Başka bir başlkta konuşmuştuk seninle benimde hala aynı testlerini atsana buraya canım benimde adet günüm ovü testim de böyle işMerhaba kızlar,
bir kaç gündür çok silik testlerim oldu (gebelik testi) dolapta kalan son ovulasyon testim varmış tek birtane adet olsam bile diğer ayda işime yaramaz yenisini almam gerekir zaten diyerek yaptım. Kop koyu çıktı diyemem ama çift çizgi kop koyuya yakın.. adet olacak kesinlikle hamile olmayan bayanlar adet günü veya adet gününden bir gün önce ovulasyontestiniz nasıl oluyor? Bugün normalde adet günüm, ama kasığımda da ağrı hiç yok olcak gibi değilim bugün.
Gebelik testi yaptın mı peki sen? Foto atcam briazdan canım kızımı uyutuyorum kucağımdaBaşka bir başlkta konuşmuştuk seninle benimde hala aynı testlerini atsana buraya canım benimde adet günüm ovü testim de böyle iş
Yaptım iki gün önce ama negatif canım mallesef allah başıslasıj inşllah kızınıGebelik testi yaptın mı peki sen? Foto atcam briazdan canım kızımı uyutuyorum kucağımda
Böyle canım bilemedim ya adet olmayacam o kesin ağrım sızım yokBaşka bir başlkta konuşmuştuk seninle benimde hala aynı testlerini atsana buraya canım benimde adet günüm ovü testim de böyle iş
Yaaa beimde öyle hiç belirti yok göğüs ağrısı olurduu o bile yok sen gebelik yaptın mıBöyle canım bilemedim ya adet olmayacam o kesin ağrım sızım yok Eki Görüntüle 2710030
Böyle canım bilemedim ya adet olmayacam o kesin ağrım sızım yok Eki Görüntüle 2710030
Ben yaptım çok silik canımYaaa beimde öyle hiç belirti yok göğüs ağrısı olurduu o bile yok sen gebelik yaptın mı
Bi atsana canımBen yaptım çok silik canım
Attm cnmBi atsana canım
Gebelik testi böyleEki Görüntüle 2710031
Ovulasyon zaten hep iki cizgi cikar. Renk koyu degil maalesef. Adet gecikmesini bekleBöyle canım bilemedim ya adet olmayacam o kesin ağrım sızım yok Eki Görüntüle 2710030
Attm cnm
Ama çok silik bir kaç gündür böyle kimyasal olabilir pazartesi randevu alcam bakalım niye böyleAha valla gördüm inşllah vardırrrr kan testi yap hemen bence
Yok canım benim çıkmadığı gün de oldu bulursam foto atamOvulasyon zaten hep iki cizgi cikar. Renk koyu degil maalesef. Adet gecikmesini bekle
Önemli olan hcg testi.Yok canım benim çıkmadığı gün de oldu bulursam foto atam
Yaaa inşllah öyle değildir geç döllenmedir umarım ya DHA önce geçirmişmişiydinAma çok silik bir kaç gündür böyle kimyasal olabilir pazartesi randevu alcam bakalım niye böyle
Ovulasyon zaten hep iki cizgi cikar. Renk koyu degil maalesef. Adet gecikmesini bekle
Böyleydi yeniden koyulaştıÖnemli olan hcg testi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?