ArtıMed markası. Daha önceki kullandığımda da tek çizgi-iki çizgi mantığı vardı. Ama ülkelerimizdeki farktan dolayı testler değişiklik gösteriyor olabilir tabiNasil ya ? Ben yurt disindayim orda yok kullandığım marka. Ovulasyon her daim cift çizgi gösterir sadece yumurtlama zamani koyu gosterir sizinki hangi marka ki
ArtıMed markası. Daha önceki kullandığımda da tek çizgi-iki çizgi mantığı vardı. Ama ülkelerimizdeki farktan dolayı testler değişiklik gösteriyor olabilir tabi
Bende merak içerisindeyim.Merhabalar yorumlarinizi okudum acaba meedze arkadasimis gebe kaldimi
Merhabalar yorumlarinizi okudum acaba meedze arkadasimis gebe kaldimi
KeşkeeBende merak içerisindeyim.İnşaAllah kalmıştır. ❤
Sende durum ne noldu adet oldun mu ?Başka bir başlkta konuşmuştuk seninle benimde hala aynı testlerini atsana buraya canım benimde adet günüm ovü testim de böyle iş
Oldum canım dün leke bugün tam anlamıyla kanama sanki hiç gebe kalmayacakmış hissi oluyor her ay adet olacam gibi hissediyorumSende durum ne noldu adet oldun mu ?
Adet oluncna bende öyle oluyorum hemde kendimden o kadar emindim ki o kadar belirtilerim var dedim ki belirtiye asla inanmam artıkOldum canım dün leke bugün tam anlamıyla kanama sanki hiç gebe kalmayacakmış hissi oluyor her ay adet olacam gibi hissediyorum
Demekki zamanı değil daha ne yapalım kısmet inşllah bize de nasıp olur ben test de kullanmayacam çünkü çok stres yapıyorum yumurtladım mı yoksa yumurtlamadım öı DİE olacağı var sa da stresten olmuyor akışına bırakmak gerek inşllah ciddi sorunlarımız yoktur kendi kendi en kısa zamanda olurAdet oluncna bende öyle oluyorum hemde kendimden o kadar emindim ki o kadar belirtilerim var dedim ki belirtiye asla inanmam artık
Bende bu ay almayacaktım öncekini aldığımda gebelik testini şikayet ettim özür olarak yeniden testler göndermişler ondan yapcam yeniden geldiDemekki zamanı değil daha ne yapalım kısmet inşllah bize de nasıp olur ben test de kullanmayacam çünkü çok stres yapıyorum yumurtladım mı yoksa yumurtlamadım öı DİE olacağı var sa da stresten olmuyor akışına bırakmak gerek inşllah ciddi sorunlarımız yoktur kendi kendi en kısa zamanda olur
Canim uzulme hayirlisi degilmis demekki daha onumuzde uzun yol var insallah rabbim en kisa zamanda kucagimizi verir bende merakla beklemedeyimadet oldum geçti dün klomene başladım ama asla belirtim var dememartık geçen ayın belirtileriyle hamile değilsem hiç bir belirti hiç bir hamilelik inandırmaz artık beni ultrason haricinde
Bat a kaç gün varCanim uzulme hayirlisi degilmis demekki daha onumuzde uzun yol var insallah rabbim en kisa zamanda kucagimizi verir bende merakla beklemedeyim
Adetlerim duzensiz 2-6 kasim arasiBat a kaç gün var
Daha birşey olmamış devam et canımKızlar benimde bi kaç gündür yaptığım testler bu şekilde sürekli koyu çıkıyormuş gibi görüyorum sizce yumurtlama oldu mu olmadı mı anlayamadım bi türlü. Yardımcı olur musunuz?
Eki Görüntüle 2713183
Saol canımDaha birşey olmamış devam et canım
Bu benim ovülasyon pikten sonra 12. Gün LH testim (adete 3-4 gün kala)Merhaba kızlar,
bir kaç gündür çok silik testlerim oldu (gebelik testi) dolapta kalan son ovulasyon testim varmış tek birtane adet olsam bile diğer ayda işime yaramaz yenisini almam gerekir zaten diyerek yaptım. Kop koyu çıktı diyemem ama çift çizgi kop koyuya yakın.. adet olacak kesinlikle hamile olmayan bayanlar adet günü veya adet gününden bir gün önce ovulasyontestiniz nasıl oluyor? Bugün normalde adet günüm, ama kasığımda da ağrı hiç yok olcak gibi değilim bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?