• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon Takibi yapanlar bulusalım mı? Aralık Sonu Ocak başı:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selamlar herkese
Bende bu ay ovulasyon testine başladım.
Trendyoldan aldım pko var bende. Adetin 18.günündeyim hala pik göremedim 🥴 eğer ikinci çizgi koyu olmazsa yumurtlama olmamış mı demek oluyor bu? Aslında akşamları inofolic sabahları da incir ve havuç kürü içiyorum 😣 yardımcı olur musunuz tecrübeliler

Kızlar merhaba bende bu ay test yapmaya başladım sanki bugün koyuluk var değerlendirmeli miyim

Eklentiler

• B2F6013F-9DC1-4DB3-BD62-1C7A7DF5D922.jpeg
    B2F6013F-9DC1-4DB3-BD62-1C7A7DF5D922.jpeg
    61,7 KB · Görüntüleme: 138
Merhaba,

22 Aralık 2020 regl son günü takibe başladım. Birkaç aydır takip etmeye calısıyordum ancak regl çok düzensiz olmaya ve göremeyince de vazgeçmeye başlamıştım. Bu ay yine bir umut Innovita marka Ovulasyon testi aldım. Testi yaparken burada bazı kızların “birgebeningünlüğü” hesabı önerisiyle o hesaptaki Ovulasyon testini de aldım. Dün ilk defa çizgiler yaklastı:) Bugün de pik gördüm. Nasıl değerlendirmem gerektiği konusunda yardımcı olabilecek biri var mıdır? Bugün itibariyle silikleşene kadar her günü değerlendirmeli miyim?
ayrıca elimde laboquick ve artı med ovulasyon kitleri de vardı. Bu marka ile takip yapanlar için yardımcı olması adına ekliyorum sonucları. Belki benim de bir baskasına faydam olur 🙏
Bende aynı marka 3 test yaptım ve seninkiyle tıpatıp aynı :)

Eklentiler

• DC527A49-8000-4B29-90F6-ED026E1A1267.png
    DC527A49-8000-4B29-90F6-ED026E1A1267.png
    299,1 KB · Görüntüleme: 140
Merhaba,

22 Aralık 2020 regl son günü takibe başladım. Birkaç aydır takip etmeye calısıyordum ancak regl çok düzensiz olmaya ve göremeyince de vazgeçmeye başlamıştım. Bu ay yine bir umut Innovita marka Ovulasyon testi aldım. Testi yaparken burada bazı kızların “birgebeningünlüğü” hesabı önerisiyle o hesaptaki Ovulasyon testini de aldım. Dün ilk defa çizgiler yaklastı:) Bugün de pik gördüm. Nasıl değerlendirmem gerektiği konusunda yardımcı olabilecek biri var mıdır? Bugün itibariyle silikleşene kadar her günü değerlendirmeli miyim?
ayrıca elimde laboquick ve artı med ovulasyon kitleri de vardı. Bu marka ile takip yapanlar için yardımcı olması adına ekliyorum sonucları. Belki benim de bir baskasına faydam olur 🙏
Bu resimde altta beyaz ovülasyon testi hangi marka canım? Herkeste onu görüyorum da bi ben bulamadım 🙈 bu arada inşallah hayırlı haberi alırsın en kısa sürede...

Back