• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon Takibi yapanlar bulusalım mı? Aralık Sonu Ocak başı:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde iki gün pik çıktı normal sanırım yarın heralde silikleşir die umuyorum inş olur 🙏🏻

Eklentiler

• 585D495F-18CB-4881-89D8-977EE28B5302.jpeg
    585D495F-18CB-4881-89D8-977EE28B5302.jpeg
    63,7 KB · Görüntüleme: 119
  • 363BCF99-DAAF-4A60-8EA2-1D6A13A9A51C.jpeg
    363BCF99-DAAF-4A60-8EA2-1D6A13A9A51C.jpeg
    151,9 KB · Görüntüleme: 144
Bende bu ay ilk kez duzenli takip ediorum hep pik test neden olabilir
IMG_20210101_134953.jpg
canım bak brnimkilerde bu şekilde pik zannettim 13 ve 15 i daha sonra birebeningünlüğü diye sayfa var instagramda oraya sordum daha olmamış devam et dedi bana kalırsa sendede olmuş pik ama kafam iyice karıştı benim p yüzden kesin bir şey söyleyemiyorum tecrübeli olanlar yardım ederse seviniriz 😊

Eki Görüntüle 2755524 canım bak brnimkilerde bu şekilde pik zannettim 13 ve 15 i daha sonra birebeningünlüğü diye sayfa var instagramda oraya sordum daha olmamış devam et dedi bana kalırsa sendede olmuş pik ama kafam iyice karıştı benim p yüzden kesin bir şey söyleyemiyorum tecrübeli olanlar yardım ederse seviniriz 😊
Bende bir gebenin günlüğü ile takip ettim bu ay bu arada 🙈
Pik olması için t nin c den gözle görülür farklı koyu olması gerekiyor bu arada. Sizde o olmamıs ama yumurtama da da benim 2 çizgi neredeyse aynıydı. 13 ve 15 baya yumurtlama gibi. Ama ben o kadar anlamıyorum ben de yeni anlamaya calısan biriyim sadece kendi testlerimle kıyaslayarak söylüyorum tabii

Bende bir gebenin günlüğü ile takip ettim bu ay bu arada 🙈
Pik olması için t nin c den gözle görülür farklı koyu olması gerekiyor bu arada. Sizde o olmamıs ama yumurtama da da benim 2 çizgi neredeyse aynıydı. 13 ve 15 baya yumurtlama gibi. Ama ben o kadar anlamıyorum ben de yeni anlamaya calısan biriyim sadece kendi testlerimle kıyaslayarak söylüyorum tabii
Oraya sordun mu peki

Ama tabii hala ben de anlayamadım hala tam ne zaman değerlendirilmeli 🤣 kimi yumurtama öncesi diyor, kimi yumurtlama, kimi ise catlama, kimi de catlama sonrası da 🤣 hangisini değerlendirmemiz gerektiğini şaşırdım ben 🙈
Pikten başlayıp 3 günü diyorlar canım eğer pik 2 3 gün sürerse yumurtanın çatladığı günüde mutlaka değerlendirmen gerekiyor. Piki değerlendirmende çok önemliymiş çünkü ne zaman çatlayacağı belli olmadığı için içerde hazır sperm bulundurun diyorlar öğrendiklerim bunlar

Eki Görüntüle 2755524 canım bak brnimkilerde bu şekilde pik zannettim 13 ve 15 i daha sonra birebeningünlüğü diye sayfa var instagramda oraya sordum daha olmamış devam et dedi bana kalırsa sendede olmuş pik ama kafam iyice karıştı benim p yüzden kesin bir şey söyleyemiyorum tecrübeli olanlar yardım ederse seviniriz 😊
Ayın 3 nde çok koyu oldu aslında ozaman kesin pik die düşündüm bu yaptıklarım o günkü kadar köyü olmadı aslında

Merhaba kızlar benimde 3 günüm var adetim bitsin hemen başlıycam vücut sıkacaklığımıda yataktan kalkmadan ölçücem inşşlh. Bu arada kızlar Folik asit de başlamadıysanız başlayın. İnşşlh bu ay hepimiz güzel haberler alalım bir birimize dua edelim canlarım🙂

Merhaba kızlar benimde 3 günüm var adetim bitsin hemen başlıycam vücut sıkacaklığımıda yataktan kalkmadan ölçücem inşşlh. Bu arada kızlar Folik asit de başlamadıysanız başlayın. İnşşlh bu ay hepimiz güzel haberler alalım bir birimize dua edelim canlarım🙂
Hepimiz için güzel haberler alacağımız günler olsun dilerim 🙏

Back