Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon Takibi yapanlar bulusalım mı? Aralık Sonu Ocak başı:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Artık hayali çizgiler görüyorum filasla inceleyip bakıyorum kafayı yedim Allah'ım ne zor bu yolda güçlü yürümek her ay negatif diyorum bi gün pozitif gorecekmiyim acaba
Canım bu öyle zor bişey ki başa gelen anlamıyormuş hemen ilk denemede olacak sanıyordum ne olur Rabbim daha fazla bekletme bizleri

Çok sağolun bilgi için. İnşallah Allah isteyen herkese hayırlısıyla doğru zamanda nasip eder. Bakalım bekleyip göreceğiz

Canım bu öyle zor bişey ki başa gelen anlamıyormuş hemen ilk denemede olacak sanıyordum ne olur Rabbim daha fazla bekletme bizleri
Amin isteyen kimseyi inşallah rabbim hayırlısıyla nasip etsin sağlıkla, sıhhatle. Gercekten ben de korunmayı bırakınca hamile kalınır sanıyordum insan gercekten yasamadan anlayamıyormus

Amin isteyen kimseyi inşallah rabbim hayırlısıyla nasip etsin sağlıkla, sıhhatle. Gercekten ben de korunmayı bırakınca hamile kalınır sanıyordum insan gercekten yasamadan anlayamıyormus
Ya kızlar bende ovulasyon takibi yaptım bu ay şimdi adetime 4 5 gün kaldı erken gebelik testi yaptım aslında bu konuyla tam alakalı değil ama siz şuam aktifsiniz diye buraya yazmak istedim çünkü içim içimi yiyo kendi kendimi kurmaktan çok yoruldum gebelik testinde hep tertemiz negatif görmüşümdür şimdi bu atacağım resimde siz çizgi görüyor musunuz yada bu kuruma çizgisi denen şey midir resimde nerdeyse hiç belli değil elime alıp bakınca belli bana bişeyler söyleseniz

Eklentiler

• 214410A5-80B0-4F6A-9D2B-E34B34D118F7.jpeg
    63,4 KB · Görüntüleme: 60
Hayalet çizgiye benzer bişi görünüyor ama ben hic görmediğim için bilen arkadaslarım daha doğru yanıtlayıp yönlendirecektir dilerim pozitif sonuçlar nasip olur

Bende aynı şeyi yaşıyorum ben normal test yaptım ama belkide psikolojik

Ovülasyonda da hangi günleri değerlendirdiniz bizi de aydınlatırsanız cok seviniriz
Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin insallah canım
Canım ben bir şoku atlatayım herşeyi yazacağım buradan hiç merak etmeyin merak edenler faydalansın diye herşeyi anlatacağım

Çizgi belli ama çizgi kaç dk içinde oluştu o da önemli bazen kuruma çizgileri de olabiliyor maalesef ki ama inş senin testin öyle olmaz pozitiftir

Kuruma çizgisi nasıl bişey ki yavrum ya inşallah öyle değildir mucizeye ihtiyacım var herkesin olduğu gibi ama benim bide özel durumum var hastalığım var o yüzden dr da söyledi hemen kalmaya çalış diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…