- 18 Şubat 2020
- 109
- 59
- 18
- 38
- Konu Sahibi yinemiguzelizyinemidiyet
Merhaba.Bugünü ve sonraki 2 günü mutlaka değerlendirin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba.Yumurtlama kanaması diye bir şey var duydunuz mu hiç çatlama olunca hafif kanama olurmuş çok nadir bunu görebilirmişiz bir doktor söylemişti youtube da dinlediğim..Merhaba kızlar bişiy sorcam bilgisi olan yardımcı olabilirmi çarşamba çatlama iğnesi oldum doktor 3 gün ilişki önerdi ve düngeceyi değerlendirdik 4 saat sonrada akıntı ın içinde pembe renkte çok az kan vardı neden olabilir
Üzülmeyelim moralimizi bozmayalım aksi durumda daha da stres oluyor insan sizi cok iyi anlıyorum. Benim de 6 ay oldu deneme sürecim her ay üzülüyorum regl olunca. Ki bu ay ilk defa yumurtlama yakalamıstım ama nasip Rabbim bize de nasip edecektir insallahDoktora gitme durumum maalesef yok çok kırsaldayız az önce markete gittim test yapacaktım lekelenmem olmuş sanırım olmadı bizim zaten iki haftaya bi regli oluyorum
Anladım canım hayırlısı olsun hiç canını sıkma inşşlh tekrardan güzel haberi duyarsınDoktora gitme durumum maalesef yok çok kırsaldayız az önce markete gittim test yapacaktım lekelenmem olmuş sanırım olmadı bizim zaten iki haftaya bi regli oluyorum
Ben Lapquik in testini kullanıyorum canımKızlar merhaba bu ovulasyon testini regl bittikten hemen sonra mi yapmaya baslamak gerekiyor ? Ve ne marka onerirsiniz ben eczaneden miratech marka test aldım acaba kullananlar var mi ? Deneyimli anne adaylarindan yardım istiyorum
Nerden temin ettiniz pekiBen Lapquik in testini kullanıyorum canım
Haklısınız hayırlısı olsun tabi de pik de eşimi evde yakalayınca 10 güne dağa gidecek bizde bir ay demek iki ay boş demek oluyor tabi herşey kader kısmetÜzülmeyelim moralimizi bozmayalım aksi durumda daha da stres oluyor insan sizi cok iyi anlıyorum. Benim de 6 ay oldu deneme sürecim her ay üzülüyorum regl olunca. Ki bu ay ilk defa yumurtlama yakalamıstım ama nasip Rabbim bize de nasip edecektir insallah
Rabbim hayırlısıyla nasip etsin dilerim size de ve isteyen hepimize deHaklısınız hayırlısı olsun tabi de pik de eşimi evde yakalayınca 10 güne dağa gidecek bizde bir ay demek iki ay boş demek oluyor tabi herşey kader kısmet
Canım benimde koyu çıkıyor pco falan var mı sende ?Kızlar benim testler hep koyu çıkıyor yniye böyle anlamıyorum sanırım ben yumurtlama yakalayamadım hiç ya Eki Görüntüle 2761723
Ben n 11 sen sipariş etmiştim canımNerden temin ettiniz peki
Benim eşimde askeri personel canım seni anlayabiliyorum bizimde çok gitti bazen yumurtlamayı yakalıyorum yanımda olmuyor. Tam diyorum bu ay bir tedaviye başlayım diyoruz sıkıntı çıkıyor. Bazen insanın elinde olmuyor. Onun için umudumuz yitirmeyelimHaklısınız hayırlısı olsun tabi de pik de eşimi evde yakalayınca 10 güne dağa gidecek bizde bir ay demek iki ay boş demek oluyor tabi herşey kader kısmet
Bir sorum daha olacak regl bittiginde mi hemen teste başlıyoruz yoksa 4 5 gun reglden sonra beklediniz mi ?Ben n 11 sen sipariş etmiştim canım
Ben ilk yaptıgım da tüm ay yapmıştım regl olana kadar ama sonradan kendi vücudumu tanıyınca artık reglden bir hafta sonra başlıyorumBir sorum daha olacak regl bittiginde mi hemen teste başlıyoruz yoksa 4 5 gun reglden sonra beklediniz mi ?
Cok cok teşekkür ediyorum verdiğiniz cevaplar için inşallah en yakin zamanda hepimiz guzel haberler alırızBen ilk yaptıgım da tüm ay yapmıştım regl olana kadar ama sonradan kendi vücudumu tanıyınca artık reglden bir hafta sonra başlıyorum
Rica ederim inşşlh hep beraber alırız. Burda ben herkesi heyecanla bekliyorum güzel haberini inşşlhCok cok teşekkür ediyorum verdiğiniz cevaplar için inşallah en yakin zamanda hepimiz guzel haberler alırız