• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak ayında ovulasyonla gebelik deniyecekler gelin beraber takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Niye bilmiyorum ama hislerime cook güvenirim ben 🤗 bence güzel haber alicaksiniz hayırlısı ile 🌺 haberlerinizi bekliyorum ❤️
ovulasyon testim giderek açılmaya başladı koyuluk gitti yani:( sanıyorum bu ay da yok malesef.. haftaya belli olucak ama öyle aşırı kasık ağrım da yok çok hafif var.

ovulasyon testim giderek açılmaya başladı koyuluk gitti yani:KK43: sanıyorum bu ay da yok malesef.. haftaya belli olucak ama öyle aşırı kasık ağrım da yok çok hafif var.
İnsallah guzel haberler olur canim 🙏 bu ay olmazsa diger ay var onumuzde 🤗🌺 insallah gec olsunda güc olmasin.. benim ovulasyon testim daha vahim 🤦🏼‍♀️ cizgiler surekli degisik degisik cikiyo hic bise anlamiyorum 😅

İnsallah guzel haberler olur canim 🙏 bu ay olmazsa diger ay var onumuzde 🤗🌺 insallah gec olsunda güc olmasin.. benim ovulasyon testim daha vahim 🤦🏼‍♀️ cizgiler surekli degisik degisik cikiyo hic bise anlamiyorum 😅
bugün baya kasık ağrım başladı göğüs ağrım da arttı ve asla doymuyorum:/ hala umudum var ama bakalım:))) senin bat ne zaman

Merhaba hanımlar bende bu ay ilk defa ovulasyon testi ile takip ediyorum, 2 aydır korunmuyoruz. Adetim 10 ocaktı, şu an herhangi bir koyuluk göremiyorum maalesef, uygulama takviminde bugün yumurtalara gösterse bile test çok silik “T”

Merhaba hanımlar bende bu ay ilk defa ovulasyon testi ile takip ediyorum, 2 aydır korunmuyoruz. Adetim 10 ocaktı, şu an herhangi bir koyuluk göremiyorum maalesef, uygulama takviminde bugün yumurtalara gösterse bile test çok silik “T”
Merhaba. testi ne zaman yaptınız? öncesinde sıvı alımı fazla ise test sonucunu etkileyebilir

bugün doktora gittim. progestan verdi. günde 3 tanrie içmemi istedi. eğer hamileysem tutunması içinmiş. kullanan var mı acaba
Bu ilaci doktor bana da verdi ama bana fitil seklinde gece 1 tane dedi,her doktor farkli oneriyor demekki🤷‍♀️

Bence bugun yarin cikar benim de gecen ay 14 gun sonra cikmisti daha uzun surdugu de oluyor bence pes etmeden denemeye devam edin. Adete yakin cikanlar bile var.

Merhaba. testi ne zaman yaptınız? öncesinde sıvı alımı fazla ise test sonucunu etkileyebilir
Testi yapmadan 2 saat öncesinde sıvı alımını kesiyorum.. bir şeyler atıştırmak vs dahil hiçbir şey yapmıyorum ancak bir koyulaşma gözlemlemedim. Bugün de testi yaptım yine silik T..

bugün baya kasık ağrım başladı göğüs ağrım da arttı ve asla doymuyorum:/ hala umudum var ama bakalım:))) senin bat ne zaman
Ay hadi hayırlısı 😍 umut etmek güzel ya. En heyecanli bekleyiş.
Ama olmazsa da sıkma canını . Diger ay ki ovulasyon denemende daha bilincli olursun hem.
Benim bat 11 şubat daha çok var 😅
Yumurtlamayı ve pik i henuz yakalayamadim testlerde.

Merhabalar benimde adetim 14 ocaktı bende hergun test yapiyorum normalde bu haftayi takvimde yumurtlama haftasi olarka goruyorum ama testlerde çift çizgiyi yakalayamadim.
Testlerin fotosu varsa atabilir misiniz ,🤗
Birde daha oncesinde hangi yolla korunuyordunuz ben doğum kontrol ilaci kullaniyordum acaba onun etkisi mi devam ediyor diyede düşünüyorum.
Cunku bende ilaci ekim ayında biraktim

Merhabalar benimde adetim 14 ocaktı bende hergun test yapiyorum normalde bu haftayi takvimde yumurtlama haftasi olarka goruyorum ama testlerde çift çizgiyi yakalayamadim.
Birde daha oncesinde hangi yolla korunuyordunuz ben doğum kontrol ilaci kullaniyordum acaba onun etkisi mi devam ediyor diyede düşünüyorum.
Sende benım gbi hemen adet sonrası yumurtluyor olabilirsin yada ayda 2 kez yumurtlayanlar var adet bitiminden sonraki 3. Gun yumurtlamana bak folik aside acil basla

Sende benım gbi hemen adet sonrası yumurtluyor olabilirsin yada ayda 2 kez yumurtlayanlar var adet bitiminden sonraki 3. Gun yumurtlamana bak folik aside acil basla
Canim folik asit iciyorum doktorum verdi.
Adet bitti 1 gun sonra test yapmaya basladim ama henuz bise goremedim desem yeridir 😄
Birde testler kaldikca koyulasiyor hic bise anlamiyorum hangisini baz almaliyim vs.
Suan testlere baksak yapmaya basladigim gün pik dersin ama ilk yaptigimda hep silik cikmisti halbuki.
Ertesi gun bi bakiyorum iki cizgide koyulasmis.
Hangisi dogru hangisi yanlis cok kafam karisti 🤦🏼‍♀️

Ay hadi hayırlısı 😍 umut etmek güzel ya. En heyecanli bekleyiş.
Ama olmazsa da sıkma canını . Diger ay ki ovulasyon denemende daha bilincli olursun hem.
Benim bat 11 şubat daha çok var 😅
Yumurtlamayı ve pik i henuz yakalayamadim testlerde.
yani nasıl umutlanmiyim:) bugünlü ovulasyon sonucum....

Eklentiler

• E1881966-9F62-486D-86D7-6DA0779EE414.jpeg
    E1881966-9F62-486D-86D7-6DA0779EE414.jpeg
    23,7 KB · Görüntüleme: 26
6626E7F1-0E20-4030-AFA1-6ED7A9B6B3F4.jpeg

adetimin 8.gününden itibaren yaptığım testler. Kafam çok karışık..

Back