- 13 Ocak 2021
- 327
- 315
- 53
- Konu Sahibi yinemiguzelizyinemidiyet
Bu 7.ay canım Allahım inşAllah daha fazla bekletmesin hiç birimizi. Senin ne kadar olduİnşallah bebeğin tutunmustur sana canım
Nezmandir düşünüyorsun bebiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu 7.ay canım Allahım inşAllah daha fazla bekletmesin hiç birimizi. Senin ne kadar olduİnşallah bebeğin tutunmustur sana canım
Sizde mi ovulasyon testine bakarak söylüyorsunuz karamsarlıga kapılmayalım bence ya ovulasyon testleri her zaman gebeliği gösterir mi lh ta mı artmalı gebelikte ben mi acaba bilgisizim bilemedim deBenimde bu ay olmadı galiba bat 2 gün kaldı ama hepsi negatif
Ovülasyon testi evetBu ovulasyon testi mi acaba? Moralinizi bpzmayın herkeste hamileyken ovulasyon çift çizgi olur diye bi kosul var mı sanmıyorum. Benim de bat ptesi ovulasyon testlerine ben de hala devam ediyorum 2. Yumurtlama olursa kaçırmayayım diye ama benim de hep silik
Bu 4. ay denememiz olacak inşallah canı
Ben üzerime alınmışım sanırımİnşallah bebeğin tutunmustur sana canım
Sen ben var mı canım ger birimiz burada birbirimize umut olmaya çalışıyoruz işte destek olacağız birbirimizeBen üzerime alınmışım sanırım
Canımm bugünde test yaptım dünden de koyu çıktı bakar mısın bugün 24.gün regle 5 gün kaldı ay sence ne anlama geliyor ya . Testleri ekliyorumİnşallah bebeğin tutunmustur sana canım
Benim 2 seneyi geçtiBu 7.ay canım Allahım inşAllah daha fazla bekletmesin hiç birimizi. Senin ne kadar oldu
Bende bu ay ovulasyon takibi yaptım yumurtlama çatlama oldu bugün çatlama sonrası 12. GünümSiz
Sizde mi ovulasyon testine bakarak söylüyorsunuz karamsarlıga kapılmayalım bence ya ovulasyon testleri her zaman gebeliği gösterir mi lh ta mı artmalı gebelikte ben mi acaba bilgisizim bilemedim de
Rabbim inşAllah daha fazla bekletip içini daraltmasın Rabbim imdadına yetişsin inşAllah artık bu ay gelsin mucizenBenim 2 seneyi geçti
OlsunBen üzerime alınmışım sanırım
Canım senin çizgilerin hep aynı koyulukta bence sen gebesin yerinde olsam test yaparım vallah ay inşallah gebesindir yaCanımm bugünde test yaptım dünden de koyu çıktı bakar mısın bugün 24.gün regle 5 gün kaldı ay sence ne anlama geliyor ya . Testleri ekliyorum
Aminn canım inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahRabbim inşAllah daha fazla bekletip içini daraltmasın Rabbim imdadına yetişsin inşAllah artık bu ay gelsin mucizen
Ya çoğu kişi ovulasyon ile de öğreniyor evinde o var die sonra testle gebe olduklarını öğreniyorlarSiz
Sizde mi ovulasyon testine bakarak söylüyorsunuz karamsarlıga kapılmayalım bence ya ovulasyon testleri her zaman gebeliği gösterir mi lh ta mı artmalı gebelikte ben mi acaba bilgisizim bilemedim de
Canımm inşAllah inşAllah ne olur duanı eksik etme inşAllah öyledir yaCanım senin çizgilerin hep aynı koyulukta bence sen gebesin yerinde olsam test yaparım vallah ay inşallah gebesindir ya
Yani belki ekrandan bize tam yansımıyordur canım görünmüyor gibiBunuda 3 gün önce yapmıştım kendi kendime hayali çizgi görmüştüm çekmiştim ama bisy yok halbuki dimi
YA hiç öyle düşünmeyin ben aslında bu konuda dün yazacaktım ama her insanda olmuyor diye yazmak istemedim benim hamile olduğum zaman ben bunu okumuştum defalarca denedim lh testinile hiç yok denecek kadar di ikinci çizgi hanelik testi pozitif çıkıyor betam artıyordu ama yok lh testi testim hiç iki çizgi olmadı hep diyorlardı hamile iseniz lh testleri çizgileri çok koyu demişlerdi bende de test fazla idi kaç defa denedim yok. Biraz uzun oldu ama inanın herkeste aynı olmuyor bence kendinizi olumsuz sartlamayinKızlar, birçok kişi ovülasyon testi pozitif çıktığında gebeliğini öğreniyor. Benim reglime 3-4 gün var fakat silik olan 2. Çizgi bugün tamamen silinmiş. Sanırım hamile değilim
Artık hayali çizgiler görüyorum filasla inceleyip bakıyorum kafayı yedim Allah'ım ne zor bu yolda güçlü yürümek her ay negatif diyorum bi gün pozitif gorecekmiyim acabaYani belki ekrandan bize tam yansımıyordur canım görünmüyor gibi