- Konu Sahibi yinemiguzelizyinemidiyet
-
Pik gibi değerlendir bence ne olur ne olmazKızlar merhaba bende bu ay test yapmaya başladım sanki bugün koyuluk var değerlendirmeli miyim
Bende aynı marka 3 test yaptım ve seninkiyle tıpatıp aynı :)Merhaba,
22 Aralık 2020 regl son günü takibe başladım. Birkaç aydır takip etmeye calısıyordum ancak regl çok düzensiz olmaya ve göremeyince de vazgeçmeye başlamıştım. Bu ay yine bir umut Innovita marka Ovulasyon testi aldım. Testi yaparken burada bazı kızların “birgebeningünlüğü” hesabı önerisiyle o hesaptaki Ovulasyon testini de aldım. Dün ilk defa çizgiler yaklastı:) Bugün de pik gördüm. Nasıl değerlendirmem gerektiği konusunda yardımcı olabilecek biri var mıdır? Bugün itibariyle silikleşene kadar her günü değerlendirmeli miyim?
ayrıca elimde laboquick ve artı med ovulasyon kitleri de vardı. Bu marka ile takip yapanlar için yardımcı olması adına ekliyorum sonucları. Belki benim de bir baskasına faydam olur
Bu yarın pik olur gibi görünüyorKızlar merhaba bende bu ay test yapmaya başladım sanki bugün koyuluk var değerlendirmeli miyim
Aynen sizde pik dönemindesinizBende aynı marka 3 test yaptım ve seninkiyle tıpatıp aynı :)
Yarın pik olacak bence yine buradan bizimle de paylaşınDünü değerlenmiştik planım yarın içindi ama bugünü de değerlendirelim o zaman garanti olsun
Bu resimde altta beyaz ovülasyon testi hangi marka canım? Herkeste onu görüyorum da bi ben bulamadımMerhaba,
22 Aralık 2020 regl son günü takibe başladım. Birkaç aydır takip etmeye calısıyordum ancak regl çok düzensiz olmaya ve göremeyince de vazgeçmeye başlamıştım. Bu ay yine bir umut Innovita marka Ovulasyon testi aldım. Testi yaparken burada bazı kızların “birgebeningünlüğü” hesabı önerisiyle o hesaptaki Ovulasyon testini de aldım. Dün ilk defa çizgiler yaklastı:) Bugün de pik gördüm. Nasıl değerlendirmem gerektiği konusunda yardımcı olabilecek biri var mıdır? Bugün itibariyle silikleşene kadar her günü değerlendirmeli miyim?
ayrıca elimde laboquick ve artı med ovulasyon kitleri de vardı. Bu marka ile takip yapanlar için yardımcı olması adına ekliyorum sonucları. Belki benim de bir baskasına faydam olur
Merhaba onun markası laboquick aynen en yogunlukta o kullanılıyor baya uyguna geliyor coklu paketleriBu resimde altta beyaz ovülasyon testi hangi marka canım? Herkeste onu görüyorum da bi ben bulamadımbu arada inşallah hayırlı haberi alırsın en kısa sürede...
İşte o konuda bende de soru işareti var halaYani öncesinde birlikte olunuyor piki görene kadar. Daha sonra bırakılıyor mu Yoksa piki gördükten sonra mı değerlendiriliyor
Ay bazıları piki görüp o gün ve sonrasındaki üç gün diyolar. Kimide öncesi ve pik olduğu gün diyorİşte o konuda bende de soru işareti var hala
Ben pik olan günden 2 gün öncesi, pik olan gün ve sonraki 1 gün diye biliyorum.Ay bazıları piki görüp o gün ve sonrasındaki üç gün diyolar. Kimide öncesi ve pik olduğu gün diyorHangisi doğru aceba. Bilen yok muu
Teşekkür ediyorumMerhaba onun markası laboquick aynen en yogunlukta o kullanılıyor baya uyguna geliyor coklu paketleri
Piki gördüm bugünYarın pik olacak bence yine buradan bizimle de paylaşın
Aradan 5 gğn geçti tekrar testlerim böyle çıktı 2. Kez yumutlamam oldu bakalım hayırlısıAynen sizde pik dönemindesiniz
Ya evet 2. Kez yumurtlamada olabiliyormusAradan 5 gğn geçti tekrar testlerim böyle çıktı 2. Kez yumutlamam oldu bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?