- Konu Sahibi papatya7203
- #1.181
2 ocaktı. az önce de çok ciddi sancı girdi kasıklarıma. bıçak saplandı sanki birkaç dk sürdüSizin sat tarihiniz neydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 ocaktı. az önce de çok ciddi sancı girdi kasıklarıma. bıçak saplandı sanki birkaç dk sürdüSizin sat tarihiniz neydi
Olur tamam teşekkür ederim.. yıldız koyduklarım değerlendirdiğim günlerdi ancak bilemiyorum bana çok net gelmedi göründüğü gibiSanki 19 20 pik gibi ama cok bulanik cikmis. Siz yapmaya devam edin bana ozelden de yazabilirsiniz testlerinizi .
Bat ne zaman kac gun kaldi ? Bence siz gebelik testi yapsaniz cikar gibi geliyor bana. Eger bat tarihinize 7 8 gun varsa silikte olsa çıkıyor testlerde.2 ocaktı. az önce de çok ciddi sancı girdi kasıklarıma. bıçak saplandı sanki birkaç dk sürdü
31 ocak ya da en geç 1 şubat.Bat ne zaman kac gun kaldi ? Bence siz gebelik testi yapsaniz cikar gibi geliyor bana. Eger bat tarihinize 7 8 gun varsa silikte olsa çıkıyor testlerde.
Biraz bekleyin gecikme olursa tekrarlayin bazen gec cikabiliyormus.31 ocak ya da en geç 1 şubat.
bu sabah yaptım negatif çıktı malesef :/
Evet canım 24 25 pikti benim de hatta 25inde bundan daha koyuydu. Şişkinlik kası bel agrısı ara ara yumurtalıklarım sancı görülüyor göğüsleri de sızlıyor ama cok az bat 10 subay adete 2 hafta var daha. Sence gebelik belirtisi için erken mi? Kimisi en basından beri hissediyomuş belirtileriKizlaaar şükür sanirim bende cift cizgiyi gordum ili defa t cizgisi c den daha koyu oldu. Selisay seninde mi boyleydi canim ?
Benımde böyle cıktı gecen hafta sanırım sende daha 3-4 haftalıksınKizlaaar şükür sanirim bende cift cizgiyi gordum ili defa t cizgisi c den daha koyu oldu. Selisay seninde mi boyleydi canim ?
ne güzeell bir habeeerKizlaaar şükür sanirim bende cift cizgiyi gordum ili defa t cizgisi c den daha koyu oldu. Selisay seninde mi boyleydi canim ?
Benim yumurtlamam henuz yeni oldu yani bende bi 14 gün sonra öğrenicem en erken gebeliği bazi arkadaslar gebelik testi sanmis sanırım.Evet canım 24 25 pikti benim de hatta 25inde bundan daha koyuydu. Şişkinlik kası bel agrısı ara ara yumurtalıklarım sancı görülüyor göğüsleri de sızlıyor ama cok az bat 10 subay adete 2 hafta var daha. Sence gebelik belirtisi için erken mi? Kimisi en basından beri hissediyomuş belirtileri
Canim yok ya bu benim ovulasyon testimne güzeell bir habeeer
Ayy heekes6 gebelik testi sanmis ama benimki ovulasyon testi daha yeniBenımde böyle cıktı gecen hafta sanırım sende daha 3-4 haftalıksın
Birde sunu duymustum. Ovulasyondan itibaren belirtisi hic gecmeyenler oluyomus 2 hafta boyunca regl olacakmis gibi belirtiler gorenler var. İnsallah hamilesindirEvet canım 24 25 pikti benim de hatta 25inde bundan daha koyuydu. Şişkinlik kası bel agrısı ara ara yumurtalıklarım sancı görülüyor göğüsleri de sızlıyor ama cok az bat 10 subay adete 2 hafta var daha. Sence gebelik belirtisi için erken mi? Kimisi en basından beri hissediyomuş belirtileri
Evet işte onları ben de okudum o yüzden sordum bazı anne adaylarına döllenmeden itibaren belirti görülüyomuş, hatta ovulasyon testi yapıp hamile olduklarını öğreniyolarmış. Bi umut belki onlardan biriyimdir diye düşündüm Bi anBirde sunu duymustum. Ovulasyondan itibaren belirtisi hic gecmeyenler oluyomus 2 hafta boyunca regl olacakmis gibi belirtiler gorenler var. İnsallah hamilesindir
Evet ovulasyon testleri cift cizgi devam edenlerden genelde gebelik pozitif haberleri aliyoruz insallah seninde oyle olur canimEvet işte onları ben de okudum o yüzden sordum bazı anne adaylarına döllenmeden itibaren belirti görülüyomuş, hatta ovulasyon testi yapıp hamile olduklarını öğreniyolarmış. Bi umut belki onlardan biriyimdir diye düşündüm Bi an
İnnnnnnşallahEvet ovulasyon testleri cift cizgi devam edenlerden genelde gebelik pozitif haberleri aliyoruz insallah seninde oyle olur canim
Canım yaaaabugünkü gebelik ve ovulasyon sonucum kızlaaaarrrr bat 31 ocak