- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #8.441
Meraba ovulasyon testleriyle hamile kalanlar yazabilirmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun hangi markayi kullandınız acababen ovu testi ile gebe kaldım ama malesef düşük yaptım
şimdi tekrar testlere başladım
hatta ben gebe kaldıgımı bile ovu testi ile öğrendim
Çok geçmiş olsun hangi markayi kullandınız acaba
bende anadolu yakasında oturuyorum ama bu tarafta bulamamıştım. geçen sene bakırköy radyomar da çektirdim 450 tl ödemiştim.memnunda kaldım. bi bilgi alın isterseniz. geçmiş olsun.2çKızlar merhaba yakın zamanda istanbul anadolu da hsg çektirenler rica etsem fiyat yazabilirmi? Devlet hastanesine gittim geçen gün sıra yokmuş pek durumumuz da müsait değil şu aralar. O yüzden en uygun hastaneyi arıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. şimdiden teşekkür ediyorum.
Bende gittigidiyordan sipariş ettim herkes memnunteşekkür ederim laboquick kullandım canım
Bnde başladım bugün testlere koyu renk çıkan gün ve ertesi gün önemli heraldeteşekkür ederim laboquick kullandım canım
Hayırlısı olsun 2miz içinde insallah haberlerlesiriz buradan☺Bende gittigidiyordan sipariş ettim herkes memnun
Bnde başladım bugün testlere koyu renk çıkan gün ve ertesi gün önemli heralde
Bende gittigidiyordan sipariş ettim herkes memnun
Bnde başladım bugün testlere koyu renk çıkan gün ve ertesi gün önemli heralde
Kızlar 9 günüm bu ay ovulasyon testi aldım ilk kez sabah 11 gibi yaptım ama yapınca çizgi oluşmadı 20 dk bekledikten sonra oldu bu şekil yumurtlama testi yaparken tıpkı gebelik testi gibi hemen mı çıkması gerekiyor
Ekledim canım ama sabah 11 gibi yaptim
Bekleyince koyulaşıyor zaten yumurtlama gününüz olsaydı direk 2side koyu cikardiKızlar 9 günüm bu ay ovulasyon testi aldım ilk kez sabah 11 gibi yaptım ama yapınca çizgi oluşmadı 20 dk bekledikten sonra oldu bu şekil yumurtlama testi yaparken tıpkı gebelik testi gibi hemen mı çıkması gerekiyor
Evet canım erken .mı basladimadetle beraber 9. günmü bu canım
Evet canım erken .mı basladim
Merhaba canım kan için biraz daha sabretmelisin ilişkiden en az12gün sonra kanda çıkar testlere gelince vücudda lh hormonu az da olsa herdaim olduğu için çizgi çıkıyor önemli olan ikiside aynı koyulukta olmalıKzlar gecen hafta bugun yani 3 aralikta ovulasyon testi yapmistim ve kopkoyu cikmisti. Ertesi gun yaptim o silik cikti. Biz de 2 Aralik ve 4 Araligi degerlendirdik.
Takvime gore yumurtlamam 7 Aralik gorunyor. Ben 7 Aralikta kanda hcg baktirdim 0 cikti. Sizce 2 Aralikta ki degerlendirmemiz 5 gun sonra kanda cikar miydi ?
Birde bugun yine ovulasyon testi yaptim yine koyuluk cikti anlamadim neden boyle oluyor ? Yoksa gecen hafta ki koyu cizgide test mi bozuktu acaba Sizde de olmus muydu ?
Ilk yukledigim ikili resim gecen haftanin
Tekli resimde bugune ait bir yorum yapin nolur