bugün ovulasyon testi yaptım. İki çizgi de böyle aynı gibi çıktı. Yorum ve bilginize tavsiyenize açığım.=) teşekkür ederimOvulasyon testini aldigim ay hamile kaldim canim takibini iyi yap cizgi koyulasinca yeniden siliklesene kadar iliskiye devam edin
Canım resim atarsan daha iyi yorumlayabiliriz yumurtlama gününde olabilirsinbugün ovulasyon testi yaptım. İki çizgi de böyle aynı gibi çıktı. Yorum ve bilginize tavsiyenize açığım.=) teşekkür ederim
Canım resim atarsan daha iyi yorumlayabiliriz yumurtlama gününde olabilirsin
İnşallah canım.Canım bu demek oluyor ki yumurtan 24 veya 48 içinde çatlayacak bugünü ve sılıklesme gidene kadar ki günlerini değerlendir inşallah olur istediğin :)
Bekliyoruz canım haberlerini. Bizde beklemedeyiz :)İnşallah canım.Bakalım haberdar edicem sizi. Bi 15 gün sonra
Yanlış alarmEki Görüntüle 2089685
Ben bugün az önce yani gebelik testi yaptım erken gebelik testi bu hamilelik var anlamındamı gebercem
Hahhaa :) umut fakirin ekmeği napcanYanlış alarm
Canım yaa kıyamam :) inşallah oda olacak aynı bende böyleyim bugün aklıma uydum test yaptım bata beş gün var diye negatif çıktı bütün gün moralim alt üsttü bu ay çok umutlanmıstımHahhaa :) umut fakirin ekmeği napcan
Sen çift çizgi çıkınca beni bi görseydin :) sonradanda ovülasyon testi yaptığımı anlayınca pert oldum valla neyse yapcak bişey yok olucak hepimizde inanıyorum benCanım yaa kıyamam :) inşallah oda olacak aynı bende böyleyim bugün aklıma uydum test yaptım bata beş gün var diye negatif çıktı bütün gün moralim alt üsttü bu ay çok umutlanmıstım
Canım hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah benre başlıycam ovulasyona bişey soracaktım cinsiyeti belli oldumu bebeğinin çünkü ovulasyona cinsiyet içinde kullananlar var tabii önce Rabbimin izniyle elbetSadece testi hergun yaptim koyulasmaya baslayinca iliski oldu siliklesene kadar da devam ettim iliskiye 3 gun surdu siliklesmesi.iliskiden sonra da belinin altina yastik koy en az yarum saat kalkma .Allah dilerse hersey oluyor omceki aylar ayagimi havaya diktim yapmadigim kalmadi o bebegin rizki yoksa olmuyor nitekim hamile kalamadim da .V3 diyorlar ya hic beklemediginde oluyor gerxekten dogru dedim.yine hamile degilimdir 3 gun kala test yaptim yapim de bos yere beklemiyim dedim yaptim unuttum 2 saat sonra bi gittim cizgi cikmis .InsaAllah hayirla hamile kalirsin sen de bu ay
Canım ya:) tahmin edebiliyorum :)Sen çift çizgi çıkınca beni bi görseydin :) sonradanda ovülasyon testi yaptığımı anlayınca pert oldum valla neyse yapcak bişey yok olucak hepimizde inanıyorum ben
Canım bugünde çatlamış yumurtan bugünü de es geçme :)Kızlar dün ovulasyon testimi size atmıştım hatırlıyorsanız. İki çizgide gayet belirgindi. Ve dün akşamı değerlendirdik. ama bu sabah yaptığımda T çizgisi silik çıktı. Neden? Ne anlamalıyım.?
Canım döngün 30 gün galiba suan adet geçikmen mi varTakvime göre 4 ünde olmam gerekiydu 3 gün geçti iki gün kahverengi bi akıntı oldu şimdide uçuk pembe gelmeye başladı muhtemelen sökülücek kasıklarım çok ağrıyo ben genelde kahverengi akıntıyı adet bitince görürdüm şimdi başta gördüm anlamadım yani
Evet normale göre bugün geçikmenin 4. Günü canım ama hala kahverengi akıntım devam ediyo sökülmedim çok ağrım varCanım döngün 30 gün galiba suan adet geçikmen mi var
Bida test yapmadın mı canım ya bak iyi değil böyle olmasıEvet normale göre bugün geçikmenin 4. Günü canım ama hala kahverengi akıntım devam ediyo sökülmedim çok ağrım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?