- 24 Aralık 2020
- 132
- 39
- 48
- 29
- Konu Sahibi yinemiguzelizyinemidiyet
-
Tümünü fotoğrafladığın bir yer var mı canımKızlar size bişi sorcam benim testlerim bir belirgin bir silik çıkıyor artık kafayı yiycem akıntım bugün baya çogaldı fakat silik ovülasyon testleri. Rüyalarımda bile test yapar hale geldim artık
Ayy çok sevindim canım evet gebesin senCanımm ben dayanamayıp az önce gebelik testi yaptım bakar mısın ben mi yanlış görüyorum
Biz de görcez mi o günleri dersin :)Ayy çok sevindim canım evet gebesin sen
İnşallah inşallahBiz de görcez mi o günleri dersin :)
Benimde lekem geldi bende oldum galibaDün gece rüyamda regl olmuştum. Artık ne kadar takıntı yaptıysam
Merhaba,
22 Aralık 2020 regl son günü takibe başladım. Birkaç aydır takip etmeye calısıyordum ancak regl çok düzensiz olmaya ve göremeyince de vazgeçmeye başlamıştım. Bu ay yine bir umut Innovita marka Ovulasyon testi aldım. Testi yaparken burada bazı kızların “birgebeningünlüğü” hesabı önerisiyle o hesaptaki Ovulasyon testini de aldım. Dün ilk defa çizgiler yaklastı:) Bugün de pik gördüm. Nasıl değerlendirmem gerektiği konusunda yardımcı olabilecek biri var mıdır? Bugün itibariyle silikleşene kadar her günü değerlendirmeli miyim?
ayrıca elimde laboquick ve artı med ovulasyon kitleri de vardı. Bu marka ile takip yapanlar için yardımcı olması adına ekliyorum sonucları. Belki benim de bir baskasına faydam olur
Bugün beşinci günüm ama bir silik bir koyu çıktı sürekli bugün iyice silikti artık canım sıkıldı yüklemeye çalıyorum ama resim boyutu büyük diyor gün içinde tekrar denerim inşşlhTümünü fotoğrafladığın bir yer var mı canım
Kaçıncı günün reglnin?
18 Ocak canımİnşallah inşallahbu ay olmadı inşallah bidahaki.ayda biz gebelik haberi veririz inşallah canım senin bat nezman
Sizin varmış daha inşallah sizde gebelik haberi alırsınız18 Ocak canım
11 Ocak da pik olmuş gibi ama sanki 14 de tekrar koyulaşma olmuş bu gün yaptınız mı testEki Görüntüle 2761375 testime bakabilir misiniz
Naptın test yaptın mı bu gün yada kan verdin mi beta için merak içinde seni bekliyoruzCanımm ben dayanamayıp az önce gebelik testi yaptım bakar mısın ben mi yanlış görüyorum
Benimde bugün lekem geldi bende regl olacagım sanırım yarınBenimde lekem geldi bende oldum galiba
Canım şimdi herşeyi yazdım konu açtım bakabilirsinNaptın test yaptın mı bu gün yada kan verdin mi beta için merak içinde seni bekliyoruz
Bugün 15. Gün mü canım regl başlangıcından sonraKızlar benim testler hep koyu çıkıyor yniye böyle anlamıyorum sanırım ben yumurtlama yakalayamadım hiç ya Eki Görüntüle 2761723
Yok canım ben tarih olarak yazıyorum benim reglim daha düzene bile binmedi doğum yapalı 15 ay oldu daha bu ay arka arkaya reglim oldu reglim biteli 10. Gün bu günBugün 15. Gün mü canım regl başlangıcından sonra
Maşallah bak çok güzel pik olmuş muhtemelen yarın yada diğer gün silişleşir bugün yarını ve ondan sonraki iki günü hep değerlendir inşAllah Rabbim hayırla tutmasını nasip etsinMerhaba kızlar benimde ovulasyonum değerlendirimisiniz dün akşam ve bugün aynı çıktı
Merhaba.Bugünü ve sonraki 2 günü mutlaka değerlendirinMerhaba kızlar benimde ovulasyonum değerlendirimisiniz dün akşam ve bugün aynı çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?