• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak ayında ovulasyonla gebelik deniyecekler gelin beraber takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selam, benim bat 18 ocaktı. 8-9 pikti. dün 1 2 damla pembe kanama oldu. Sonrasında gelen bişi olmadı hala. Yerleşme kanaması olabilir mi sizce?

bugün doktora gittim. progestan verdi. günde 3 tanrie içmemi istedi. eğer hamileysem tutunması içinmiş. kullanan var mı acaba
Doktor neden bunlari veriyor size acaba pco yada baska birsey mi var ? Bende 34 yasindayim gebelik dusunuyorum ama bana folik asit disinda hic bunlardan bahsetmedi doktorum

Doktor neden bunlari veriyor size acaba pco yada baska birsey mi var ? Bende 34 yasindayim gebelik dusunuyorum ama bana folik asit disinda hic bunlardan bahsetmedi doktorum
hormon değerlerim iyi çıktığı için pco teşhisi koyamıyor hiçbir doktor. yumurta tembelliği var geç olgunlaşıyor yumurtam. klomeni yumurta gelişimini desteklesin diye verdi. progestanı da yumurtlama gününü değerlendirdiğimiz için eğer hamilelik varsa düşük olmasn diye önlem amaçlı verdi. 31i ya da 1 şubatta regl olmam gerekiyor bekliyorum. şimdiden azar azar regl sancısı gibi ağrılarım oluyor. umarım bu ay olmuştur🙏🏻

Kızlar hangi marka ovu testi kullanıyorsunuz
Kaçlısından alıyorsunuz sanırım 20 30 50 diye seçenekler varmış
Bir de adet bitiminden hemen sonra mı başlanıyor teste
Yardımcı olabilecek var mı

hormon değerlerim iyi çıktığı için pco teşhisi koyamıyor hiçbir doktor. yumurta tembelliği var geç olgunlaşıyor yumurtam. klomeni yumurta gelişimini desteklesin diye verdi. progestanı da yumurtlama gününü değerlendirdiğimiz için eğer hamilelik varsa düşük olmasn diye önlem amaçlı verdi. 31i ya da 1 şubatta regl olmam gerekiyor bekliyorum. şimdiden azar azar regl sancısı gibi ağrılarım oluyor. umarım bu ay olmuştur🙏🏻
Ahh canim 🙏 inşallah guzel haberlerini alırız

Kızlar hangi marka ovu testi kullanıyorsunuz
Kaçlısından alıyorsunuz sanırım 20 30 50 diye seçenekler varmış
Bir de adet bitiminden hemen sonra mı başlanıyor teste
Yardımcı olabilecek var mı
merhaba. ben laboquıck kullanıyorum 100lü alıyorum uzun süre gidiyo iyi oluyor:) regl bittikten 1 hafta sonra yavas yavas yapmaya başlıyorum ben sabah 2.idrarımla yapıyorum çok da su içmeden sabah erkenden

Benimde testlerim bu sekilde çıkıyor cok aklim karisti 🤦🏼‍♀️
Regl bitti 1 gun bekledim basladim teste.
Acaba reglken mi yumurtladim diye dusunmeye basladim. Cunku cizgiler giderek siliklesti 🤦🏼‍♀️

Eklentiler

• IMG_20210121_190721.jpg
    IMG_20210121_190721.jpg
    123,5 KB · Görüntüleme: 27
hanımlar merhaba az önce ovulasyon yaptım ve ilk saniyelerde bu şekilde çıktı. bat 31 ocak. sizce gebelik olabilir mi ya da birdaha mı yumurtluyorum ne düşünüyorsunuz

Eklentiler

• 6D5D89C2-4D75-47FA-8EF4-62060CC8CF9F.jpeg
    6D5D89C2-4D75-47FA-8EF4-62060CC8CF9F.jpeg
    41,5 KB · Görüntüleme: 26
hanımlar merhaba az önce ovulasyon yaptım ve ilk saniyelerde bu şekilde çıktı. bat 31 ocak. sizce gebelik olabilir mi ya da birdaha mı yumurtluyorum ne düşünüyorsunuz
Kimde bu sekilde gorduysem hamilelik testinin pozitif olduğunu duydum 🤗
Bence hamilesin 🤗
İnsallah Allahin izni ile güzel haberler alirsin
Yarin bi gebelik testi al yap silikte olsa cikacaktir zaten. Pazarteside bi kan testi ver bence

Kimde bu sekilde gorduysem hamilelik testinin pozitif olduğunu duydum 🤗
Bence hamilesin 🤗
İnsallah Allahin izni ile güzel haberler alirsin
Yarin bi gebelik testi al yap silikte olsa cikacaktir zaten. Pazarteside bi kan testi ver bence
bu kadar erken çıkabilir mi ki daha çok var sanki
ama ben de çok şaşırdım beklemiyordum çünkü sabah yaptığım çok silikti dünkü de öyle.. şimdi birden koyulaştı
inşallah dediğiniz gibi olur🙏🏻

bu kadar erken çıkabilir mi ki daha çok var sanki
ama ben de çok şaşırdım beklemiyordum çünkü sabah yaptığım çok silikti dünkü de öyle.. şimdi birden koyulaştı
inşallah dediğiniz gibi olur🙏🏻
10 gun var sanirim regl tarihinize erken de belli oluyor diye biliyorum ama tabi yanilticida olabilir.
Yarın tekrar edin testi yada imkaniniz varsa erken gebelik testi alin onlar 10 gun oncede gösteriyor çünkü

Back