• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon Takibi yapanlar bulusalım mı? Aralık Sonu Ocak başı:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah😍 Evet gerçekten iyi oldu benim için bende akıntı falan olunca kaçırdım herhalde dedim en azından hangi günlere dikkat etmem gerekiyor şu an biliyorum. Sizin bat ne zaman ?
Benim bat 18 ocak normal şartlar altında ama duphaston adet söktürü/düzenleyici kullanıyorum ya o bu cuma son günü gün. 10 gün kullanıyorum. Bebek varsa tutunmasını sağlıyormus yoksa regl oluyormus. regl olursam eğer 16-17-18 o civarsa olurum sanırım

Benim bat 18 ocak normal şartlar altında ama duphaston adet söktürü/düzenleyici kullanıyorum ya o bu cuma son günü gün. 10 gün kullanıyorum. Bebek varsa tutunmasını sağlıyormus yoksa regl oluyormus. regl olursam eğer 16-17-18 o civarsa olurum sanırım
Umarım regl olmazsınız 🥰

Kızlar yaa benim test aynı mı sizce siliklesmeye başlamış mı yoksa yorumlar misiniz
IMG_20210113_152331.jpg

Kızlar yaa benim test aynı mı sizce siliklesmeye başlamış mı yoksa yorumlar misiniz
Eki Görüntüle 2760128
Canım bana ilk teste tam pik gibi geldi, sanki ikinci testte çok çok hafif silikleşecek gibi. Işık farkından yanılıyorda olabilirim ama mutlaka değerlendir bugünü yumurtan çatlamadan. Bugün ve ertesi 3 günü özellikle 🌸

Canım bana ilk teste tam pik gibi geldi, sanki ikinci testte çok çok hafif silikleşecek gibi. Işık farkından yanılıyorda olabilirim ama mutlaka değerlendir bugünü yumurtan çatlamadan. Bugün ve ertesi 3 günü özellikle 🌸
Ya sanki 3 gündür pik gibi bilemedim bende polikistik over olduğu için sıkıntı mı var dedim

Back