Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi hamilelik testi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

meedze

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2020
909
370
33
Merhaba kızlar,

bir kaç gündür çok silik testlerim oldu (gebelik testi) dolapta kalan son ovulasyon testim varmış tek birtane adet olsam bile diğer ayda işime yaramaz yenisini almam gerekir zaten diyerek yaptım. Kop koyu çıktı diyemem ama çift çizgi kop koyuya yakın.. adet olacak kesinlikle hamile olmayan bayanlar adet günü veya adet gününden bir gün önce ovulasyontestiniz nasıl oluyor? Bugün normalde adet günüm, ama kasığımda da ağrı hiç yok olcak gibi değilim bugün.

Başka bir başlkta konuşmuştuk seninle benimde hala aynı testlerini atsana buraya canım benimde adet günüm ovü testim de böyle iş

Eklentiler

• image.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 225
Başka bir başlkta konuşmuştuk seninle benimde hala aynı testlerini atsana buraya canım benimde adet günüm ovü testim de böyle iş
Gebelik testi yaptın mı peki sen? Foto atcam briazdan canım kızımı uyutuyorum kucağımda

Gebelik testi yaptın mı peki sen? Foto atcam briazdan canım kızımı uyutuyorum kucağımda
Yaptım iki gün önce ama negatif canım mallesef allah başıslasıj inşllah kızınıAt bakalım inşllah dilediğin sonuç çıkar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…