- 9 Ekim 2018
- 1.421
- 1.439
- 63
- Konu Sahibi yinemiguzelizyinemidiyet
Kızlar bu dönemde bitki çayları içmek zararlı mıdır acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hormonları etkileyebiliyor bazı çaylar diye duymuştum ama eminde değilim Ama mantık olarak kürler otlardan yapılıyor onlar etkiyorsa bitki çaylarıda etkileyebilir. Yumurtlamaya çatlamaya yardımcı çay varsa onu içebilirsin belkiKızlar bu dönemde bitki çayları içmek zararlı mıdır acaba
Ben zayıflamak için çay kullanıyorum da aslında kayısı çayı ödem atmada çok faydalı oluyorBen hormonları etkileyebiliyor bazı çaylar diye duymuştum ama eminde değilim Ama mantık olarak kürler otlardan yapılıyor onlar etkiyorsa bitki çaylarıda etkileyebilir. Yumurtlamaya çatlamaya yardımcı çay varsa onu içebilirsin belki
Canım bir şey buldum ama hamilelikte diyor bu öncesinde bulamadım bir şey. Şöyle de bir durum var bilmeden hamile kalan insanlar hiç bir şeye dikkat etmiyor doğal olarak.. Arada kaldım ama ben olsam içmem herhaldeBen zayıflamak için çay kullanıyorum da aslında kayısı çayı ödem atmada çok faydalı oluyor
Lapquik diye bir marka canımismi ne?
Teşekkür ederim canımLapquik diye bir marka canım
Merhaba canım Suan benim adetim biteli 3 gün oldu testlerimiz yakın benimde akıntım başladı ama henüz yumurtlamamız olmadı piki görene kadar devamSelam kızçeler bana da yardımcı olur musunuz kendi testlerimden gram bi şey anlamadım Bu arada dünden beri bacağıma vuran kasık ağrım ve yumurta beyazı gibi uzayan akıntım var 3 kere geldi bugün bende değerlendirdim ama pik mi değil 12. Gün bugün
Ben de kullanıyordum fakat bıraktım hazır olanların içinde çok fazla karşım oluyor. İnsan da tedirgin oluyor ister istemezKızlar bu dönemde bitki çayları içmek zararlı mıdır acaba
Benim de reglime 8 gün kala pik oldu. Değerlendirdik. Bekliyorum bakalım bat ı.Merhaba arkadaşlar dün doktora gittim vajinal muayene yaptı yaram oldugu icin. Bi arada sabah bugün yumurtlama günün olabilir yumurtan büyümüş dedi. Sabah çatlamış olabilir de dedi. Bende reglime 1 hafta var nasıl oluyor felan dedim. Eve gelince ovilasyom testi yaptım yumurtlama felan yok. Arıca 14. günde pik yapmıstı değerlendirmiştik o günleri.
Bu olanlar kafamı karıştırdı. O an aklımı toplayıp konuşamadım ama çok merak ediyorum. Böule bir durum olabilir mi
Ayyy çok teşekkür ederim canım benim yaaCanım bir şey buldum ama hamilelikte diyor bu öncesinde bulamadım bir şey. Şöyle de bir durum var bilmeden hamile kalan insanlar hiç bir şeye dikkat etmiyor doğal olarak.. Arada kaldım ama ben olsam içmem herhalde
Bende içmiyor um pik oldum olalı aklıma hep takılır bitki çaylarının sökütücü özelliği olduğu için sıkıntı olabilir diye kendimce düşünüyorum taniBen de kullanıyordum fakat bıraktım hazır olanların içinde çok fazla karşım oluyor. İnsan da tedirgin oluyor ister istemez
Bende kilo vermek için cok fazla yesil cay, kayısı cayı tüketirdim ama bu sürece girdiğimden beri tüketmemeye calısıyorum ara verin bence sizde Her bitki iyi gelmiyormus sanırım gebelikte deKızlar bu dönemde bitki çayları içmek zararlı mıdır acaba
Aynen zor dönemlerden geciyoruz cok haklısınız, hepimizin Allah yardımcısı olsun evet işim de evden calısmama ragmen son 6 aydır cok stresli o da cok etkiledi maalesef beni de düzenimi de. İnşallah toparlayacagız. Ocak ayında ovulasyon ile yakaladım eğer olmazsa bir kez daha ovulasyon ile deneyip belki dr kontrolünde yumurtlama takibi için gidebilirim.Evet haklısınız zaten bebek süreci stresli bir süreç herkesin hemen olmuyor bir de üzerine pandemi eklenince hepimizi manevi anlamda sarstı. Geçecek bu günlerde Çok teşekkür ederim Stres adeti gerçekten inanılmaz etkiliyor tamamen hormonel bir döngü olduğu için. Galiba doktorun söylediği günlerde gitmek gerekiyor o da illaki iş gününe denk geliyor ama siz evden çalışıyorsanız bence yumurta takibini düşünebilirsiniz
Merhaba canım bana da doktor hafif polikistik var dedi. Ama hormon değerlerim normaldı. Sizin fsh ve Lh değeriniz kaç çıktı? Doktor bana hormonlar normal çıktığı için yumurta takibine baslamadı önce doğal akışına bırakın dedi 4 ay falan.Yok estağfurullah yanıtlarım tabiki. Ben adetimin 4.günü hormon testi yaptırmıştım onu göstermek için randevu bulduğum bir doktora gittim. Bana lh fsh dan biraz yüksek polikistik over olabilir dedi. Ultrasonla baktığında hafif polikistir oversin istersen yumurta takibi yapalım dedi. Bende yarın müsaitim hala kontrol sürem devam ediyorken bir gideyim dedim yoksa çalıştığım için maalesef yumurta takibi yaptıramam ama iyi denk geldi bu ay
Merhaba benim fsh 6,13 lh 10,84 çıktı çok hafif düzeyde olduğunu söyledi doktorMerhaba canım bana da doktor hafif polikistik var dedi. Ama hormon değerlerim normaldı. Sizin fsh ve Lh değeriniz kaç çıktı? Doktor bana hormonlar normal çıktığı için yumurta takibine baslamadı önce doğal akışına bırakın dedi 4 ay falan.
Ben gittim bugün doktora yumurtam daha 13,5 mm miş bu ay geç yumurtlama olacak dediMerhaba canım Suan benim adetim biteli 3 gün oldu testlerimiz yakın benimde akıntım başladı ama henüz yumurtlamamız olmadı piki görene kadar devam
Selamlar Sağlıkla büyüsün yumurtanızSelam kızlar ben bugün gittim doktora adetin 12.günü bugün bir yumurtam varmış 13,5 mm dedi diğer yumurtalıklarımdakiler hep 10 mm miş. Bu ay geç yumurtlama var büyük ihtimal 17.günde yumurtlayacaksın dedi
İnşallah Evet gerçekten iyi oldu benim için bende akıntı falan olunca kaçırdım herhalde dedim en azından hangi günlere dikkat etmem gerekiyor şu an biliyorum. Sizin bat ne zaman ?Selamlar Sağlıkla büyüsün yumurtanız
Ben de 17.günde piki görmüştüm en azından tahminleme ve kontrol iyi olmus sizin icin