- 28 Aralık 2020
- 97
- 38
- 3
- 35
- Konu Sahibi yinemiguzelizyinemidiyet
Aynen tam yumurtlama Yarın pik olur belki ya da aksamındaKızlar bu da benim bu günkü testim sizce yumurtlama günü müEki Görüntüle 2758100
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen tam yumurtlama Yarın pik olur belki ya da aksamındaKızlar bu da benim bu günkü testim sizce yumurtlama günü müEki Görüntüle 2758100
Önemli olan gün pik den sonra yumurtla çatladıgu gün evvelasi kısmet tabi insallah hayırlı haberler alırsın pilden sonraki 14. Gün gebelik testi yapabilirsinBen pik gördüğüm gün 1 bosluk bi de sonraki günü değerlendirdim umarım kacırmamısızdır
Bu arada benim ctesi pikti, sonraki gün pazar 2 kırmızı çizgide aynı renkti. Sanırım pikten sonraki günde (pazar) yumurtlama devam etti. Ptesi silikleşmeye basladı.Önemli olan gün pik den sonra yumurtla çatladıgu gün evvelasi kısmet tabi insallah hayırlı haberler alırsın pilden sonraki 14. Gün gebelik testi yapabilirsin
Birden fazla yumurtlama olduysa ve aynı anda çatlama olmadıysa pik devam ederBu arada benim ctesi pikti, sonraki gün pazar 2 kırmızı çizgide aynı renkti. Sanırım pikten sonraki günde (pazar) yumurtlama devam etti. Ptesi silikleşmeye basladı.
Cok sağolun bilmiyordum bunu daBirden fazla yumurtlama olduysa ve aynı anda çatlama olmadıysa pik devam eder
Benim de pik sonrası gün de böyleydiÇok teşekkür ederim dün değerlendirme olmadı maalesef bu gün de yaptım sanki hala pik gibi
pik öncesi ve pik sonrasını da değerlendirdim ben. Ne olur ne olmazAy bazıları piki görüp o gün ve sonrasındaki üç gün diyolar. Kimide öncesi ve pik olduğu gün diyor Hangisi doğru aceba. Bilen yok muu
Kaç gün peşpeşe degerlendirmiş oldunuzpik öncesi ve pik sonrasını da değerlendirdim ben. Ne olur ne olmaz
ismi ne?Aynen geçmeyin benim ablamda bundan almıştı şimdi tatlı bir kızı var Bnde kullanıyorum bu testen gayet iyi
4 gün :)Kaç gün peşpeşe degerlendirmiş oldunuz
evet :)Kızlar bu da benim bu günkü testim sizce yumurtlama günü müEki Görüntüle 2758100
Rabbim inşallah hayırlısıyla güzel haberler almayı nasip etsin4 gün :)
Benim 2 pik, 3 hala devam 4 ocak catlamaydı ama test yapmadım zaten belirti falan da hissetmiyorum hic diğer kızlar gibiKizlar benim yumurtamda 1-2 pik 3 ocakta catladi aranizda gebelik testi yapan oldu mu?
Kaç gün sürdü böyleBenim de pik sonrası gün de böyleydi
Henüz yumurtlama olamamış t çizgisi de koyulaşana kadar devam edinSelam kızçeler bana da yardımcı olur musunuz kendi testlerimden gram bi şey anlamadım Bu arada dünden beri bacağıma vuran kasık ağrım ve yumurta beyazı gibi uzayan akıntım var 3 kere geldi bugün bende değerlendirdim ama pik mi değil 12. Gün bugün
Bende hic belirti hissetmiyorum bat 17 ocakBenim 2 pik, 3 hala devam 4 ocak catlamaydı ama test yapmadım zaten belirti falan da hissetmiyorum hic diğer kızlar gibi
Ay amin inşallah. Hayırlısı ile hamile kalırız hepimiz :) Bakalım nasip beklemek de ne zor :)Rabbim inşallah hayırlısıyla güzel haberler almayı nasip etsin