• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon Takibi yapanlar bulusalım mı? Aralık Sonu Ocak başı:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Testlerinizi atarmisiniz bı bakayım sizin nasıl
Vallah ben koyulasmaya başlayınca değerlendirdim açıkçası 4 gün peş peşe değerlendirdim

Merhabalar bende bununla ilgili bişey sormak istiyorum.
Ben bu ay ilk kez ovülasyon testi kullanmaya karar verdim tüm kurallara uyarak kullandım.
12 ve 13. Gün pik oldu 14. Gün silikleşti. Ve koyulaşıpta silikleşen günler 5 gün boyunca değerlendirdik inşAllah. Bugün tekrar bir yapmak istedim yine baya koyu çıktı bugün 23.gün bu ne anlama geliyor acaba. Regle 6 gün var gayet düzenlidir 28 günde bir olurum. Testleride ekliyorum

Eklentiler

• EDF12861-9223-4DE7-AAB1-F0F0D4D73EE3.jpeg
    EDF12861-9223-4DE7-AAB1-F0F0D4D73EE3.jpeg
    217,8 KB · Görüntüleme: 48
  • C1DFBB33-85C9-44AA-BF47-BFC99784F66D.jpeg
    C1DFBB33-85C9-44AA-BF47-BFC99784F66D.jpeg
    209,9 KB · Görüntüleme: 42
  • DDA1D627-278D-4382-8A2F-9C38CDC9ACEA.jpeg
    DDA1D627-278D-4382-8A2F-9C38CDC9ACEA.jpeg
    204,7 KB · Görüntüleme: 52
  • 6B7C0AD9-641D-4AA6-A11D-12D31B05A1E6.jpeg
    6B7C0AD9-641D-4AA6-A11D-12D31B05A1E6.jpeg
    218,2 KB · Görüntüleme: 60
  • 4E68203D-4C6A-4B64-AB09-F99D045D40A5.jpeg
    4E68203D-4C6A-4B64-AB09-F99D045D40A5.jpeg
    204,9 KB · Görüntüleme: 56
  • 47C2C1F3-5C9B-40B5-9F4D-5E16CDA3EED3.jpeg
    47C2C1F3-5C9B-40B5-9F4D-5E16CDA3EED3.jpeg
    193 KB · Görüntüleme: 54
Ben bu ay ilk kez ovülasyon testi kullanmaya karar verdim tüm kurallara uyarak kullandım.
12 ve 13. Gün pik oldu 14. Gün silikleşti. Ve koyulaşıpta silikleşen günler 5 gün boyunca değerlendirdik inşAllah. Bugün tekrar bir yapmak istedim yine baya koyu çıktı bugün 23.gün bu ne anlama geliyor acaba. Regle 6 gün var gayet düzenlidir 28 günde bir olurum. Testleride ekli
12 ve 13. Gün pik oldu 14. Gün silikleşti. Ve koyulaşıpta silikleşen günler 5 gün boyunca değerlendirdik inşAllah. Bugün tekrar bir yapmak istedim yine baya koyu çıktı bugün 23.gün bu ne anlama geliyor acaba. Regle 6 gün var gayet düzenlidir 28 günde bir olurum. Testleride ekliyorum

Ya testlere göre 12 de pik olmuş. Burda ben daha önce de yazmıştım benimde başıma böyle gelmişti adetten 13 gün sonra pik gördüm sonra adete 1 hafta kala tekrar pik oldu test yapmayı hiç birakmadim bende çünkü reglim hep düzensizdi sonrası ben adete bı haftaki pikle hamile kalmışım

Siz yinede değerlendirin bence ne olur ne olmaz ki pik olduktan sonra 14 güne gebelik testi yapabilirsiniz

Yaa az kalmış senin de pik günün çok net belliydi yakalamışsin yani inş güzel haberler alırsın🥰
Ben arka arkaya her günü değerlendiremedim bu arada ama dilerim değerlendirebildiklerimizde olmustur. Rabbim sağlıkla sıhhatle nasip etsin 🙏
En son 43 regl olamayınca testler negatif cıksa da baya umutlanmıstım insan hevesleniyor baya.

