlerim çok istikrarsız çıktı dengesizlık vardı hep testlerdenbir şey anlamadım onyızden gün aşırı birliktelik oldu yani umarım tutmuştur geçen ay kimyasal beni çok üzmüştü malesef
İnşaAllah tutmuştur canım🤲🏽

Bende burda yasiyorum. Acile hastayken gitmek bile en az 4 saatini aliyor. Turkiyedeki gibi kolay olsaydi keske

Allah yardımcınız olsun ben diyim ben hastanede çalışıyorum şükür o konuda sıkıntı yaşamıyorum hemen kan verebiliyorum

Back
X