- 8 Aralık 2020
- 734
- 991
- 23
- Konu Sahibi yinemiguzelizyinemidiyet
-
Sıvı alımına dikkat ederek mi yaptın testleri canımSelam kızlarBugün adetin 14.günü sabah test yaptım pik e çok yakındı sonra akşam 6 da bakayım dedim silikleşmişti. Çatlamış mı ? Bu kadar çabuk çatlayabilir mi kafama takıldı ?
Evet canım 2.5 saat su içmemiştimSıvı alımına dikkat ederek mi yaptın testleri canım
Zaten pik olduktan sonra 24 saaten içinde çatlayacak demek oluyor canım demekki seninki hemen çatladı bugünü yarını inşAllah değerlendirebilirsinEvet canım 2.5 saat su içmemiştim
İnşallah öyledir canım ya tam pik değildi sabah ama bayağı koyuydu. Değerlendirdim bugünü, yarını ve sonraki günüde değerlendiricem inşallah olurZaten pik olduktan sonra 24 saaten içinde çatlayacak demek oluyor canım demekki seninki hemen çatladı bugünü yarını inşAllah değerlendirebilirsin
İnşAllah tutar canım güzel haberlerini bekliyorum inşAllahİnşallah öyledir canım ya tam pik değildi sabah ama bayağı koyuydu. Değerlendirdim bugünü, yarını ve sonraki günüde değerlendiricem inşallah olur
Sağolasın canımİnşAllah tutar canım güzel haberlerini bekliyorum inşAllah
11 gün sonra inşAllah tekrar testi dene ben çatlamadan tam 11 gün sonra öğrenmiş oldumİnşAllah tutar canım güzel haberlerini bekliyorum inşAllah
11 gün sonra inşAllah tekrar testi dene ben çatlamadan tam 11 gün sonra öğrenmiş oldumSağolasın canım
İnşallah güzel haberler veririm sizlere11 gün sonra inşAllah tekrar testi dene ben çatlamadan tam 11 gün sonra öğrenmiş oldum
Aminn inşAllah amin Allah razı olsunİnşallah güzel haberler veririm sizlereSeninde sağlıkla büyüsün bebeğin
Hamilelik testi varsa yap canım bir yada uzun süreli çıkarsa çatlama olmadığı için diyor kimisi ama eğer doktora gitme şansın varsa bence bir görün yumurtaların büyümüş müKızlar benim testler hep koyu çıkıyor yniye böyle anlamıyorum sanırım ben yumurtlama yakalayamadım hiç ya Eki Görüntüle 2761723
Leken devam ediyormu benim hala kahverengi olrak geliyor tam sokulemedim dahaBenimde bugün lekem geldi bende regl olacagım sanırım yarın
Canım sen tam regl döneminde misin. Yerleşme lekesi falan da oluyor yaLeken devam ediyormu benim hala kahverengi olrak geliyor tam sokulemedim daha
Benim regl döndü yerleşme falan değil maalesefLeken devam ediyormu benim hala kahverengi olrak geliyor tam sokulemedim daha
2 gündürkahve rengi leke geliyor bgnde 3. Gün ama daha tam sokulemedim bgn tam regil günüm canımCanım sen tam regl döneminde misin. Yerleşme lekesi falan da oluyor ya
Öyle tabikiBenim regl döndü yerleşme falan değil maalesefdenemelere devam yine hayal kırıklığı oldu biraz ama rabbim hayırlısını nasip etsin
Doktora gitme durumum maalesef yok çok kırsaldayız az önce markete gittim test yapacaktım lekelenmem olmuş sanırım olmadı bizim zaten iki haftaya bi regli oluyorumHamilelik testi varsa yap canım bir yada uzun süreli çıkarsa çatlama olmadığı için diyor kimisi ama eğer doktora gitme şansın varsa bence bir görün yumurtaların büyümüş mü
Bende sunan seninle aynıyım yaa lekelenme başladıBenim regl döndü yerleşme falan değil maalesefdenemelere devam yine hayal kırıklığı oldu biraz ama rabbim hayırlısını nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?