• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon Takibi yapanlar bulusalım mı? Aralık Sonu Ocak başı:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim 2 pik, 3 hala devam 4 ocak catlamaydı ama test yapmadım zaten belirti falan da hissetmiyorum hic diğer kızlar gibi
Hiçbir belirti olmayada biliyor benimde yoktu sırf yapmış olmak için gebelik testi yaptım çift çizgi inanamadim bı daha yaptım hemen yine çift görünce inandım 😂

Benim akıntım yumurtlamamdan 3 gün önce falan oldu.
Testinizde daha yumurtlama ya da pik görünmüyor birkaç gün sonra yumurtlama olacak gibi ama belirtilerniz aynı saatlerde takibe devam edin ☺️
Teşekkür ederim tamamdır😍 Ya bi de bir silik bir daha net kafam karıştı 🤦🏻‍♀️

Dr a yumurtlama kontrolü icin mi gidiyorsunuz yoksa genel muayene mi ☺️ Yanıtlamak istemezseniz kusura bakmayın sorum için bu arada
Yok estağfurullah yanıtlarım tabiki. Ben adetimin 4.günü hormon testi yaptırmıştım onu göstermek için randevu bulduğum bir doktora gittim. Bana lh fsh dan biraz yüksek polikistik over olabilir dedi. Ultrasonla baktığında hafif polikistir oversin istersen yumurta takibi yapalım dedi. Bende yarın müsaitim hala kontrol sürem devam ediyorken bir gideyim dedim yoksa çalıştığım için maalesef yumurta takibi yaptıramam ama iyi denk geldi bu ay

Yok estağfurullah yanıtlarım tabiki. Ben adetimin 4.günü hormon testi yaptırmıştım onu göstermek için randevu bulduğum bir doktora gittim. Bana lh fsh dan biraz yüksek polikistik over olabilir dedi. Ultrasonla baktığında hafif polikistir oversin istersen yumurta takibi yapalım dedi. Bende yarın müsaitim hala kontrol sürem devam ediyorken bir gideyim dedim yoksa çalıştığım için maalesef yumurta takibi yaptıramam ama iyi denk geldi bu ay
Bende yaptırmıstım hormon testi regl düzenim cok kötü evden calıstıgımızdan beri. Hele ki son aylarda stres, evde kalmak, gebelik düşüncesi ve olmaması 43 gün regl olmadığım oldu ilk defa 😔 gebelik testi negatif cıkmıstı ama baya da umutlanmıstım yine de ultrasonla bakıp güzel haber verir mi acaba diye 🙈 hormonlarda sıkıntı yok stres dedi. Duphaston kullanıyorum simdi bakalım umarım düzenleyecek.
Polistik overı halledersiniz umarım şifalar dilerim 🙏 İyi denk gelmiş kontrol zamanınız kontrol edip mutlaka bilgi verecektir.
Yumurta takibi için sürekli gitmek gerekiyor sanırım değil mi? Son zamanlarda ben de düşünmeye baslamıstım acıkcası

Bende yaptırmıstım hormon testi regl düzenim cok kötü evden calıstıgımızdan beri. Hele ki son aylarda stres, evde kalmak, gebelik düşüncesi ve olmaması 43 gün regl olmadığım oldu ilk defa 😔 gebelik testi negatif cıkmıstı ama baya da umutlanmıstım yine de ultrasonla bakıp güzel haber verir mi acaba diye 🙈 hormonlarda sıkıntı yok stres dedi. Duphaston kullanıyorum simdi bakalım umarım düzenleyecek.
Polistik overı halledersiniz umarım şifalar dilerim 🙏 İyi denk gelmiş kontrol zamanınız kontrol edip mutlaka bilgi verecektir.
Yumurta takibi için sürekli gitmek gerekiyor sanırım değil mi? Son zamanlarda ben de düşünmeye baslamıstım acıkcası
Evet haklısınız zaten bebek süreci stresli bir süreç herkesin hemen olmuyor bir de üzerine pandemi eklenince hepimizi manevi anlamda sarstı. Geçecek bu günlerde 🙏🏻Çok teşekkür ederim 🥰 Stres adeti gerçekten inanılmaz etkiliyor tamamen hormonel bir döngü olduğu için. Galiba doktorun söylediği günlerde gitmek gerekiyor o da illaki iş gününe denk geliyor ama siz evden çalışıyorsanız bence yumurta takibini düşünebilirsiniz 😊

Back