- 28 Aralık 2020
- 97
- 38
- 3
- 35
- Konu Sahibi yinemiguzelizyinemidiyet
-
Hobaa yine kafalar karışık şu anBen pik olan günden 2 gün öncesi, pik olan gün ve sonraki 1 gün diye biliyorum.
2 kez yumurtlama oluyor mu aynı ay içinde? Onu bilmiyordum benYa evet 2. Kez yumurtlamada olabiliyormus
Yani yumurtlama gününden 2-3 gün sonraki olmaz bence çünkü yumurta ömrü 24 saat. O yüzden pik günü ve sonrasında 24 saati önemli. Sperm 48 saat canlı kalabildiği için pikten önceki 2 gün dahil ilişki olmuşsa ihtimal var diye biliyorum benHobaa yine kafalar karışık şu an
Canim yumurtlama ve catlama ayri seyler yumurtlama oldugunda piki gordugun gün oluyorYani yumurtlama gününden 2-3 gün sonraki olmaz bence çünkü yumurta ömrü 24 saat. O yüzden pik günü ve sonrasında 24 saati önemli. Sperm 48 saat canlı kalabildiği için pikten önceki 2 gün dahil ilişki olmuşsa ihtimal var diye biliyorum ben
Yani sadece pik günü değil sonrasında silikleşmeye başladığı çatlama günleri de mi önemli o zaman ?Canim yumurtlama ve catlama ayri seyler yumurtlama oldugunda piki gordugun gün oluyor
Ertesi gün siliklesmeyi gormen lazım catlama olduğunu görmek için catlamadan sonra yumurta 24-36-48 saat yaşayabiliyor yani;
Piki gördüğünüz gün ve devamında ki 3 gün birliktelik öneriliyor.
Kizlar bir insatagramda bir gebenin gunlugu sayfasını takip etmenizi öneririm her sorunuzun cevabi orada var.
İnşşlh tekrardan güzel haberler alırsın canım benim de 1 tüp bebek geçmişim var olmadı bende başladım yine olursa bir ihtimal diye kaçırmamaya çalışıyorum. Ovülasyon testini ne sabah mı yapıyorsunuz yoksa öğleden sonra mıMerhaba arkadaşlar bende ovulasyon testi ile hamile kaldım pik gördüğünüz gün ve sonrası 3 günü değerlendirin ama pik göründü diye test yapmayı bırakmayın bence bende o ay iki defa yumurtlama oldu ben regliye yakın yumurtlamada hamile kalmışım ki öncesinde aşilama bile yapmıştık olmamıştı şimdi tekrar düşünüyorum iki gündür tekrar başladım teste
Yarın pik olacak bence yine buradan bizimle de paylaşın
O konuda bende maalesef cok bilgi sahibi değilim yanıltmayayım. Pik öncesi, pik ve sonraki 3 gün diyende var. Gün aşırı ile deneyip hamile kalan da bende de henüz netlik olusmadı o konudaEki Görüntüle 2757464 üstteki dune ait. Bugün t daha koyu. Dün degerendirmistik ama bugun de mi olmalı! Yardımcı olur musun
Bir şekilde olur o zaman inşalalhO konuda bende maalesef cok bilgi sahibi değilim yanıltmayayım. Pik öncesi, pik ve sonraki 3 gün diyende var. Gün aşırı ile deneyip hamile kalan da bende de henüz netlik olusmadı o konuda
İki gündür yapıyorum onu da 12 gibi genelde yapıyorum şu tüketimi 1.5 2 saat gibi bırakıyorum öncesinde de öyle yapmıştım hep aynı saatte yapmaya çalışın ilk idrarla da yapılmıyor bilmeyen arkadaşlar varsa. Rabbim herkesin dileğini kabul etsin tez zamanda inşallahİnşşlh tekrardan güzel haberler alırsın canım benim de 1 tüp bebek geçmişim var olmadı bende başladım yine olursa bir ihtimal diye kaçırmamaya çalışıyorum. Ovülasyon testini ne sabah mı yapıyorsunuz yoksa öğleden sonra mı
Canım daha var gibi sanki yanlıs yönlendirmeyeyim tabii ama. Normalde kaçıncı günü oluyor yumurtlaman erken mi biliyor musun?Selam kızlar. Bugün adetimin 8.günü normalde 28-31 gün arasında adet oluyorum. Yumurtlamaya yaklaşmış mıyım? Bugünü değerlendireyim mi
Daha önce iki kere takip etmiştim birinde 10.gün birinde 12.günde pik görmüştüm. Evet haklısın ama daha var bencede 2 3 günüCanım daha var gibi sanki yanlıs yönlendirmeyeyim tabii ama. Normalde kaçıncı günü oluyor yumurtlaman erken mi biliyor musun?
Hergun aynı saatte takip etmeye devam edin böyleyken bı anda pik oluyor birazda kendinizi takip edinSelam kızlar. Bugün adetimin 8.günü normalde 28-31 gün arasında adet oluyorum. Yumurtlamaya yaklaşmış mıyım? Bugünü değerlendireyim mi
Dikkat edeceğim teşekkür ederimHergun aynı saatte takip etmeye devam edin böyleyken bı anda pik oluyor birazda kendinizi takip edin
Bu pko’dan dolayı değildir bence. Ben de Pko var bir yumurtalığımda ama hormonlarım normal. idrar mı fazla geliyor acaba?Kızlar bende polikistik over başlangıcı varmış ve yaptığım testler böyle çıkıyor sizce neden acabaEki Görüntüle 2757726
Evet oldu bende değerlendirdim bunuda hayırlısı olsun inşallah hepimiz için:)Ya evet 2. Kez yumurtlamada olabiliyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?