• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon Takibi yapanlar bulusalım mı? Aralık Sonu Ocak başı:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Önemli olan gün pik den sonra yumurtla çatladıgu gün evvelasi kısmet tabi insallah hayırlı haberler alırsın pilden sonraki 14. Gün gebelik testi yapabilirsin
Bu arada benim ctesi pikti, sonraki gün pazar 2 kırmızı çizgide aynı renkti. Sanırım pikten sonraki günde (pazar) yumurtlama devam etti. Ptesi silikleşmeye basladı.

Selam kızçeler bana da yardımcı olur musunuz kendi testlerimden gram bi şey anlamadım 😅 Bu arada dünden beri bacağıma vuran kasık ağrım ve yumurta beyazı gibi uzayan akıntım var 3 kere geldi bugün bende değerlendirdim ama pik mi değil 🤨 12. Gün bugün

Eklentiler

• 22C481C5-C84D-422D-A287-A505BBD05013.jpeg
    22C481C5-C84D-422D-A287-A505BBD05013.jpeg
    87,3 KB · Görüntüleme: 74
Selam kızçeler bana da yardımcı olur musunuz kendi testlerimden gram bi şey anlamadım 😅 Bu arada dünden beri bacağıma vuran kasık ağrım ve yumurta beyazı gibi uzayan akıntım var 3 kere geldi bugün bende değerlendirdim ama pik mi değil 🤨 12. Gün bugün
Henüz yumurtlama olamamış t çizgisi de koyulaşana kadar devam edin

Back