Aynı ay 2. Kez yumurtlayan da var, gebeliğini Ovülasyon testlerinden yakalayanda🌸 Dilerim gebesinizdir 🙏🤍

Canım ya sen 2. Kez yumurtluyorsun yada gebesin ondan köyü çıkıyor

Ayy aminnn inşAllah sende daha önce denedin mi peki işe yaradı ile deniyorum ilk defa. Bakalım nasip hayırlısı deyip bekliyoruz😊
Ayy aminnn inşAllah sende daha önce denedin mi peki işe yaradı mı
Ben de ilk kez bu ay ovülasyon testi ile deniyorum. Pik gördüğümde değerlendirdik. Regl günümü bekliyorum sabırsızlıkla. Olacak mı diye😃 Yalnız regl gününe yakın günlerde ovülasyon testi ile pozitifi gören birçok kişinin hamileliğini öğrendiğini duydum. İnşallah onlardan biri sensindir canım hayırlısıyla☺️

Canım ya sen 2. Kez yumurtluyorsun yada gebesin ondan köyü çıkıyor

İşte hangi ihtimal daha ağır basıyor emin olamıyorum ki ayda iki kez yumurtlamak herkeste olmaz diye düşünüyorum ama gebelik ihtimaline bakıncada daha erken değil mi koyu çıkması için 6 gün var iyice şaştım kaldım gönlümden geçen belli

Ben de ilk kez bu ay ovülasyon testi ile deniyorum. Pik gördüğümde değerlendirdik. Regl günümü bekliyorum sabırsızlıkla. Olacak mı diye😃 Yalnız regl gününe yakın günlerde ovülasyon testi ile pozitifi gören birçok kişinin hamileliğini öğrendiğini duydum. İnşallah onlardan biri sensindir canım hayırlısıyla☺️

Ah ah inşAllah canım keşke öyle olsa Rabbim büyüktür inşAllah gebelikten dolayı böyledir. Ne zaman regl tarihin canım güzel haberlerini bekliyorum inşAllah bu ay

Ah ah inşAllah canım keşke öyle olsa Rabbim büyüktür inşAllah gebelikten dolayı böyledir. Ne zaman regl tarihin canım güzel haberlerini bekliyorum inşAllah bu ay
Tez zamanda Rabbim nasip etsin inşallah ☺️ Benim 4 gün var ama bazen 1-2 gün oynayabiliyor. Yani 6 gün diyebilirim. Heyecanlı bekleyiş sürüyor ❤️

İşte hangi ihtimal daha ağır basıyor emin olamıyorum ki ayda iki kez yumurtlamak herkeste olmaz diye düşünüyorum ama gebelik ihtimaline bakıncada daha erken değil mi koyu çıkması için 6 gün var iyice şaştım kaldım gönlümden geçen belli
Bak ne düşündüm. Eğer 2.kez yumurtlama oluyorsa, beklediğin tarihte regl olmazsın. Regl in düzenli mi? Eğer düzenliyse, bu testi yaptığında mı 2. kez yumurtlamaya denk geliyorsun? ki ne büyük tesadüf olur. Diğer seçenek daha ağır basıyor gibi. Bu sadece benim düşüncem. Seni umutlandırmak niyetiyle yazmıyorum 😃

Yani bazı kadınların ayda 2 kez yumurtlayabiliyormus ama 6 gün var diyorsunuz belki erken gebelik oldu hemen dollendi rahime yerlesti bı belirtiniz varmı bence siz bı erken gebelik testi yapın bu kadar koyuluga gebe isenin silikte olsa çizgi çıkar bence ve değilsen 6 gün önce öğrenenler de var başka sayfalarda

Ben arka arkaya her günü değerlendiremedim bu arada ama dilerim değerlendirebildiklerimizde olmustur. Rabbim sağlıkla sıhhatle nasip etsin 🙏
En son 43 regl olamayınca testler negatif cıksa da baya umutlanmıstım insan hevesleniyor baya.
Heveslenmez mı tabi rabbim hayirlu zamanda nasip etsin inşallah desek de her ay nasıl hevesle bakledigimi hiç unutmuyorum şimdi de yeni bu ay başladık bakalım ne zaman kısmet olacak hepimize inş rabbim tez zamanda nasip etsin

Back