• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi hamilelik testi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasil ya ? Ben yurt disindayim orda yok kullandığım marka. Ovulasyon her daim cift çizgi gösterir sadece yumurtlama zamani koyu gosterir sizinki hangi marka ki
ArtıMed markası. Daha önceki kullandığımda da tek çizgi-iki çizgi mantığı vardı. Ama ülkelerimizdeki farktan dolayı testler değişiklik gösteriyor olabilir tabi

Bunun ülke ile ilgili alakasi yok ki. Sitede fotolar vardir illa ovulasyon testi diye aratip bakin. Her daim iki cizgi cikar t cizgisi silik cikar sadece yumurtlama zamani pik olur
ArtıMed markası. Daha önceki kullandığımda da tek çizgi-iki çizgi mantığı vardı. Ama ülkelerimizdeki farktan dolayı testler değişiklik gösteriyor olabilir tabi

Oldum canım dün leke bugün tam anlamıyla kanama sanki hiç gebe kalmayacakmış hissi oluyor her ay adet olacam gibi hissediyorum 😏
Adet oluncna bende öyle oluyorum hemde kendimden o kadar emindim ki o kadar belirtilerim var dedim ki belirtiye asla inanmam artık😣

Adet oluncna bende öyle oluyorum hemde kendimden o kadar emindim ki o kadar belirtilerim var dedim ki belirtiye asla inanmam artık😣
Demekki zamanı değil daha ne yapalım kısmet inşllah bize de nasıp olur ben test de kullanmayacam çünkü çok stres yapıyorum yumurtladım mı yoksa yumurtlamadım öı DİE olacağı var sa da stresten olmuyor akışına bırakmak gerek inşllah ciddi sorunlarımız yoktur kendi kendi en kısa zamanda olur 🙏

Demekki zamanı değil daha ne yapalım kısmet inşllah bize de nasıp olur ben test de kullanmayacam çünkü çok stres yapıyorum yumurtladım mı yoksa yumurtlamadım öı DİE olacağı var sa da stresten olmuyor akışına bırakmak gerek inşllah ciddi sorunlarımız yoktur kendi kendi en kısa zamanda olur 🙏
Bende bu ay almayacaktım öncekini aldığımda gebelik testini şikayet ettim özür olarak yeniden testler göndermişler ondan yapcam yeniden geldi 😅

Meraba kızlar ben de yumurtlama testi kullanıyorum 2 aydır ve geç oluyormuş benin yumurtlamam onu öğrendim yani adet döngüsü 35 gün müş neyse gecen ay olmadi bu arada 3 senelim evliyim 2 senedir istiyoruz bi sorun da yok ama nasip bakalim.bu ay 2 gün var adetime kasıklarim aciyor migdem bi acayip kolay kolay migdem bulanmaz benim bide belim ağrıyor ama göğüslerimde hic belirti yok adetten önce hassaslaşirdi acırdi o da yok sizce belirti var mi bebek için 🤔

😭😭😭😭😭 adet oldum geçti dün klomene başladım ama asla belirtim var dememartık geçen ayın belirtileriyle hamile değilsem hiç bir belirti hiç bir hamilelik inandırmaz artık beni ultrason haricinde 🥺🥺
Canim uzulme hayirlisi degilmis demekki daha onumuzde uzun yol var insallah rabbim en kisa zamanda kucagimizi verir bende merakla beklemedeyim

Kızlar benimde bi kaç gündür yaptığım testler bu şekilde sürekli koyu çıkıyormuş gibi görüyorum sizce yumurtlama oldu mu olmadı mı anlayamadım bi türlü. Yardımcı olur musunuz?
IMG-20201030-WA0027.webp

Merhaba kızlar,

bir kaç gündür çok silik testlerim oldu (gebelik testi) dolapta kalan son ovulasyon testim varmış tek birtane adet olsam bile diğer ayda işime yaramaz yenisini almam gerekir zaten diyerek yaptım. Kop koyu çıktı diyemem ama çift çizgi kop koyuya yakın.. adet olacak kesinlikle hamile olmayan bayanlar adet günü veya adet gününden bir gün önce ovulasyontestiniz nasıl oluyor? Bugün normalde adet günüm, ama kasığımda da ağrı hiç yok olcak gibi değilim bugün.
Bu benim ovülasyon pikten sonra 12. Gün LH testim (adete 3-4 gün kala)
Fakat gebelik testi yaptım hamile değilim 😒
Lh hormonuna güvenmeyin arkadaşlar benide çok umutlandırdı.
20201031_124805.webp

Back
X