• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon Takibi yapanlar bulusalım mı? Aralık Sonu Ocak başı:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar 🌸 Bugün adetin 14.günü sabah test yaptım pik e çok yakındı sonra akşam 6 da bakayım dedim silikleşmişti. Çatlamış mı ? Bu kadar çabuk çatlayabilir mi kafama takıldı ? 🤨

Eklentiler

• A42AB89A-7D5A-4114-91D8-451DD229DF45.jpeg
    A42AB89A-7D5A-4114-91D8-451DD229DF45.jpeg
    98 KB · Görüntüleme: 43
Zaten pik olduktan sonra 24 saaten içinde çatlayacak demek oluyor canım demekki seninki hemen çatladı bugünü yarını inşAllah değerlendirebilirsin
İnşallah öyledir canım ya tam pik değildi sabah ama bayağı koyuydu. Değerlendirdim bugünü, yarını ve sonraki günüde değerlendiricem inşallah olur 🙏🏻

Kızlar benim testler hep koyu çıkıyor yniye böyle anlamıyorum sanırım ben yumurtlama yakalayamadım hiç ya Eki Görüntüle 2761723
Hamilelik testi varsa yap canım bir yada uzun süreli çıkarsa çatlama olmadığı için diyor kimisi ama eğer doktora gitme şansın varsa bence bir görün yumurtaların büyümüş mü

Benim regl döndü yerleşme falan değil maalesef 😔 denemelere devam yine hayal kırıklığı oldu biraz ama rabbim hayırlısını nasip etsin 🙏
Öyle tabiki 😔 ben daha tam regile dönemedim ama bgn 3 gün kahverengiye leke geliyor hala anlamadım neden böyle oldu

Hamilelik testi varsa yap canım bir yada uzun süreli çıkarsa çatlama olmadığı için diyor kimisi ama eğer doktora gitme şansın varsa bence bir görün yumurtaların büyümüş mü
Doktora gitme durumum maalesef yok çok kırsaldayız az önce markete gittim test yapacaktım lekelenmem olmuş sanırım olmadı bizim zaten iki haftaya bi regli oluyorum 🌼🥺😥

Back