- 13 Ocak 2021
- 327
- 315
- 53
- Konu Sahibi yinemiguzelizyinemidiyet
-
Canım bu öyle zor bişey ki başa gelen anlamıyormuş hemen ilk denemede olacak sanıyordum ne olur Rabbim daha fazla bekletme bizleriArtık hayali çizgiler görüyorum filasla inceleyip bakıyorum kafayı yedim Allah'ım ne zor bu yolda güçlü yürümek her ay negatif diyorum bi gün pozitif gorecekmiyim acaba
Çok sağolun bilgi için. İnşallah Allah isteyen herkese hayırlısıyla doğru zamanda nasip eder. Bakalım bekleyip göreceğizYA hiç öyle düşünmeyin ben aslında bu konuda dün yazacaktım ama her insanda olmuyor diye yazmak istemedim benim hamile olduğum zaman ben bunu okumuştum defalarca denedim lh testinile hiç yok denecek kadar di ikinci çizgi hanelik testi pozitif çıkıyor betam artıyordu ama yok lh testi testim hiç iki çizgi olmadı hep diyorlardı hamile iseniz lh testleri çizgileri çok koyu demişlerdi bende de test fazla idi kaç defa denedim yok. Biraz uzun oldu ama inanın herkeste aynı olmuyor bence kendinizi olumsuz sartlamayin
Aminnn inşallahCanım bu öyle zor bişey ki başa gelen anlamıyormuş hemen ilk denemede olacak sanıyordum ne olur Rabbim daha fazla bekletme bizleri
Canımm ben dayanamayıp az önce gebelik testi yaptım bakar mısın ben mi yanlış görüyorumAminnn inşallah
Ay hayırlı olsun 2. Çizgi cok net görülüyor tebrik ederimmCanımm ben dayanamayıp az önce gebelik testi yaptım bakar mısın ben mi yanlış görüyorum
Ovülasyonda da hangi günleri değerlendirdiniz bizi de aydınlatırsanız cok sevinirizCanımm ben dayanamayıp az önce gebelik testi yaptım bakar mısın ben mi yanlış görüyorum
AminCanım bu öyle zor bişey ki başa gelen anlamıyormuş hemen ilk denemede olacak sanıyordum ne olur Rabbim daha fazla bekletme bizleri
Ya kızlar bende ovulasyon takibi yaptım bu ay şimdi adetime 4 5 gün kaldı erken gebelik testi yaptım aslında bu konuyla tam alakalı değil ama siz şuam aktifsiniz diye buraya yazmak istedim çünkü içim içimi yiyo kendi kendimi kurmaktan çok yoruldum gebelik testinde hep tertemiz negatif görmüşümdür şimdi bu atacağım resimde siz çizgi görüyor musunuz yada bu kuruma çizgisi denen şey midir resimde nerdeyse hiç belli değil elime alıp bakınca belli bana bişeyler söylesenizAministeyen kimseyi inşallah rabbim hayırlısıyla nasip etsin sağlıkla, sıhhatle. Gercekten ben de korunmayı bırakınca hamile kalınır sanıyordum insan gercekten yasamadan anlayamıyormus
Hayalet çizgiye benzer bişi görünüyor ama ben hic görmediğim için bilen arkadaslarım daha doğru yanıtlayıp yönlendirecektirYa kızlar bende ovulasyon takibi yaptım bu ay şimdi adetime 4 5 gün kaldı erken gebelik testi yaptım aslında bu konuyla tam alakalı değil ama siz şuam aktifsiniz diye buraya yazmak istedim çünkü içim içimi yiyo kendi kendimi kurmaktan çok yoruldum gebelik testinde hep tertemiz negatif görmüşümdür şimdi bu atacağım resimde siz çizgi görüyor musunuz yada bu kuruma çizgisi denen şey midir resimde nerdeyse hiç belli değil elime alıp bakınca belli bana bişeyler söyleseniz
Bu hayalet çizgi de sonradan pozitifleşen mi oluyor dilerim hepimiz bu duyguyu yaşarızHayalet çizgiye benzer bişi görünüyor ama ben hic görmediğim için bilen arkadaslarım daha doğru yanıtlayıp yönlendirecektirdilerim pozitif sonuçlar nasip olur
Genelde öyle oluyormus tabii umut vermeyeyim de okuduklarımdan öyle biliyorum ben deBu hayalet çizgi de sonradan pozitifleşen mi oluyor dilerim hepimiz bu duyguyu yaşarız
İnşallh öyle olur miyom var bende be çok hızlı büyüyor çoğalıyorlar dr biran önce gebe kalmay bak dediGenelde öyle oluyormus tabii umut vermeyeyim de okuduklarımdan öyle biliyorum ben de
Cok gecmis olsun Rabbim sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla nasip eder dilerim size ve isteyen herkese hepimizeİnşallh öyle olur miyom var bende be çok hızlı büyüyor çoğalıyorlar dr biran önce gebe kalmay bak dedi
Bende aynı şeyi yaşıyorum ben normal test yaptım ama belkide psikolojikYa kızlar bende ovulasyon takibi yaptım bu ay şimdi adetime 4 5 gün kaldı erken gebelik testi yaptım aslında bu konuyla tam alakalı değil ama siz şuam aktifsiniz diye buraya yazmak istedim çünkü içim içimi yiyo kendi kendimi kurmaktan çok yoruldum gebelik testinde hep tertemiz negatif görmüşümdür şimdi bu atacağım resimde siz çizgi görüyor musunuz yada bu kuruma çizgisi denen şey midir resimde nerdeyse hiç belli değil elime alıp bakınca belli bana bişeyler söyleseniz
Canım ben bir şoku atlatayım herşeyi yazacağım buradan hiç merak etmeyin merak edenler faydalansın diye herşeyi anlatacağımOvülasyonda da hangi günleri değerlendirdiniz bizi de aydınlatırsanız cok seviniriz
Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin insallah canım
Yaa hadiii hayırlı olsun bencede bariz ikinci çizgi belli rabbim inşallah hayırlı uğurlu etsinCanımm ben dayanamayıp az önce gebelik testi yaptım bakar mısın ben mi yanlış görüyorum
Çizgi belli ama çizgi kaç dk içinde oluştu o da önemli bazen kuruma çizgileri de olabiliyor maalesef ki ama inş senin testin öyle olmaz pozitiftirYa kızlar bende ovulasyon takibi yaptım bu ay şimdi adetime 4 5 gün kaldı erken gebelik testi yaptım aslında bu konuyla tam alakalı değil ama siz şuam aktifsiniz diye buraya yazmak istedim çünkü içim içimi yiyo kendi kendimi kurmaktan çok yoruldum gebelik testinde hep tertemiz negatif görmüşümdür şimdi bu atacağım resimde siz çizgi görüyor musunuz yada bu kuruma çizgisi denen şey midir resimde nerdeyse hiç belli değil elime alıp bakınca belli bana bişeyler söyleseniz
Ayy çok sevindim senin adına ya rabbim sağlıçakla kuçağına almayı nasip etsinCanımm ben dayanamayıp az önce gebelik testi yaptım bakar mısın ben mi yanlış görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?