- 24 Aralık 2020
- 132
- 39
- 48
- 29
- Konu Sahibi yinemiguzelizyinemidiyet
-
Canım idrar fazlalıgından da olabiliyor polikistiği olan arkadaşlar da yapıyorlarsa onlar daha iyi bilirKızlar bende polikistik over başlangıcı varmış ve yaptığım testler böyle çıkıyor sizce neden acabaEki Görüntüle 2757726
Daha önce de kullanmıştım iki yol once 4v5 damla yapiyirum ama bilemedim acaba dedim testler mı bozuk n11 den toplu almistimBu pko’dan dolayı değildir bence. Ben de Pko var bir yumurtalığımda ama hormonlarım normal. idrar mı fazla geliyor acaba?
Yaparken dikkat edeyim bı daha bakalımCanım idrar fazlalıgından da olabiliyor polikistiği olan arkadaşlar da yapıyorlarsa onlar daha iyi bilir
En fazla 3 damla damlatmalisinizDaha önce de kullanmıştım iki yol once 4v5 damla yapiyirum ama bilemedim acaba dedim testler mı bozuk n11 den toplu almistim
Ben de bu testlerden yeni sipariş ettim daha denemedim bu markayı. Diğer markaları denedim böyle olmadı bende de hafif pko var. Bu markayı deneyenler 3 damla diyor:)Daha önce de kullanmıştım iki yol once 4v5 damla yapiyirum ama bilemedim acaba dedim testler mı bozuk n11 den toplu almistim
Tamam teşekkür ederimEn fazla 3 damla damlatmalisiniz
Bu marka ile yumurtlamanın tam gününü tutturabiliyoruz benim ilk gebeligimde ilk denemede hamile kalmıştım ben artık 3 damlayi geçmemBen de bu testlerden yeni sipariş ettim daha denemedim bu markayı. Diğer markaları denedim böyle olmadı bende de hafif pko var. Bu markayı deneyenler 3 damla diyor:)
Bu marka ile yumurtlamanın tam gününü tutturabiliyoruz benim ilk gebeligimde ilk denemede hamile kalmıştım ben artık 3 damlayi geçmem
Tabikii canim mutlaka, bak piki gordun ogunu degerlendir ertesi gün siliklesti mi tamamdir oda catlama ogunle birlikte devamında ki 2-3 gunu değerlendirin diye bilgi veriyorlar ovulasyon satan sayfalar.Yani sadece pik günü değil sonrasında silikleşmeye başladığı çatlama günleri de mi önemli o zaman ?
Canim muhtemelen 3 günün falan varSelam kızlar. Bugün adetimin 8.günü normalde 28-31 gün arasında adet oluyorum. Yumurtlamaya yaklaşmış mıyım? Bugünü değerlendireyim mi
Evet cok güzel bi yumurtlamaKızlar bu da benim bu günkü testim sizce yumurtlama günü müEki Görüntüle 2758100
Aynen gidişat öyle gösteriyorCanim muhtemelen 3 günün falan var
Bence bugün ve bundan sonraki 3 günü değerlendirinKızlar bu da benim bu günkü testim sizce yumurtlama günü müEki Görüntüle 2758100
Benim reglim biteli daha 4. Gün ya nasıl oldu bende anlamadımEvet cok güzel bi yumurtlamasperm sorunu yoksa önümüzdeki 4 günü üst üste degerlendirin ve bugünü tabi
Öyle deneyelim bakalım teşekkür ediyorum :)Tabikii canim mutlaka, bak piki gordun ogunu degerlendir ertesi gün siliklesti mi tamamdir oda catlama ogunle birlikte devamında ki 2-3 gunu değerlendirin diye bilgi veriyorlar ovulasyon satan sayfalar.
Siz peki hangi günleri değerlendirmiştiniz en çok bu merak konusu bize yardımcı olursanız cok sevinirizBu marka ile yumurtlamanın tam gününü tutturabiliyoruz benim ilk gebeligimde ilk denemede hamile kalmıştım ben artık 3 damlayi geçmem
Ben pik gördüğüm gün 1 bosluk bi de sonraki günü değerlendirdim umarım kacırmamısızdırPik gördüğüm gün ve sonrası iki günü değerlendirmiştim11 gün sonra da hamile olduğumu öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?