- 17 Ekim 2017
- 136
- 43
- 13
- 32
Acayip gaza geldim test yaptım ama gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı canımYa en azından ovülasyonda dene elinde varsa hani diyorlar ya çift çizgi koyu çıkıyor hamileysen ovülasyon testinde diye ben ona inanıyorum valla yap hadi de at resim sevindir bizi
Yaa üzüldüm şimdi durduk yere üzdüm seni de. Ama belli Olmaz biliyorsun bu işler karmaşık. Ama üzme kendini olur mu haber ver yineŞimdi biraz zaman geçsin ovülasyon testi yapim deniyim bide onu ne kaybederim
Canım ya benimde senden aşağı kalır yanım yok Merak etme inşallah yüzümüz güler bu ayYok canım alıştım ben artk 5 aydır testlerin negatif çıkmasına ksımet bu işler hayırlısı olsun hepimiz için
Bu ay treni kaçırmışız
Canım ne güzel yazmışsın hamilenin duası kabul olurmus inşallaahhh olursana güzel haber veririm burdan. Biliyorum evet bat 18 Ocak bakalım inşallah Olmaz. Sende yerleşme ağrısı oldu mu canım psikolojik mi bilmiyorum ama sol kaşığım ağrıypr ara ara
Bi şey söyliycem, ben de gebelik testinden önce ovulasyon testi yapmıştım aynen silik çıktı, hani çift kalın çıkıyodu :) çıkmıyo :) test ettim onayladım. Gebelik için bu teste güvenme, gebelik testi yap, moralini de bozmaEki Görüntüle 2089147
Bu arada ovülasyon testi yaptım. :)
Sağol canım inşallah sana yazarım burdanYok canım yerleşme ağrısıdır kasık batmasıdır hiç bi şey olmadı, hala bi gebelik belirtim yok mesela, koku hassasiyetidir göğüs ağrısı şişmesidir iştah açıklığıdır vb. Sadece kahverengi akıntım var 1 haftadır canım sıkılıyo ona.
Şuna adım kadar eminim ki herkesin vücudu farklı, ağrı eşiği farklı, hatta hissetmesi bile farklı. Ama kahverengi akıntım dışında herhangi bi gebelik belirtim yok. Yani henüz :) çünkü her an gelebilir :)
18 ocak ha, o halde 20 ennn geç 25 ocakta inşallah güzel haberini alırım, sağlıkla ağrısız sızısız kucağımıza alalım minnoşları :))
Bekliyorum :) olmazsa da bozma hiç moralini, önümüzdeki maçlara bakalımSağol canım inşallah sana yazarım burdan
Ay yok hayatım tabiki güvenmiyorum içim rahatlasın diye yaptım geçen ayda 9 gün adetim geçikti pndanda hamilelik çıkmadı önümüzdeki maçlara bakıcaz artık napalım allah hayırlısını versin hepimize en kısa zamandaBi şey söyliycem, ben de gebelik testinden önce ovulasyon testi yapmıştım aynen silik çıktı, hani çift kalın çıkıyodu :) çıkmıyo :) test ettim onayladım. Gebelik için bu teste güvenme, gebelik testi yap, moralini de bozma
Evet evet kesinlikle. Gebelikten önce benim de tam 9 gün adetim gecikmişti, bence psikolojik oluyo bunlar.Ay yok hayatım tabiki güvenmiyorum içim rahatlasın diye yaptım geçen ayda 9 gün adetim geçikti pndanda hamilelik çıkmadı önümüzdeki maçlara bakıcaz artık napalım allah hayırlısını versin hepimize en kısa zamanda
Canım testi yapmadan önce sıvı Alımına dikkat et o çok etkılıyır eğer zamanın uygunsa yani çalışmıyorsan hergün aynı saatte yap. Diğer tipiklerde arkadaşlar dört saat idrarını yapmadan ve sıvı almadan testi yapıyor ama ovulosyon testinin kağıdında iki saat sıvı alımını yavaslatın diyor bunlara dikkat etöedıysen kaçırmış olabılırsınMerhaba kızlar bende bi kaç kez ovülasyon testleriyle takip yaptım ama bi türlü çift çizgiyi yakalayamadımgebede kalamıyorum yıllardır doktor hiç sorun yok stres yapma olur kendiliğinden diyo ama işte zaman su gibi geçiyo ortada bişey yok siz nasıl yakalıyosunuz testleri kaç gibi yapıyosunuz ne zaman başlıyosunuz varmı detaylı anlatıcak birisi?
Hahah :) deli kızlar insan öyle bir duruma geliyor ki zaten artık adama bebek diye yaklaşıyoruz çok yanlış aslındada gel şu oynak beynıme anlat işte :)))Evet evet kesinlikle. Gebelikten önce benim de tam 9 gün adetim gecikmişti, bence psikolojik oluyo bunlar.
Ah gebe kaldığım ay sadece 3 ilişki oldu, o günlerden sonra resmen özledim kocamı
Gidin sarılın kocanıza, yapın bebişleri
Uyanma saatine bağlı biraz canım. Ben mesela 9 10 gibi uyanıyordum, 1 2 bardaktan fazla su içmiyodum, saat 2 veya 3 gibi yapıyodum testiMerhaba kızlar bende bi kaç kez ovülasyon testleriyle takip yaptım ama bi türlü çift çizgiyi yakalayamadımgebede kalamıyorum yıllardır doktor hiç sorun yok stres yapma olur kendiliğinden diyo ama işte zaman su gibi geçiyo ortada bişey yok siz nasıl yakalıyosunuz testleri kaç gibi yapıyosunuz ne zaman başlıyosunuz varmı detaylı anlatıcak birisi?
Hahah alemsin gece gece güldürdüm valla dimi doğru diyosun valla oluca varsa oluyo ya ben ona inanıyorum kastıkça istedikçe strese sıkıntıya girince valla olmuyo ben çok duydum şahit oldum aman vazgetim deyince hamile kalanları ben bu ay işte adet olursam ovülasyon testlerimi yapıcam baktım ondada tutmadı bırakıcam peşini napim bana kızanlar olur belki ama yapıcak bişey yokki tedavi gerekirse olurus olurum ama olmuyosada napabilirimkiEvet evet kesinlikle. Gebelikten önce benim de tam 9 gün adetim gecikmişti, bence psikolojik oluyo bunlar.
Ah gebe kaldığım ay sadece 3 ilişki oldu, o günlerden sonra resmen özledim kocamı
Gidin sarılın kocanıza, yapın bebişleri
Tekrar bu adetten sonra yine takip yapayım diyorum umut fakirin ekmeği derler başkada çare yok zaten,çalışmıyorum evdeyim sabah kalkınca Hergün aynı saatte yaparım ozaman inşallah olur adet bitimidemi başlıyoruz yumurtlama gününe yakın mı?Canım testi yapmadan önce sıvı Alımına dikkat et o çok etkılıyır eğer zamanın uygunsa yani çalışmıyorsan hergün aynı saatte yap. Diğer tipiklerde arkadaşlar dört saat idrarını yapmadan ve sıvı almadan testi yapıyor ama ovulosyon testinin kağıdında iki saat sıvı alımını yavaslatın diyor bunlara dikkat etöedıysen kaçırmış olabılırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?